Şimdi Ara

1 yildir boks ile ugrasiyorum sorulari cevaplarim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Cinsel isteksizliğe sebep oluyor mu ? Veya penis küçültmeye sebep oluyor mu ? Yoksa tam tersi bir etki mi yaratıyor?

Yorgunluktam 1 ay yapmadigim oluyordu. İstemiyor insan tuhaf bi duygu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

Ben okulumda boksla uğraştım.burun kemiğim alındı.sende varmı öyle bir olay?

Aldirmadim ben aldirinca yamuk burun oluyormus. Aldirilmasi daha iyi ama aldirincada sekli bozuluyor. Ben aldirmadim sorun olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

muhammed ali 20 yasinda mike tyson 20 yasinda. kim alir?

Muhammed ali alir. Mike bi roportajinda muhammed ile ayni zamanlarda olabilseydik beni yenebilme sansi vardi demisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertum

1 yıldır boks yapıyorsun ama hala hiç boks ile ya da herhangi bir dövüş sporu ile ilgilenmemiş birinden rahatlıkla dayak yiyebilirsin. Sokakta karşına çıkan her serseri sana mal mal yumruk sallayacak değil. Kendini korumak ve yumruk atmasını bilmek zor bir şey değil.

1 yılda boks sana ne öğretti? Yumruk atmak ve gardını almak dışında?

Boks yeterli bir dövüş sporu değil gerçek anlamda. Sadece kollar kullanılarak bu iş olmaz. Bana bunun aksini iddia edebilir misin bir noktaya dayanarak?

Hocam sokakta buyumus biri olarak boks bana sadece ozguven hiz guc katti kollarimla vuayi degil bacagimdan guc almayi ogretti.
    Boks harici aikido yapiyorum. Karsimda kim olursa olsun ilk vijdanim sonra yumrugum konusuyor. İsterse elini kolunu sallasin isterse bicak sallasin bence hic sansi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

salı günü ilk kick boks antremanına çıkıcam kısmetse, vücudum çok ham ve çok ağır. Ağırdan kasıt kilo falan değil 180 boy 65 kiloyum ama hantalım, sürekli uyku halindeyim vs.

Ortalama ne kadar zamanda kondisyonum artar, dinç olurum ve kick boksun faydasını görürüm?

Eger boksu seviyorsan gercekten sana birsey katmasini istiyorsan 2 haftada hamligimi attim ben
    Antreman yaoarken haftada 7/6 antreman yapiyordum 6 gun ayiptir soylemesi gotumdeki kaslar agri yapiyordu yinede salondan cikmiyordum ben bana cok sey katti sana katmasini istiyorsan bende spor uykudan daha onemli neskafe icmeye basla :))

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

1- öneriyomusun ?
    2- türkiye geneli turnuvalar oluyor genelde 1 yıllık kişiler 2 turdan fazla geçmiyodur bence katılıyo musun ?

1 Oneriyorum
    2 katilmayi dusunmedim cunku lisans cikartmak istemiyorum disarda attigin her yumruk silah niyetine geciyor her ne durumda olursan ol darp raporu alirsa karsi taraf insanin canini sikiyor kismet olursa allahin izni lisansi cikartacagim 2 ay sonra 4 ay tahmini olarak il sonrada ulke genelinde maca cikmayi dusunuyorum bizim salonda cikanlar var beraber ring icinde antreman yapiyoruz adam 3-4 ay kamptan gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

192 cm boyum var 89 kiloyum.
    Spor amaçlı başlamayı düşünüyorum onun yanı sıra kendimi herhangi bir tehlikeye karşı korumak da avantajı tabii.
    Korktuğum nokta yüzüme kalıcı hasar almak. Ne gibi önlemler alınıyor? Kask kullanıyor muydunuz?
    Görünüşünüze katkısı oldu mu?

Boksta istemedigin surece kimseyle ringe cikmazsin belirli teknigi elde etmedigin surece de cikarmazlar
    Diyelim ciktin ksfsnda kaskin oluyor kulaklarin ve burnun acik hedef kaskta. Hafif macla baslarsin buruna darbe almistim ben soguk suya 5 dk tuttugun zaman kslici hasar olmuyor zaten. Burundaki kemigi aldirirsan sikinti cikmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

yuri boykanin o ziplamali hileli tekmeleri

giden insanlara bir sure sonra proflasinca isterlerse ogretilitormu

bir de 1.74 62 kg pek kalibi olmayan bi adamim gitsem ama saadece antreman yapsam ringe cikmam tabii ki
    bana ne katar

Boksta kalip kilo kas dej avantaj. Zayif insanlar daha iyi boksor olabiliyor. İstekliysen devam etmek istersen maclara bile cikarsin.
    Yuri boyka da yavas yspilan hareketi hizlanmis sekilde gosteriyorlar ki youtubede hareketlerin yspilislari var

• quote:

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

quote:

quote:

aynı kilo değerlerinde örnek 175cm-65 kg boksör VS kickboksör kapışsa kim alır sence

''kickboksör'' Alır, profosyonellerde de durum bu.

tabikide kickboks alır sana bir high kick çıkarım yıldız sayarsın

Boksor acik ara farkla alir.
    1 yillik boksor yumrugu yumruk olarak atar.
    1 yillik kick boksor tekmeyi yarim yamalak yumrugu yarim yamalak atar.
    1 yillik tekvandocu tekmeyi tekme gibi atar.
    Boksor ve kick boksor arasinda musabaka olamaz. Disarda kavga edicek olsa bile bence boksor alir.(ayni antreman ayni kilo boy)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiken

hacı abi bir ay gitsem ne katar bana acaba

Cesaret hirs kondisyon en onemlisi ise ne yapicagini biliyor olman. Digerleri sirf yumruk sallarken sen yumruk atarsin nereye attigini bilirsin. Digerleri 3 yumruk atar suratina ayakta kalirsan birdaha vuramaz. Ellerindeki eklem kemikleri zedelenir. Sen vurursan 10 yumruga kadar vurursun. Ama 1 ayda bile tek yumruk atmayi ogrenirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Lise sona gectim haftada 2-3 spora gidemeyecegim artik.Haftada 1 falan boks dersi alsam bir faydasi olur mu ki?Hem bir seyler kapayim hem spor olsun amacli.Zaten 186 boy 70 kilo zayifim yani.

Neden gidemiceksin ki ?
    Genelde hafta ici 3 gun antreman olur. Saat 8.3 da cogu salonda aynidir.
    Gitmeni tavsiye ederim. Gittigin gunum antremanina gore degisir.

• Boksa başlayınca vücut geliştirmek şart mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuresel ikinma

bi vuruşta bütün beyninin pekmezini akıtırım

Beynimin pekmezini akitabilmen icin kafama yani arnima vurman gerek. O kadar sert vurmalisin ki eklem kemigin arnimdaki kemigi kirmasi gerekir. Hatta kirip ic kanama gecirmem icin beyin loblarina erisebilmen gerekir.
    Buyuk ihtimal ki arnima yumruk attiginda kendi eklem kemigini kirarsin benim arnimda sadece sislik olur. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Boksa başlayınca vücut geliştirmek şart mı?

Hocam yukarda yorumda belirttim. Kas kilo kalip boksta dejavantaj. Amac hizli yumruk atabilmek. Zayif kisiler daha hizli yumruk atar. Bende zayifim kasli olsaydim belki de bu gunlere gelemezdim. Kickboksta durum degisiyor ama komple agir siklet uzerine

• Neredeyse tum cevaplariniza yorum yaptim sormaya cekinmeyin hepsini cevaplarim :))) istediginiz sorulari sorabilirsiniz trollemeden.

• günümüzde ki boksörlerden favori boksörlerin kimler

• Bir yılda ne kadar geliştin ne kadar iyi oldun?

• Adam kendinden 20 yıllık boksör gibi bahsediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aynı kilo değerlerinde örnek 175cm-65 kg boksör VS kickboksör kapışsa kim alır sence

''kickboksör'' Alır, profosyonellerde de durum bu.

tabikide kickboks alır sana bir high kick çıkarım yıldız sayarsın

Tamam da bende onu dedim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

Bir yılda ne kadar geliştin ne kadar iyi oldun?

Vucut olara 2-3 kilo aldim.kas kutlesi. Vucudumda gram yag kalmadi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.