Şimdi Ara

#10 EYLÜL 2021# W11 EKLENDİ 700mb Ram Kullanan W8.1, 3GB Yer Kaplayan Windows 10# (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
101
Favori
84.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla oyun isini ps den hallediyorum.Laptop kullanim amacim gunluk isler .Ha sistemim oyle ahim sahim biseyde degil orta seviye laptop Lenovo V15 Ada Amd 3150U islemci 8/256 herneyse windows aklina gelen tum surumlerini kurdum genelde 1709 -1809 da ltsc performansi verdi.son ckan 2 surumu kurmadim.Ben performansindan gayet memnunum.ltsc nin rahat calisiyor sismiyor.İslemci ram cok rahatta ha begenen begenmeyen olacakdir.Modifiye kesinlikle kullanmam benim gbi orjinal hastaliginiz var ise ve gereksiz windwos uygulamarini gormek istemiyorsaniz Tavsiyem LTSC dir.Uzun zamandir format atmamak beni rahatlatti ciden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2004 falan olsaydı direkt isterdim sizden :)
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam en hafifi değil mi ltsc?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. İş bilgisayarım var. Sadece officr yüklü ve chrome var. Excel ve onedrive kullanıyorum sadece.

Güncellemeler başım dertte her güncelleme sonucu ya bilgisayarda birşeyler değişiyor ya da düzgün çalışmıyor.

Mesela lisanslı officr uygulaması kendi kendine kapanıyor. Kaydetmediğim veriler gidiyor o an için.

Açılırken saçma sapan ekranlar çıkıyor. Siyah ekranda kalıyor. 2-3 sefer kapat aç yapıyorum.

Kararlı bir sürüm lazjm ve güncellemeleri kapatmam lazım.

Güncelleme alsın istemiyorum. Şirketin internet tabanlı satış programı hariç ve şirket içi eposta hariç kullanmıyorum interneti de.

Güvenlik vs de gerekli değil.

Artık çok sıkıldım. İş yapıyorum gidiyor

Toshiba satellite bilgisayarım i5 250 gb ssd ve 8+8 ddr3 ram sonradan taktım.

Kendi hdd'si ve ramiyle bilgisayar rezildi.

Yardımlarınızı rica ederim.

#10 EYLÜL 2021# W11 EKLENDİ 700mb Ram Kullanan W8.1, 3GB Yer Kaplayan Windows 10# #10 EYLÜL 2021# W11 EKLENDİ 700mb Ram Kullanan W8.1, 3GB Yer Kaplayan Windows 10#

Her güncelleme sonrası siyah ekranda kalıyor. 2 - 3 kez kapat aç yapınca onarım vs diyor ondan sonra yeniden başlatınca açılıyor.

Bu güncellemelerin ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Arkadaşlar merhaba. İş bilgisayarım var. Sadece officr yüklü ve chrome var. Excel ve onedrive kullanıyorum sadece.

Güncellemeler başım dertte her güncelleme sonucu ya bilgisayarda birşeyler değişiyor ya da düzgün çalışmıyor.

Mesela lisanslı officr uygulaması kendi kendine kapanıyor. Kaydetmediğim veriler gidiyor o an için.

Açılırken saçma sapan ekranlar çıkıyor. Siyah ekranda kalıyor. 2-3 sefer kapat aç yapıyorum.

Kararlı bir sürüm lazjm ve güncellemeleri kapatmam lazım.

Güncelleme alsın istemiyorum. Şirketin internet tabanlı satış programı hariç ve şirket içi eposta hariç kullanmıyorum interneti de.

Güvenlik vs de gerekli değil.

Artık çok sıkıldım. İş yapıyorum gidiyor

Toshiba satellite bilgisayarım i5 250 gb ssd ve 8+8 ddr3 ram sonradan taktım.

Kendi hdd'si ve ramiyle bilgisayar rezildi.

Yardımlarınızı rica ederim.

Her güncelleme sonrası siyah ekranda kalıyor. 2 - 3 kez kapat aç yapınca onarım vs diyor ondan sonra yeniden başlatınca açılıyor.

Bu güncellemelerin ...

google amcaya

windows update blocker 1.6 yazalım, kuralım.

• yenersonmez kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir windows kursam olur mu? Çünkü şu an siyah ekran, açılmama sorunları var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertan1907

Hocam en hafifi değil mi ltsc?

Ne hafifi aslında en ağırı o. Enterprise sürümü üzerine kurulu çünkü bir ton hizmet çalışıyor uygulama olmaması göz boyuyor sadece. Oyun oynana sistemler de önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF0A91A6

Valla oyun isini ps den hallediyorum.Laptop kullanim amacim gunluk isler .Ha sistemim oyle ahim sahim biseyde degil orta seviye laptop Lenovo V15 Ada Amd 3150U islemci 8/256 herneyse windows aklina gelen tum surumlerini kurdum genelde 1709 -1809 da ltsc performansi verdi.son ckan 2 surumu kurmadim.Ben performansindan gayet memnunum.ltsc nin rahat calisiyor sismiyor.İslemci ram cok rahatta ha begenen begenmeyen olacakdir.Modifiye kesinlikle kullanmam benim gbi orjinal hastaliginiz var ise ve gereksiz windwos uygulamarini gormek istemiyorsaniz Tavsiyem LTSC dir.Uzun zamandir format atmamak beni rahatlatti ciden.

Ya şimdi tabi günlük kullanım için pek oyun oynamayan insanlar için çok güzel sistem ama oyun oynanıyorsa sistemde kesinlikle önermem çünkü bir sürü hizmet çalışıyor bir de en yüksek sürüm olan enterprise alt yapısını kullanıyor ltsc sistemler o yüzden ağır aslında. İçinde uygulama vs olmaması yanıltmasın. Eğer başkalarının yaptığı modifiye sistemleri istemiyorsanız kendiniz yapın sistemi ntlite ve dism+ kullanarak. Bütün uygulamaları gereksiz hizmetleri gereksiz gördüğünüz her şeyi silin sistemden update'yi dahi kapatın en güzel sistem öyle oluyor. Ben 1809 yapmıştım çok iyi çalışıyordu.

• quote:

Hocam 2004 falan olsaydı direkt isterdim sizden :)
    Teşekkür ederim

Valla 1809 sürümünü editledim ben çalışması falan güzel araştırarak ve bu işi bilen kişilere danışarak yapmıştım baştan savma olmadı yani çok iyi çalışıyor.

• Bana gorede en rahat win10 surumlerinden bitanesidir 1809 ltsc den vazgectigimde kuracagim tek sistem odur.

Arkasina hemen update kokten sliyorum.Defenderi da kapatiyorum yok boyle bi rahatlik.Bilgilendirmeniz icin tesekkurler uzunca sene win7 kullandim ne yaparsam yapayim onu hala ozluyorum ah keske driver destegi olsa 1 sn durmam.Boyle oynak her surumu beta olan bana gore bi isletim sistemi yokdur heralde win10 gbi Tamamen sisik bi sistem ve hicbir zaman oturmuyor hep carkin bseyleri eksik.Sevemedim ama mecburuz kullaniyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 21h1 sürümü çıkmış ve Techbench sitesine eklenmiş final sürümü.21h1 sürümü için ntlite yapmayı düşünüyorsanız hemen hazırladığınız isoyu sizden alabilirim hocam :)

• arkadaşlar ryzen sistemim var. konunun ilk mesajındaki hangi isoyu yüklemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdRenaLime

arkadaşlar ryzen sistemim var. konunun ilk mesajındaki hangi isoyu yüklemeliyim?

Windows 10 mecbursun. Sürüm olarak 1903 yada 1909 kur.

• quote:

Hocam 2004 falan olsaydı direkt isterdim sizden :)
    Teşekkür ederim

silinmeden indirin revios 2004 s1.0 yedeklemeyi unutmayın indiren arkadaşlar

https://nc.nl.tab.digital/s/LdjizYwfqKeksa9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Ozan -- 26 Mayıs 2021; 23:15:55 >
  • Dt.Ozan kullanıcısına yanıt

Hocam çok çok teşekkür ederim :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Ozan

silinmeden indirin revios 2004 s1.0 yedeklemeyi unutmayın indiren arkadaşlar

https://nc.nl.tab.digital/s/LdjizYwfqKeksa9

Alıntıları Göster

Saçma sapan sistemler.

Gerek yok.

• Dt.Ozan kullanıcısına yanıt

160 MB 'dan sonra indirme tamamlandı deyip kesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Dostum bu tarz sistemler kullanmana gerek yok boşver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

vpn ile deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

Dostum bu tarz sistemler kullanmana gerek yok boşver.

Alıntıları Göster

Hocam merhaba,

10 yıllık intel core2duo 2 gb ramli notebook var.

Oyun vs oynamıyorum. Sadece internet, word excel vs ile kullanmak istiyorum.

Hangi sürümü tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.