Şimdi Ara

1 seneden uzun A4 klavye ve fare kullanan arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar Logitech'in de A4'ün de eski ürünlerinden kullandım, ikisinden de memnun kaldım.

Şimdi, oyun bilgisayarı için, fiyat performans oranı dengeli,
    kablolu bir klavye ve kablolu fare arayışı içindeyim.
    Klavye+fare bütçesini düşük tuttum ki kasa içi bileşenlerim daha güçlü olsun,
    bu durumda A4 ürünleri daha mantıklı bir seçenek gibi geldi gözüme.

Bu noktada uzun süre (1 sene ve daha fazla) A4 ürünleri kullanan arkadaşların fikirlerini almak isterim.
    Memnun musunuz? Malzeme kalitesi, işçilik ve kullanım açılarından
    kullandığınız ürünü nasıl değerlendirirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Clia

Şimdiye kadar Logitech'in de A4'ün de eski ürünlerinden kullandım, ikisinden de memnun kaldım.

Şimdi, oyun bilgisayarı için, fiyat performans oranı dengeli,
    kablolu bir klavye ve kablolu fare arayışı içindeyim.
    Klavye+fare bütçesini düşük tuttum ki kasa içi bileşenlerim daha güçlü olsun,
    bu durumda A4 ürünleri daha mantıklı bir seçenek gibi geldi gözüme.

Bu noktada uzun süre (1 sene ve daha fazla) A4 ürünleri kullanan arkadaşların fikirlerini almak isterim.
    Memnun musunuz? Malzeme kalitesi, işçilik ve kullanım açılarından
    kullandığınız ürünü nasıl değerlendirirsiniz?

g800 klavye kullanıyorum 3 sene oldu hâlâ taş gibi işçilik fiyatine göre cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clia kullanıcısına yanıt
    Dayanıklılık anlamında yüksek kaliteli malzeme kullanıyorlar her ikisi de fakat verdiği his anlamında A4 Tech asla Logitech ile kıyaslanamaz. Kullandığınız şeyin rahatsız edici ve daha düşük maliyetli bir plastik olduğunu anlarsınız G103 ve G800 gibi iki klavyeyi kullanırsanız. Aynı fiyat seviyesindeki G103'ün bile daha düzgün bir plastikten yapıldığını hissedebilirsiniz. G800 kullanmış biri olarak onun yerine G103 tercih edebilirsiniz bence daha memnun kalacaksınızdır. G800'ün iki farklı versiyonu var alacaksanız da en azından USB versiyonunu almaya çalışın. Fare konusunda da tercih sizin fakat yerinizde olsam bir şekilde bütçemi arttırmaya çalışıp veya klavye işini erteleyip G500S gibi bir seçim yapardım en azından. Fare klavyeden daha önemlidir benim düşüncem bu. Bilgisayarınız hayırlı olsun.
  • düşük bütçeli bir fare alacaksanız eliniz de çok büyük değilse logitech g300 ü öneririm. Fiyat olarak 60 tl civarında alınabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.