arkadaşlar gözünüzü açın bir daha hazırlanmak ölüm gibi bir şey yazıp gidin ne işiniz var allasen 1 sene daha kitap hammalığı yapmanın ?
98li detected
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
96 ülen kes tıraşı ;)
Valla stresten s.çamadım bu sene yine mezuna kaldım. Ben bu psikolojiyle üniversiteye gitsem de hayatta başarılı olamam. Bir kere bu psikolojiyi yenmek için bile mezuna kalınır. He şuan çok mutsuzum, umutsuzum ama bir çaresini buluruz.
Mourinhology
kullanıcısına yanıt
mezuna kaldığından dolayı o psikolojinin içindesin zaten ne yenmesinden bahsediyorsun anlamadım sdfjd
ygsye girmeden önce de mi mezundum? mezun psikolojisi diye bir şey yok sınav stresi var.
Mourinhology
kullanıcısına yanıt
sınav stresi,sınava gireceğinden dolayı oluşuyor işte üniversiteye gittiğinde sınava girmeyeceksin bir daha streste yaşamyacaksın kardeş
Hocam valla bende çok arada kaldım. Aslında mezuna kesin kalıcaktım 1. tercihi yapmadım. Hatta mezuna kalıcam diye LYS hiç çalışmadım ve yapamadığım soruları salladım Hiç bi dersten boşum yoktu. Salladıklarım tutmadı tabiki. 385 olan ygs puanı 320ye düştü. Şimdi mezuna mı kalsam yoksa en düşük puanlı bilgisayar mühendisliklerinden (Balıkesir Üni. Bilgisayar Mühendisliği 290 taban puan, ve bu yıl açılmış) birini mi yazsam.
Zaitan
kullanıcısına yanıt
bilgisayar müh. gibi ilerlemenin kendini geliştirmekle alakalı olduğu okulla hiç bir alakası olmadığı bir bölüme gidiyorsun ve mezuna mı kalacaksın ? abi düşünme bile bence yaz git yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme