Şimdi Ara

1 paket sigaraya verilen parayla 200g biftek alınabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da günlük protein ihtiyacının yarısını karşılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günlük 3 ölçek whey alıyorum. 1 ölçek sabah kalktığımda 2 ölçek de antrenman sonrası. Wheyden 75 gr gibi bir protein gelse, sabah kahvaltıdaki yumurtalarla ve akşam yediğim 1 tabak nohut, 1 tabak bulgur vs. ile de biraz da olsa bitkisel protein geliyor. Eh işte 100 gramı geçiyorumdur günlük. Gerçi benim 160 gr almam gerekiyor kilom 80 olduğu için. Pilavın yanında tavuk göğsü de yiyorum haftanın 3-4 günü. Tavuk yediğim günler 120-130 falan oluyordur günlük aldığım protein miktarı. Şimdilik bu yetiyor bana diyebilirim. (6 aylık sporcuyum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Günlük 3 ölçek whey alıyorum. 1 ölçek sabah kalktığımda 2 ölçek de antrenman sonrası. Wheyden 75 gr gibi bir protein gelse, sabah kahvaltıdaki yumurtalarla ve akşam yediğim 1 tabak nohut, 1 tabak bulgur vs. ile de biraz da olsa bitkisel protein geliyor. Eh işte 100 gramı geçiyorumdur günlük. Gerçi benim 160 gr almam gerekiyor kilom 80 olduğu için. Pilavın yanında tavuk göğsü de yiyorum haftanın 3-4 günü. Tavuk yediğim günler 120-130 falan oluyordur günlük aldığım protein miktarı. Şimdilik bu yetiyor bana diyebilirim. (6 aylık sporcuyum)
    Sabah 2 yumurta ve sütlü yulaf. Antremandan sonra toplam 300g kırmızı et yıyorum ben.
  • 200 gr biftek parasına da bir paket sigara alınabiliyor hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.