Şimdi Ara

10+ GB Tarife önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an Türk Telekomda 1000 DK 1000 SMS 5 GB Internet olan paketi 35 TL ye kullanıyordum fakat taahhütün bitecek olmasıyla 49 TL olacakmış bu paket, ben de yeni tarife arıyorum.Aklımda RED 10 ve TT Prime 10 var.İkisi de aynı fiyat sayılır 59 TL (Vodafone 11GB internet 55TL gibi bir tarifeden bahsetmiş anneme). 10 GB-1000DK-1000SMS şeklinde, Vodafone'da Pass olayı var malum, burada Spotify, Whatsapp, İnstagram cazip fakat ben normalde paketi aşıp 7 GB civarı falan kullanıyordum 10 GB olduğu için zorlamama gerek kalmaz diye düşünüyorum Prime kullansam da.Vodafone RED'de düzenli kullanabileceğim 2. sinema bileti ücretsiz olayı var Prime'da RED'de olmayan ve benim işime yarayacak bir avantaj yok.Vodafone daha cazip geliyor fakat olumsuz çok yorum var kapsama alanı ve hızlarla ilgili.İstanbulda yaşıyorum, şehrin geneliyle ilgili durum ne bilmiyorum.Bizim evden yaptığımız Speedtestlerde Turkcell 73mbps download 15 upload, TT 36-23, Vodafone 28-21 gibi bir sonuç verdi, çok fark yok benim için fakat kapsama konusu düşündürüyor, hat taşımakla uğraşmadan Prime 10 tarifesine mi geçsem yoksa Vodafone bahsedildiği kadar problemli değil midir? Turkcellde 59 TL ye 1000DK 1000 SMS 7+7 14GB şeklinde bir tarife var fakat hat annemin üstüne olduğundan Gençturkcell tarifelerini kullanamıyorum ve hattı üzerime almam mümkün değil yakın zamanda.Bu nedenle Turk Telekom-Vodafone ikilisinden hangisini tercih etmemi önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 19 Ekim 2017; 2:55:51 >







  • Ben eski RED 10’u kullanıyorum, yeni RED 15’e geçmeyi düşünüyorum. Facebook Whatsapp Messenger Twitter Instagram falan internetten yemiyor, aylık 79 lira. İnternet hızı biraz yavaş, ama neredeyse her yerde çekiyor. 3 yıldır kullanıyorum Vodafone.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Evde sabit net yoksa Vodafone pass paketli tarifeler mantıklı elbet.İşin bir de çekim olayı var eğer köy kasaba gibi yerlere gidiyorsan Telekom leş.2gden başka birşey yok kısaca kullanamadıktan sonra birşey ifade etmez.Vodafone hemen her yerde duyduğum kadarıyla 3g yada 4g ile kapsıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben türk telekomdan geçiş yaptım. Ama geçiş amacım çekim problemi idi.

    Red 15 kullanıyorum, tarifenin hiç bir şekilde alternatifi yok, kahve dünyası, lounge, sinema vb kampanyaları cabası.

    Chrome dışında en çok internet kullanan 5 uygulama şunlar cihazımda ; (- geçen fatura dönemi )

    Youtube - 8,64 Gb

    Instagram - 2,13 Gb

    Facebook - 1,39 Gb

    Spotify - 1,33 Gb

    Play Store - 680 Mb



    Ve bu 13 Gb'lik 4 uygulama kullanımı internet paketimden gitmiyor, kalan uygulamalar ise toplasan 4-5 Gb tüketiyor.

    Daha nasıl anlatabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.