Şimdi Ara

1 SENEDE AYT MAT DA NE KADAR YÜKSELTTİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
6.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene haziranda 17,18 net yapıyordum şuan 345 denemelerinde ortalama 32,33 yapıyorum bzen deneme zor olunca 28e kadar düştüğüm oluyor(sonuçun denemelerinde) senin netlerin beninmkindende iyiymiş sen istersen 37 38 net bile yapabilirsin bide geoya çok çalış ben geoya az çalıştığım için 32 33ün üstüne çıkamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taytay123 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yükselttiniz ne zaman başladınız açıklayabilir misiniz?

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    Hocam ocak ayı gibi başladım ilk başta büyük konuları hallettim trigonometri sonra integral türevin sadece geometrik yoruma kadar olan kısmını biliyordum ona girmedim integrali üstünkörü bitirdim dershanede zaten trigonometri işliyorduk o aralar sıkıntı yoktu trigo bitikti zaten 345 in ayt mat soru bankasından ilerleledim küçük konuları oradan yürütüyordum bide dershanenin verdiği kaynaktan mart nisan gibi türevin geri kalanını öğrendim ilk 345 ten sonra apotemiden çözdüm Mayıs ın başı gibide apotemi integrali çözdüm bide çapın analitik fasikülünü çözdüm geometri sıkıntılıydı Kenan kara dan baya video izledim birde birçok fasikül çözdüm sonrasında tamamen denemelerden ilerledim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl 28 netim vardı. Töder gibi bir tık daha kolay denemelerde 39u gördüm. 345te de 34 üstü geliyordu 9. Denemeyi çözmedim sadece bakalım gerçek sınav nasıl gelicek görücez

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    Ben eylül ayında başladım okullar açılınca bu seneki mat hocam sağolsun onun sayesinde yükseltebildim karekök 345 gibi ayt mat kitablaei aldim ve cozdum 1.donem mat hocam hızlı gittiği için bende onla birlikte gitmistim 15 tatilde turev ve integrali bitirdim 2.dönem full deneme ile bitirdim geo az çalıştığım için 32 33 net civari geliyor ortalama

• geçen yıl sınavda 8 net yaptım. bu sene elimden geldiğince çalıştım 25-30 arası geldi denemelerde genel olarak
  • Gecen sene ayt matematikte 28 netim vardi bu sene 40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scutoıd -- 16 Haziran 2019; 21:3:24 >
  • 2018 ayt de 2.5 net
    2019 ayt de 32 net

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    bu sene bende 30d 5y yaptım 2020 için hazırlanıyorum seneye 35+ hedef :)
  • 16 idi 20 oldu :(

• 2018 8
    2019 17.50
    Tercih yapıp seneye kırık obp ile bir daha hazırlanabilirim eğer tekrar sınava hazırlanırsam bu kez hedef 30+

• Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    dostum hata edersin içinde kalmasın tekrar hazırlan yada 2 sene sonrasına hazırlan ben üniyi yarıda bıraktım inş.müh. bırakıp tekrar hazırlanıyorum.
  • 2018 ayt çözmedim
    İlk ayt(1.özdebir) 38.75
    2019 ayt 40

• Tekrar mezuna kalmam mümkün değil ailemi ikna edemem. Seneye hazırlık okurken sınava hazırlanmayı düşünüyorum biraz zor olacak ama başka şansım yok

• 2018 de 14.25 net
    2019da 35.25 net
  • Buradakilerin sallamasına pek inanma matematik 1 senede öğrenilecek bir ders değil bence yok 2 netten 30 nete fırlamış falan hikaye
    2018 ayt : 2 net
    2019 ayt: 2 net
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Onu ben denedim olmuyor hocam mezuna kalıyorsanız kalın bence yoksa sonra kırık obp ve üni baya zor olur. Ben bu sene üni dondurup tekrar hazırlanıyorum başarılar

• ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    Bu sene sıralamam 160-180k arası gelecek. Hedefim tıp diş gibi çok yüksek şeyler değil. Bilgisayar mühendisliği istiyorum en kötü 60-70k istiyordum. Ama bu sıralamayla pek düzgün yerler gelmiyor. Sınava seneye tekrar girerim olursa hazırlık bittikten sonra daha iyi bir yerde devam ederim olmazsa gideceğim yerde devam ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.