Şimdi Ara

10.05.2010 Sağlam Kupon Yapanlara Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle ben donanımhaberden bu şekilde paylaşım olabildiğini bilmiyordum keşke bilmiş olsaydımda size buzamana kadar kazandığım tüm kuponları paylaşabilseydim. Şimdi Sevgili arakaşlar ben bu iddaa konusunda Çok iddaliyim. Çok iyi parlar kazandım Çok ta tek maçlardan yattım. Sizden ricam ben sizlere muhtemelleri yazacağım siz aralarında seçein kesinlikle tamamını oynamayın. 4 yada max 5 maç seçin fazla zorlamayın.
    422 Alaniya - Spartak Moskova Handikaplı 0
    425 Rostov - Rubin Kazan Handikaplı 0
    433 Trabzonspor - Denizlispor İlk Yarı 1
    429 Gais - Göteborg 10Çifte şans
    427 Viking - Molde ÜST
    424 Amkar - Zenit ALT

Bugün Kısıtlı sayıda maç olduğu için güvendiklerimde kısıtlı oldu mecburen. Seçim sizin arkadaşlar Hepsini denemeyin muhtemelen 1 tane Yatabilir Sistem yapacaksanız yazzabilirsiniz 4-5-6 sisteme

• 4 maçım tutmuş bundan sonraki kuponlar daha geniş bültenler olacağından dolayı daha rahat seöimler yapabiliriz. İzlemenizi yorumlarınızla lütfen süslendiriniz.
  • yok ya artık adam gibi maç kalmadı ligler bitti mecbur dünya kupası olcak artık,yani ligler başlayana kadar oynamamak lazım hep süpriz gelir artık
  • haklısın elman belki biraz favorilerden kaçıp süprizlere yönelik sistem kuponları yapılmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.