Şimdi Ara

1 yıllık yurtdışı dil eğitimi ne kadara mâl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Seneye okulumu dondurup, yurtdışında dil eğitimi almak istiyorum. İngiltere veya Amerika da 1 yıllık dil eğitimi ne kadara mâl olur ? 25 liraya bu işi halledebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben 50'den fazla olacağını düşünüyorum.1 yıl çok değil mi hocam?
    Bir de neden Türkiye'de öğrenemeyeceğinizi düşünüyorsunuz?
  • Merhaba

    Bende konu açan arkadaş gibi düşünüyorum okulu dondurup Amerikaya yada ingiltere gitmeyi düşünüyorum ama bazı kararsızlıklarım var Nasıl gitsem daha iyi olur bilmiyorum. Bİrde şöyle birşey var geçen bir sosyal medyada amerikalı biriyle konuştum türkleri hiç sevmedikleri söyledi bu yüzden bende bir ön yargı oluştu. Ayrıca Online dil eğitimi alıyorum kısmen kendimi geliştirdim ve geliştiriyorum ama advanced seviyesinde bilmek istiyorum. Ana dili gibi bilen arkadaşlar var ise öncelik türkiyede öğrenenler bazı püf noktaları verirlerse çok sevinirm.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Speaking çok zayıf, geçen yaz 2 ay avrupadaydım ve kendimi çok eksik hissetim. Ayrıca Kendimi tanıyorum. Kendimi bir baskı altında hissetmezsem eğer ve tek anlaşabileceğim dilin ingilizce olduğunu bilirsem bana katkısı olacağını düşünüyorum. Akademisyenlik ve bu sebeple toefl, yds vb sınavlara girecek olmam ve erasmus gibi bir planımın olması nedeniyle bunu bir an önce ve ciddi bir şekilde uygulamam gerekiyor. 50 bin civarı olursa eğer sanırım başka bir şey düşünmem gerekiyor. Çok fazla bir miktar benim için. 1 yılın tam bir şekilde kavramak için ideal olacağını düşündüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelborpSetaerc -- 26 Mart 2017; 23:44:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil kurslarında en uygun olan ülke olan Maltada bile bu fiyata kalamazsınız ama isteğiniz için 6 ayın yeterli olacağını düşünüyorum ve o parada yeter (Malta için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NINE -- 27 Mart 2017; 8:18:19 >
  • Okul+çalışmak en mantıklısı gibi. Amerika bu iş için biraz daha kolay, tanıdık falan varsa gitmeden zemin hazırlanabilir. Tanıdık yoksa biraz uğraştırıcı. Ben seyahat için gittim ve öğrencilik zamanları gidip Amerikada 1 yıl yaşamadığım için pişman oldum. Denenmesi gerekirdi. Londra da de kuzenim yaşıyor ordan biliyorum, İngiltere eğitim için çok pahalı. Eğer çalışmadan sadece okul düşünülüyorsa en iyisi Malta ama paramız her geçen gün değer kaybediyor o yüzden nereye giderseniz gidin çok pahalı. Yaptığım hesaplara göre her yıl, bir önceki sene gittiğim ülkedeki para birimi TL ye göre %15-20 değer kazanıyor.
  • MelborpSetaerc kullanıcısına yanıt
    Eğer gitmekte kararlıysanız benim size tavsiyem şu olacak;
    Gitmeden önce Upper-intermediate seviyesine gelirseniz oraya gittiğinizde bolca deyim vs.öğrenirsiniz.
    Dilin inceliklerini daha iyi anlayabilirsiniz.O nedenle bu detay çok önemli bence.
  • Ben 3 ayligina gidiyorum o 22 tl bir de kanada kuru dusuk.

    1 yillik ohoo..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50.000 geçer rahat. 1 yıl çok fazla.
  • ben araştırdım.50.000 lira ya 1 sene kalabiliyorsun londra da.Ayrıca çalışma izni de çıkartabilirsen hem çalışıp hem dil kursuna gidersin.1 seneni sonunda çalıştığın işletme üzerinden çalışma ve yaşama izni alıyorsun.5 senelik.5 seneden sonra vatandaşlık veriliyor.Onu araştır derim
  • kur farkı hesap edersek görünen şu 3 ülke çıkıyor karşımıza
    ( Avustralya+Kanada+Yeni Zellanda ) benim en çok merak ettigim yeni zellanda bu ülkenin inglizce aksanı nasıl inglizce ögrenmek için asyalı ülkeler tercih ediyormuş yeniz zellandayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.