Şimdi Ara

10/100 switch neden yavaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiber optic girişli arlotto 24 lü 10/100 switch miz var.Network hızı yavaşlayınca switch i cıkartıp yerine gecici olarak baska switch taktık ve ag normal hızına dondu.Tabi sonra yine arlotto yu takmak zorunda kaldık cunku switch bizim degildi.
    Tekrardan arlotto yu taktık. ping gonderdigimizde 1ms den küçük gecikme suresi ama reel kullanımda hem server uzerinden calısan programa ulasım yavas hemde internet hızı.
    Ya ben bozulan switch cok gordum ama yavaşlayanı ilk kez goruyorum.
    Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadas varmı yada fikir verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 14 Mart 2006; 19:40:29 >

• Hiç fikri olan yokmu.tek care degiştirmekmi?
  • hımmm... onlar switch deil aslında hub... switch le hub arasında dagıtma farkı war.... sanırım senin hub artık her bi port a esit göndermio...bi kaç porta fazla bi kaçınada hızlı... istersen hub unun baska portlarınıda dene bakalım eski hızına döencek mi...
  • 24 lü switch.hub sabit hızda olanalr 10 veya 100 kb olanlar.ancak 10/100 olanlar switch benim bildigm.24 ude dolu aslında.ama 1 tane bırkaıoyurm ve herbir porta takıoyrum yine yavas.diger switch i takınc apaşalar gibi.
  • hala cevap yokmu.buna benzer sorun yasayıp cozum bulan kimse yok anlasılan tek numunelik sorun bu cıktı forumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

24 lü switch.hub sabit hızda olanalr 10 veya 100 kb olanlar.ancak 10/100 olanlar switch benim bildigm.24 ude dolu aslında.ama 1 tane bırkaıoyurm ve herbir porta takıoyrum yine yavas.diger switch i takınc apaşalar gibi.

Selam.
    Öncelikle 10/100 Olanlar switchtir diye bir ibare olamaz.Kesinlikle switch olduğundan eminmisiniz ? Çünkü switch ler hublara oranla daha hızlı çalışırlar.çünkü her bir portu bağlı bulunduğu bilgisayar veya client'ın MAC adresini hafızasınd tutar ve bunu sorgu olan yerlere yönlendirir.Hublarda ise durum daha farklıdır.Hub hiçbir makinaya ait MAC adresini tutmaz ve herhangi bir paket geldiğinde broadcast olarak yayımlayarak sahibini arar bu yuzden hub'larda bağlantı haliyle yavaşlar vede zorlaşır ki paketlerde kayıplarda sözkonusu olabilir.

• switch diye geciyor.herneyse sonucta daha once hızlı calısan bir dagıtıcı artık yavas calısıyordu.bende dun degiştirdim ve sistem duzeldi.neden yavaslamıs olabilir sorun bu aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.