Şimdi Ara

1 Odanın Klima ile ısınma masrafı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum öğrenci evine çıkmaya karar verdim tek kişi isteyincede 1+1 veya 1+0 eski kapıcı daireleri kalıyor tek Bunlarda doğalgaz yok malum, klima alıp taksam 20-30 metrekare evi Ankara kışında ne kadarda kapatabilirim acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Arkadaşlar Ankara'da yaşıyorum öğrenci evine çıkmaya karar verdim tek kişi isteyincede 1+1 veya 1+0 eski kapıcı daireleri kalıyor tek Bunlarda doğalgaz yok malum, klima alıp taksam 20-30 metrekare evi Ankara kışında ne kadarda kapatabilirim acaba?

ankara gibi yerde o soğuklarda klima yeter mi

yetse bile elektrik parasına güç dayanmaz bence

ben izmirde bile kışın 300 tl verdim ısınmak için 24 saat çalışınca

üstelik - 1 dereceye düştüğü gün sayısı 3 / 5 gün olur

ankarada kış bıyunca eksi değerlerde
  • picco_z kullanıcısına yanıt
    al bitane yağlı radyatör en azından istediğin yere götürürsün klimaya bin basar tabi sadece ısınma için diyorum
  • picco_z kullanıcısına yanıt
    Yağlı radyatör ısırması uzun sürer, radyatör yağı ısıtacak o arada donarsın, içeriyi daha çabuk ısıtacak elektrikli konvektör tavsiye ederim Nobo çok iyi ama pahalı, vigo markayı öneririm geçen sene aldım dijital 2500 w lık modelinden memnunum tavsiye ederim A+ elektrik tüketimi var 20 metre kareye kadar kullanabilirsin programlayabiliyorsun öğrenci ve karı koca çalışan lar için birebir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zerr Gıffari -- 29 Ağustos 2016; 0:14:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklık eksi derecelere düştüğü zaman klimayı çalıştıramayabilirsin. Kombi bile zaman zaman yetmeyebiliyor. Merkezi sistem ısınmalı evlere bak, Ayrancı tarafında bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.