Şimdi Ara

1. PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI - MANİSA/MERKEZ ( 3 ŞUBAT 2012 ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
36.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi akşamlar hocam bende manisadayım 1. PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI tanışalım orada pek zorlanmayız. Brn Adem Adana'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gritürk

quote:

Orijinalden alıntı: mustak_95

selam 351.dönem kısa dönem olarak acemi birliğim manisa,bz burada kaç hafta eğitim gördükten sonra dağıtım olacak kardes?

hocam bilemiyorum ki forumlarda 28 gün diyor. sonra sanrım dağılım olacak. benim anlamadığım 2 tane kışla varmış, hangisine gideceğiz sınav sonucunda belirtmiyor.

iyi akşamlar hocam bende manisadayım 1. PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI tanışalım orada pek zorlanmayız. Ben Adem Adana'dan. mustak_95 e de yazdım.Fazla yabancılık çekmemek için iyi olur.
  • beyler bende manisa Bursadan kısa dönem gelicez ismim Yiğit oralarda denk gelirsek iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustak_95

ben denizliden geleceğim,telefon numaram:05534440794 ararsan haberleşir beraber gireriz kardeşim

numaranı not aldım kardeşim ben telefon götürmeyeceğim ama sim kartımı götüreceğim tel no pm den atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem214 -- 8 Ekim 2013; 0:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt087

beyler bende manisa Bursadan kısa dönem gelicez ismim Yiğit oralarda denk gelirsek iyi olur

hocam sen hangi sınıftasın?
  • bu sene yok mu tertipler
  • var birader olmazmı :)
  • Anlatın birazda rahatlayalım nasıl Manisa
  • BENİMDE ACEMİ/ 1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA ÇIKTI.. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN
  • acemilik manisa, usta birliği tekirdağ çorlu.
  • Benim de burasi acemilik. Sicak zorlayacak diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edo-ram E kullanıcısına yanıt
    usta birliğinde çok rahat edeceksin arkadaşım, hele bir de askeri şube olarak geçen bir komutanlık var oraya alınırsan yaşadın tek işin bayan binbaşı gelip giderken kapı açmak çaycı olursan çay dağıtmak.

acemi birliğinde beraberiz inşallah bende buradayım telefon getirip getirmemek konusunda bazı sıkıntılarım var. bir bilgisi olan varsa çok memnun olurum.
  • Brhm-Sert kullanıcısına yanıt
    içime su serptin. inşallah rahatlık bi yana sağ salim hepimiz bitirelim gelelim de, sonra burda teskereciler olarak konuşalım. çay dağıtırken biz de içersek kral olur ama. ahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edo-ram -- 26 Temmuz 2014; 0:41:26 >
    bende manisa ordan tekirdağ çorlu aynı yere mi gidioz acaba ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hızlı piyade

BENİMDE ACEMİ/ 1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA ÇIKTI.. ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN

Hizli piyade acemilikte ustalikta ayni yerdeyiz seninle. Ozel mesaj yazdim bi kontrol edersen iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: emmrrahh06

bende manisa ordan tekirdağ çorlu aynı yere mi gidioz acaba ? :)

manisa merkez acemilik, piyade eğitim tugayı. ustalık k.k. loj. klığı. müht. k.lığı. 1inci müht blg k.lığı 14üncü müht blg k.lığı
    aynı yerde miyiz acaba
    Aynı yerdeyiz :) acemilikte ustada ankaradan gitcem hadi hayırlısı

• Yaklaşık 1.5 Yıl sonra BirAskerDaha olarak bende katıldım konuya belki canlanır (: Manisa Merkez 1.piyade eğitim tugay komutanlığı

Muv Özelliği : Banyo Chz.Op.Çvş (Anlamadım)

Son 2 günüm 96/1 4 Şubat Teslim.

Hakkımızda Hayırlısı (:
  • benimde Manisa merkez 05.08.2016 teslim olacam saat 1 de :D

muv özelliği bende böle : tlf snt.tam.çvş

sınıf hiç bişe yazmıyor

bi gide cem yeri bili yom başkada pişe yok kaç kaça olduğu da yazmıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.