Hem eski model Race car in katildigi historic yarisi ve hemde diger ust model race car araclarin katildigi yarislarda yarisacak 1 tane bile aracim yok hep gerilerde kaliyorum fiyati uygun olacak bir arac oneriniz varmi race carlara kafa tutabilmek icin bu arada 200-300 cr param var. :(
rainn-turk psn ekle araç paylaşıma açayım sana...
ekleyemem evde internetim yok bu aralar
En iyi race car lar hangisi diye soruyorum Ama cevap alamiyorum. Yani racecar larin yogunlukta yaristigi bolumleri siz hangi aracla gectiniz
Dh uykudami.…..
EYVALLAH ...
git 0 honda typer 08 al onunla sezonlık yarışlara gir ve civic yarışları bölümü var oradaki yarışları bitir 800 bin cr gelio onunla istemediğin kadar araba alırsın zaten
quote:
Orijinalden alıntı: holigan06
git 0 honda typer 08 al onunla sezonlık yarışlara gir ve civic yarışları bölümü var oradaki yarışları bitir 800 bin cr gelio onunla istemediğin kadar araba alırsın zaten
adam internet yok diyor sen sezonluk etkinlik diyorsun
adam internet yok diyor sen sezonluk etkinlik diyorsun
ikinci yorumu görmemişim
İnternet olmadan zor ben sezonlık yarışlara giriyorum 30 dk da baya para kasıyorum istediğim arabayı alıyorum sana tavsiyem eğer çok istiyorsan komşunun wifi şifressini al forumdaki arkadaşlardan araba al (ben verirdim ama ben daha 20 lwl im)
peki şu historic yarışını geçebilecek en iyi araçlar hangileri. mesela Lamborghini Countach LP400 nasıl bu yarış için. iyi diyorlar ve malesef ben sattım. yada amerikan araçlarından hangisi kolay kazanır?????????????????
quote:
Orijinalden alıntı: macun
peki şu historic yarışını geçebilecek en iyi araçlar hangileri. mesela Lamborghini Countach LP400 nasıl bu yarış için. iyi diyorlar ve malesef ben sattım. yada amerikan araçlarından hangisi kolay kazanır?????????????????
en ıyısı toyota race var b specte like the windden hedıye gelıyordu
o yarısta sert lastık secın
diyelim sert lastik seçtim toyota race için diğer ayarlarım ne olmalı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme