Şimdi Ara

10 adet 42 inc tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araştırma konusunda biraz amatör sayılırım buradaki beyinlere bu yüzden güveniyorum , bana 10 adet 42 inç tv lazım ama maddiyat konusu biraz sıkıntılı , 1000 tl olarak dusundum birim fiyatını görüşleriniz ve önerilerinizi alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerede kullanmak istiyorsunuz ve Tv den beklentileriniz neler? Ona göre yönlendirmek lazım.
  • Pardon onları atlamisim , imza kısmında da belirtilen link gibi ps cafe açmayı düşünüyorum orada kullanacağım canlılık çok önemli benim için biraz daha zamanı var aslında ama şu an piyasa araştırmasını yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git büyük mağazalara ya da arkaların bayilerine 10 tane alacam de,gerekeni yaparlar...
  • Arkaların bayiilerine derken tam anlayamadım, bu arada optimum outlette bi mağaza vardı orada toptan satım var mı diye araştıracağım ama dediğim rakam komik gelebilir mi ben 42inc 1000 tl az mı diye soruyorum arkadaşlar düşünceleriniz neler ya da bu fiyata varsa hangi markalar var
  • ps3 cafeleri gez hangi marka hangi model var bak oyun performaslarıda önemli zaten ucuz yollu almak gerekiyor cafeye

toplu alımda indirimi firmalardan yapamazsın normal tv satan dükkanlara bak :)

teknosa vatan bimeks sitesine baktım 1000 liraya bişey göremedim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 20 Nisan 2013; 0:49:24 >
  • Marka...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65-75 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg lm615s i o fiyatlara alabileceğini düşünüyorum 3d si var ihtiyacın olmasa da dahili uydu var
  • Teşekkür ederim 666azazel önerilerin için bende pek bulamadım, gezdiğim ps salonlarında da LG-Toshiba ve Samsung ön plandaydı, hatta hemen hemen hepsinde bu üç marka öncelikliydi ... fiyat konusunda 1000 tl yi aşarsa ki biz max olarak görüyoruz biraz sıkıntıya sokacaktır beni.

hakankaran teşekkür ederim şimdi ona bakacağım yalnız 3d ve uydu alıcısı seçenekleri olmayan çözünürlük ve ekran boyutunu daha fazlalaştıracağım bir modele bakmalımıyım yoksa bu seçenekler ileride benim işime yarar mı ?
  • mağazalarda 40 samsung eh serisi 2 tane model vardı 1000 ve 1100 liraydı....

sahibinden sitesinde ps3 cafe devredenlere baktım her marka tv vardı en çok samsung almışlar

http://forum.donanimhaber.com/m_58956807/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.