Şimdi Ara

10 Bin kisinin canli izledigi CSGO turnuvasinda turknet sanssizligi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnternet baglantisi düzgün olsa bile o mac kaybedilecekti.
    Heet ilk harita zaten domineydi ve xfloud 11-34 filan bitirdi maci. İnternetin gitmesi cidden sinir bozucu ama o maci heet cok form da başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende TURKNET e geçmeyi düşünüyordum direk vazgeçtim görünce 50mb süperonline devam en azından kesinti olmuyor

• Takımın kaybetmesi Türknetin suçu gibi değerlendirilmiş ama takımın bu şartlar için yedek oyuncusu oynuyor. Takım için her zaman bir oyuncunun rahatsız olma bağlantı sorunu yaşama elektrik kesilmesi gibi senaryolara hazır olmalı...

Bana EF biraz kaybettiği maç için bahane olarak iss yi öne sürüyor gibi geldi. Turknet kullanmıyorum tavsiye de etmem ama bu maç özelinde oyuncunun Turknet ile özel bir anlaşması yok ise bu tip bir durumla karşılaşılabilir. Takımların buna önlem olarak hazır oyuncusu da var.

İlk maçta xanteres vardı sonuç değişti mi ilk maçta Heet bizden iyi oynadı, ikinci maçta bizden iyilerdi rakibe göre bizimkiler ya çok çalışmamış ya ısınmamıştı bariz adamlardan kötü oynadık ve kaybettik 2-0 hemde farklı mağlubiyetler yakındı bile diyemiyoruz sonra iss yoktu fln kol bozuk muhabbetine gidiyor bu durum bence xanteres 2. mapte oynasa da maçı 2-0 kaybedeceğimizi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 31 Ocak 2023; 11:4:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar buyuk yarışma gidip turk telekom superonline yedek internet bağlantısı olacak evde

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

yedek hat alacak en kötü telefonun internetini hotspot yapacaktı

• Ne zaman bir firma gamerlar tarafından sürekli olarak paylaşılıyorsa mutlaka bir pisliği çıkıyor. Bu hiç sekmedi şu an.

• simos35 kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam, rica ederim ve çok teşekkür ederim.

• Bu tarz kullanımlar yedekli bir metro ethernet hattı gerektirir. Hızınız düşmez, ping düşük olur ve farklı kaynaktan yedek hattınız olduğu için kesinti olma ihtimali çok çok zordur. 200 liralık internet için 5000 liralık ağlamaya gerek yok.

Not: 200 liralık interneti küçümsemiyor hatta pahalı olduğunu savunuyorum ama konumuz ekonomi değil.

• Anlaşılan böyle bir şey olduğu zaman dual link modem alıp, iki tane ISS kullanmak şart.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.