Şimdi Ara

10.3.3 Jailbreak Sonrası İnternet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi g0blin 10.3.3 jailbreak yaptıktan sonra her şey normal giderken hangi tweak olduğunu bilmiyorum bir sorun meydana geldi cydiayı kaldırmak istedim jailbreakı kaldırmak istedim cydianın bir dosyasını sildim telefon yeniden başladı cydia kalktı fakat jailbreak duruyordu cihazı yeniden başlattım cydiayı tekrar kurmak istedim fakat kurulmadı telefonun ekranı yeşil oldu power+home tuşuyla bu ekrandan çıktım fakat bir daha jailbreak yapamadım g0blin aracınıda sildim şuan internete bağlanamıyorum wifiye bağlı fakat safariye girdiğim zaman "Safari, sunucuyu bulamadığı için sayfayı açamıyor." gibi bir sorun karşıma çıkıyor iclouddan da çıkış yapamıyorum cihazı sıfırlamak için icloud sitesinden aygıtı sildim iphonumu bulu kapattım fakat telefona internet bağlantısı gelmediği için senkronize olmuyor yani hiç bir şekilde interneti kullanamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edebilecek var mı ?







  • bu sorun bende de olmuştu ama hangi tweakti unuttum, kurduğunuz tweaklerden biri neden oluyor olmalı. hangi tweakleri kullanıyorsunuz? böylece hatırlayabilirim belki
  • raulforever kullanıcısına yanıt
    Hangi tweak olduğunu hatırlamıyorum bende şuan telefona hiç bir şekilde internet bağlantısı gelmiyor jailbreak profili yüklü fakat internet bağlantısı olmadığı için profilleri doğrulayamıyorum
  • ozancmlek O kullanıcısına yanıt
    telefonunuzda hangi tweakler var. ya foto atın yada yazın, böylece hatırlayabilir ve yardımcı olabilirim belki.
  • İphone 6 cihazıma jb yapmak istiyorum, jb eskisi gibi verimli kullanılabiliyor mu hocalarım, yoksa kabak tadı mı verdi artık, yeni konu açma gereği duymadım buradan sorayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i6 cihazıma daha yeni yaptım. Nasıl kullanmak istediğinize göre değişkenlik gösterebiliyor bu durum. Ben çok tweak kullanmıyorum ama benim için basit ama güzel bir çözüm oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam, jailbreak ile sürükle bırak özelliği kazandırabilir miyiz, şu lanet olsası ituneste çok veri kaybettim, ne tavsiye edersiniz, bu ve genel olarak jailbreak ile ilgili nereyi takip etmemi önerirsiniz, ilginiz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilirsiniz, jailbreaktr gibi bir çok türk sitesi var onun haricinde şu an aklıma birşey gelmiyor editlerim kısa sürede hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.