Şimdi Ara

1 Saatlik Cave Turu SS ler Burda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayın seyirciler artık gezmekten bunalmış ve tiksinmiş durumdayım 1 saattir geziyorum şuan B4 teyim 97 lv moblar var , 2 tane mini unique yada unique kıvamında mob gördüm tamamen kayboldum ne partyden iz var ne birşey herkes kayboldu. Güvenli bir spot buldum ss lerde burda.Yeni ss ler buldukça ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 17 Mart 2009; 14:43:54 >

• Eline sağlık
  • Güzel ssler..Bende sro yüklü değil daha oyuna baya bi yenilik gelmiş.Oynayan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • Resimler İçin Teşekkür Ederim
  • Güzel resimler
  • Ah bi akşam olsada evime gitsem.İnşallah cave de full çakılı olmaz görünüşe göre de training area lar bayağı geniş
  • B4e gitmem yaklaşık olarak 1.5 saat aldi. Bu gidişle bot tarih olucak çünkü hep mini unique çıkıyor reversei olmayanin bot işi zor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakım mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

B4e gitmem yaklaşık olarak 1.5 saat aldi. Bu gidişle bot tarih olucak çünkü hep mini unique çıkıyor reversei olmayanin bot işi zor..

Evet bi kere öldün mü işin zor harbi..
  • Legend 4'ten önce kendine buff basabilen tek mob ve unique Captain Ivy idi. Yeni gelen uniqueler de basabilecek artık.

Bakınız:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 17 Mart 2009; 17:51:14 >
  • 91 moblarına gitmek 20 dakika sürdü yolu az çok bilmeme rağmen giderken bile yatıyorsunuz ki EU iseniz vay halinize,girdiğim her oda da 3-5 ölü EU var
    JM Scrool satmak için yapmış resmen X-Y koordinatları bile yok o kadar berbat...
    Uniquelere gelince gitmek pek akıllı işi değil oturup kasın daha iyi
    Mini uniquelere bile 5 defa yattım,2 defa da kasmaya giderken yattım hala lvl 90
  • 45 Dk 'ya B2 , 13.Campa Gidebildik Çok Karmaşık, Reserve Olan Yaşar xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Legend 4'ten önce kendine buff basabilen tek mob ve unique Captain Ivy idi. Yeni gelen uniqueler de basabilecek artık.

Bakınız:

Evet çok fena bufflar %30 movement speed + mag ve phys attack arttırıyor namussuz.. B3 ün unique i o.

B4 te decay koyan hatta ve hatta kendine %30 dmg basan moblar bile var.. yandık biz yandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 17 Mart 2009; 18:35:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ReWeLLeR

Güzel resimler
  • Evet güzel resimler olmuş Hypo :)

- Dün akşam bende B4 Military Camp 14'e gidene kadar yaklaşık 1 saat geçti diyebilirim. Ama şu oyuna daha bir güzelleşti derim :) Alçak joymax bizi kalbimizde vuruyor

- Evet Tomb öldüğünüzde geri gelmesi çok zor, heleki bot geliyorsa bir ömür gibi :) Ama herşeyin kolayı var gençler, bunlardan kullanırsanız Bot'da çabucak gider kasma alanına . . . (Tabi Bot'daki sorunlar çözülünce)

• Mrb arkadşlar bende buraya bir resim ekleyeyim medusa pek yakınına yaklaşamadık ayıptır sölemesi 42k vuruyor
    Shinmoo yu kestik 100lvl müthiş bişi legend 4 tanıtımındaki glaiver adam kendisi sürekli zerki açık glaiver skilleriyle atack yapıyor harika bişi.
    Neyse buyrun medusa ama arkadan görüntüsü o alana girildiği an atağa başlıyor ve hiçbi şansımız yok karşısında 91lvliz sonuçta ilerki zamanlarda kesecez kısmetse dün sadece %10 hpsini alabildik...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.