Şimdi Ara

1 Yıllık Domain Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alman bir Şirketin 10. Yılına Özel bir kampanya sınırlı sayıda alan adı ve host 1 yıllık Ücretsiz olarak sizlere verilmektedir, hiç bir ücret ödemiyorsunuz.

Şirketimiz :
    STRATO AG
    STRATO | Server, Hosting, Cloud-Speicher, Webshop & Co.
    http://www.strato.de

Nasıl açılacağını videolu anlatımı var, Almanlara özel bir kampanya olduğu için fake bir hesap açmamız Gereklidir arkadaşlar.

Videoda tüm anlatım mevcuttur.

https://www.youtube.com/watch?v=a4b6CKHvpCA

• Akşam bir bakayım buna. Teşekkürler haber için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 31 Ekim 2015; 17:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Akşam bir bakayım buna. Teşekkürler haber için.

rica ederim
  • sms işini çözemedim 15 dakikadır kıvranıyom kapıtıcam sayfaları en sonunda
  • Alman bir firma deyince kişisel bilgiler aklıma geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gun oncesinde sorunsuz 10-15 kisi faydalandi arkadaslar.suanki arizanin sebebini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Domain dahil aylık 1 dolar olmuş işe yarar EU/US hosting hizmetleri. Bu kadar taklaya gerek var mı bilmem. Yine de haber veren arkadaşa teşekkürler.

Hosting arayışında olanlar bana da ulaşabilirler. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda 20den fazla domainimiz var ben bu kadar karmaşık bir panel hayatımda görmedim.
  • Şu an işe yaraması mümkün değil zira fake SMS sitesinin Almanya numarası değişmiş. Doğru telefon numarasını girmeniz gerekiyor
  • Yorumlarda sms'lerin bi kac gun sonra geldigi yaziyor.bilemedim hocam.biz kuzenimin sinifina 10 kusur kisi sorunsuz yapti 20 gun oncesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık 1 dolar civarında hosting arayanlar bana ulaşabilirler
  • şu an hala ücretsizmi siteye baktım ama pek bir şey anlamadım yardımcı olabilicek biri varmı ?
  • Sms gelmiyor yarım saat açık tuttum sayfayı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainBT

Sms gelmiyor yarım saat açık tuttum sayfayı :(

videodaki yorumlarda smsin gelmesinin 2-3 gün bulduğu yazılmış şuanlık tek sıkıntı sms diyolar fakat siteye girdiğimde aylık 1£ olarak gözüküyor
  • Birkan Delice kullanıcısına yanıt
    2-3 gün sayfalar açık mı bekliycez hocam :D zaten yarım saat sonra sayfayı tekrar yenileyince hata veriyor artık.
    Siz yanlış bir şey yapıyorsunuzdur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainBT

2-3 gün sayfalar açık mı bekliycez hocam :D zaten yarım saat sonra sayfayı tekrar yenileyince hata veriyor artık.
    Siz yanlış bir şey yapıyorsunuzdur belki

ben kodun geldiğinde girilebilceğini sanıyodum yane sayfayı yenileyince kod girme ekranı kaybolucagını sanmıyodum k.bakmayın :D
  • Arkadaşın verdiği telefon numarası kullanılmıyor şu an. Ben kullanılabilen bir tane yazdım ama sms gelmedi nedense.
  • Tüh ya!! vps için düşünüyordum varmı arkadaşlar bildiğiniz test amaçlı kredi kartsız kullanabileceğim vps server?
  • ben herşeyi çözdüm 1 haftadır mail gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.