Şimdi Ara

10-11binden Kalmaya Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim ilk 5-6 bindi. TYT'yi oldukça berbat yaptım ve sonuç bu oldu. Tıp istiyorum, kalan var mı buralardan? Sizce değer mi? Şu "bilinçlenme" geyiği ve puan korunma muhabbeti oldukça korkutuyor, bir koca yıl da kaybetmek istemiyorum. Ancak 18 yıldır küçük şehirde okuyunca insan en azından üniversite de büyük şehir görmek istiyor.

• Yukarı.
  • Ygs Lys olsa çok rahat kalın denirsi ama artık ne denir bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 5-6k'idi 13k geldi. Bana göre kalınmaz çünkü bu yıl galiba hem 2018tyt hem de 2019 tyt korunacak,felaket bir yıl olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttOS

Benimde 5-6k'idi 13k geldi. Bana göre kalınmaz çünkü bu yıl galiba hem 2018tyt hem de 2019 tyt korunacak,felaket bir yıl olacak bence.
    İnanılmaz bir birikme var, kontenjan artışları ise yeterli olmuyor. Gerçekten gelecek yıl kocaman bir "başarılı" mezun yığılışı olabilir gibi geliyor. Olabildiğince mantıklı ve sağlıklı tercih yapmak gerekli gibi. Gittikçe daha da zorlaşıyor iş.
  • Daha kötü olabileceği riskini alıyorsan kal ama bence bu sistemde bu risk alınmaz.
  • Hocam hedefiniz ne güzel Tıpmış her sıralamada Tıplar var yazın gidin vallahi değmez. 1 sene daha çalışacaksın da hiçbir şeyin de garantisi yok ne olacağı belli değil. Sıralama da gayet güzel. Tebrikler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedefi tıp olmayan biri 16k dan kalmalı mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene 9500den kaldım 5600 yaptım bu sene

• Bence değmez bu sıralamanla da güzel yerler yazılabilir

Özellikle TYT'de heyecan yapan biriysen bu riski alma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodMan4 -- 17 Temmuz 2019; 11:14:45 >
  • limon1907 kullanıcısına yanıt
    bana sorarsan kalma eğer illa kalıcam diyorsan nasip işi bunlar sınavdan sonra ilk ayt kimya kontrol ettim cevaplardan da emindim ama yanlış işaretlemem muhtemel ki 3 yanlış fazladan geldi ayrıca geçen sene ‘1 seneden ne olacak çalışırım her türlü’ diyordum ama şubattan sonra öyle olmadı senin kararın tabi ama şimdi olsa kalacağımı sanmıyorum

• Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Hakikaten inanılmaz zorlu bir maraton. Üstelik pek idealist biri de değilim. Kalmak gerçekten çok sıkıntılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.