Şimdi Ara

1 TL Web Tasarım eğitim kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maillerime bakarken karşılaştım, 1 TL gibi cüzi bir rakama 2 saatlikte olsa web tasarım kursu veriyorlar.

Eğitimin içeriği: Html, JavaScript, Tablo, CSS, Dhtml, Ajax, Frontpage, Ftp, Web Public

Siteden bir iki kere alışverişim oldu sorun yaşamadım. İlgisi olan arkadaşlara yararlı olabileceğini düşündüğüm için açtım.

Sitenin Linki

• Tüm DetaylarEĞİTİM İÇERİĞİ Html, JavaScript, Tablo, CSS, Dhtml, Ajax, Frontpage, Ftp, Web Public ÇALIŞMA ALANLARIMezunlar sertifikasyonlarına ulaştıktan sonra;-Web tasarım ve programlama alanında kendi firmalarını kurabilirler-Bağımsız danışman (free-lance) olarak çalışabilirler-Web tasarım stüdyolarında-Medya kuruluşlarında-Multimedya şirketlerinde-Post prodüksiyon firmalarında-Her türlü tasarım projeleri üreten kurumlarda-Pazarlama ajansı firmalarda-Yazılım ve teknoloji firmalarında-Internet servis sağlayıcıları-Firmaların reklam/pazarlama departmanlarında görev alabilirler

2 saatte bütün bunlar nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu egitimin gercek fiyatı 1250 tl ise harbiden helal olsun. 2 saatte bu saydıklarının hangisini anlatacaklarmis hepsinden iki cümle kurup tanıtıp yollarlar heralde. 2 saat sırf html anlatsalar daha cok ise yarar :)

nasıl olda 1 tl deyip geçmeyin bence 1 tl 1 tldir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Tüm DetaylarEĞİTİM İÇERİĞİ Html, JavaScript, Tablo, CSS, Dhtml, Ajax, Frontpage, Ftp, Web Public ÇALIŞMA ALANLARIMezunlar sertifikasyonlarına ulaştıktan sonra;-Web tasarım ve programlama alanında kendi firmalarını kurabilirler-Bağımsız danışman (free-lance) olarak çalışabilirler-Web tasarım stüdyolarında-Medya kuruluşlarında-Multimedya şirketlerinde-Post prodüksiyon firmalarında-Her türlü tasarım projeleri üreten kurumlarda-Pazarlama ajansı firmalarda-Yazılım ve teknoloji firmalarında-Internet servis sağlayıcıları-Firmaların reklam/pazarlama departmanlarında görev alabilirler

2 saatte bütün bunlar nasıl olacak.

Vallahi hocam bu konu için siteyle irtibata geçebilirsiniz. Benim siteyle bir alakam yok. İsteğe bağlı ders verebilirler mesela ben sadece java öğrenmek isterim.

• 2 saat genel olarak kısa kısa web tasarımından ve öneminden bahsederler. dersten sonra bir 2 saat de kayıt olman için beynini yıkarlar, bu kısaca giriş yaptığı eğitimi vermek için. yoksa 1 liraya niye ilan versinler.
  • Bu tür reklamlarda çıkmaya başladı . Gidersiniz size web tasarım şöyledir böyledir aylık kazancını XXXX Miktar olur falan derler sonra asıl kurslarına kayıt ederler kısaca pazarlama taktiği .
  • vakit kaybı
    2 saatte web tasarımın anlamını öğrenirsin anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fırmanın sıtesındekı web tasarm bolumundekı ıslerın tumu
    template (hazır web sitesi taslakları) olduğuna göre
    template editlemeyi öğreteceklerdir
    bunun içinde 2 saat gayet yeterli

http://www.webtasarimtv.com/webtasarim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 6 Aralık 2012; 2:13:59 >
  • Arkadaşlar bu işlerin içinde olan biri olarak söyleyebilirim ki ; o sitede ilanı verenler 100% Keriz aramaktalar...

web tasarım müfredatı resmi meb onaylı 192 saattir. Katılım belgeli - hızlı 80 saattir.

Yazdıkları eğitim içeriğinin yarısı tarih olmuş kullanılmayan konulardır...

İlla ki ücretsiz olsun ama güzel eğitim alayım diyen varsa aşağıdaki bilgileri incelesin...

quote:

Merhaba arkadaşlar,

İstanbul belediyesinin düzenlemiş olduğu ücretsiz bilişim kursları için kayıtlar başlamış. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın derim.

Buradaki arkadaşlara uygun birçok branş var;

Web Tasarım
    Bilgisayar Destekli Proje Çizimi
    Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım
    İnternet Programcısı
    Masa Üstü Yayıncılık
    Nesne Tabanlı Programlama
    Bilgisayar Programcılığı
    Veri Tabanı
    Web Programlamacısı
    Ağ Temelleri

BAHÇELİEVLER YENİBOSNA MESLEKİ UZMANLIK MERKEZİ

> İlgili kurs için detaylı link;

http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kurs_icerik.asp?KursMerkezi=21

https://www.facebook.com/yenibosna.ismek

• 17 Yıldır hala öğreniyorum.....2 saat ha... peh peh peh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.