Şimdi Ara

1 yıl tehaddüttün bittip bitmediğini bilmiyorum resime bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea gs mobile 5 gb jetim var 1 yılın dolup dolmadığını bilmiyorum fakat online işlemlerde şöyle bir yazı çıktı karşıma
     1 yıl tehaddüttün bittip bitmediğini bilmiyorum resime bakarmısınız

• Gayet güzel izah etmiş orada neresini anlamadınız? Yani dediğimi yanlış anlamayın sizin sorunuzu anlayamadım. Ayrıca resimde taahhüt yazarken konu başlığında tehaddüt yazmayı nasıl başardınız hocam. 3 kere okudum taahhüt olduğunu cümlenin devamından anca kestirebildim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 4 Mayıs 2014; 1:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Gayet güzel izah etmiş orada neresini anlamadınız? Yani dediğimi yanlış anlamayın sizin sorunuzu anlayamadım. Ayrıca resimde taahhüt yazarken konu başlığında tehaddüt yazmayı nasıl başardınız hocam. 3 kere okudum taahhüt olduğunu cümlenin devamından anca kestirebildim .

ben kapatmak istiyorum fakat süresi dolmadan kapatırsam cezası varmış bu cezayı ödemek istemiyorum bu yüzden biraz endişeliyim
  • Adamlar yazmış işte taahhütünüz yok diye. Daha ne yazsınlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf769 Y kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinde yanlış yazacağını hiç zannetmiyorum fakat siz illa garanti olsun diyorsanız bir şubeye gidip orada teyit ettirdikten sonra kapattırabilirsiniz.
  • Yok sözleşmeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Yok sözleşmeniz.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.