Şimdi Ara

10-12k telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yıl 9. sınıfa geçtim ve eylül ayında bir telefon alma kararı aldık bu telefon için ayırdığımız bütçe 10-12k bu fiyat atalığında alınabilir telefonlar önerirmisiniz oyun oynamak için almiyacağım telefonu ama yinede ara sıra oynadığımda üzmiyecek bir telefon istiyorum ve 4 yıl kullanıcağım bu telefonu aklımda pazaramada 11-12k civarında satılan xiaomi redmi note 12 pro 5g modeli var bunun yanında a34 5g ve s20 fe modelleride ilgimi çekiyor tabiki s20 fe ye yakın değilim çünkü artık güncelleme almiyacak ama yinede hala bu fiyat bandındaki en iyi telefon gibi görünüyor





  • Güncellik önemliyse A34 en iyi seçeneklerden birisi belki A54 de zorlanabilir. S20fe foto çekim kalitesi falan iyi ancak güncelleme desteği kesilecek.

  • a34 mantıklı bir seçim tabiki bütçem a54 e yetişmiyor ancak a34 e rakip olarak gördüğüm aynı işlemciye sahip olan redmi note 12 pro 5g modeli var ama 12 pro 5g sadece ptt awm ve pazaramada satılıyor bu siteler ve satıcılar güvenilirmi?

    güvenilirse hangisi daha mantıklı?

    güvenilir değilse yüksek bir ihtimal a34 ü seçeceğim

  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 256 GB 8 GB RAM Beyaz Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol


    bun bugun yarın bu ınt sıtesınden bu satıcıdan bu modelını satın alıcam da ; daha rengıne karar veremedım. 3 sene kullanmayı dusunuyorum. Satarken hangı rengı daha kolay elden cıkartılır onu dusunuyorum. Yaşım 47 bu arada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Ağustos 2023; 19:56:1 >




  • kaedeşim ben ailemle konuştum ve güncellemelerin telefonu yavaşlattığını söylediler bende bunun üzerine ufak bir araştırma yaptım ve buun dogru oldugunu öğrendim güncellik önemsiz olarak konuya bakılırsa en başarılı cihazın tartışmaya kapalı şekilde sd s20 fe oldugu aşikar buna dayanarak s20fe kullanın kullandırın bu fiyata yok böyle bir cihaz

  • Arkadaşlar ben sunda karar kıldım. Peki su ek garantı sıgorta paketlerınıde bu fıyatlara almaya gerek varmı sızce ?



    10-12k telefon önerisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.