Şimdi Ara

1 OCAK'DA MAAŞIMIZDAN ZORLA KESİLECEK PARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakan Mehmet Şimşek açıkladı zorla kesilecek bireysel emeklilik parasına ne olacağını açıkladı

''Bankaların hem mevduat vade yapısını iyileştireceğiz, hem de kredi mevduat oranı üzerinden sistem üzerindeki baskıyı sınırlamamız lazım'' dedi

Bankaların parası senin benim bizden daha garibanların maaşından alınacak ne diyim ki !

http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1336008-simsek-besteki-paranin-adresini-verdi

• Yol

Köprü

Yoooool

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ampul gibi kalacagiz ortada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  1 OCAK'DA MAAŞIMIZDAN ZORLA KESİLECEK PARA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazığa hazır mıyız gençler
  • Bu devlet işinde iyi para var lan...

Bi de cemaat işi çok parlak...

Bi devlet kurmak lazım... En kötü bi cemaat kursan, kitap, cd, sohbet vaaz derken of ulan off gene gitti maaştan 100 lira...

Şahit ol ya Rab... Beni bu zulme karşı ahirete kadar sabredenlerden bulacaksın rabbim... Sana sığındım sana güvendim... Sen zalimlerin hakkından en iyi gelensin... Onları gazabınla zelil perişan eyle Allahım...

Hele hele İstanbul/Esenler belediyesinin yöneticilerini extra zelil perişan eyle yarabbim... Yetimin hakkıyla yaptığı zulumlerin hesabını sor yarabbim...

Esenler belediyesi 3 kuruşluk iş yapar ama tüm esenlere 15 kuruşluk reklam afişleri tabelaları ve bilboardları döşer...
    Allah zelil perişan etsin seni esenler belediyesi zaten görevin olan işleri yapıp bir de üstüne reklam parası harcıyorsun ya allah seni zelil perişan eylesin...

Üstelik benim paramla yaptığın işi benim gözüme soka soka reklamlcıları zengin ediyorsun....

Üstelik esenlerde yaptığın işin reklamını da esenlerde yapıyosun, ulan berlinde yapsan neyse pariste yapsan neyse, londrada yapsan neyse... Dedim ya Allah zelil perişan eylesin...

Efendim neymiş Namık kemal caddesi yenilenmiş, caddenin yenilenmesi 5 bin lira ise ekmek çarpsın ki bunun yenilendiğini içeren reklamlar en az 10 bin lira... ulan zaten ben her gün o kaldırımın, o yolun üstünden geçiyorum kime neyin reklamını yapıyosun... Üstelik o yol ve kaldırımın parasını harcamalara iştirakk vergisi olarak tapu sahiplerinden alıysun... Ödemeyenlerin tapusuna şerh koyuyosun... Allah bin türlü belanı versin... Daha ne diyim...

Yazık ulan yazık...

Şu belediyelerin yönetimini bir american şirketine ver, yahut yahudi şirketine ver bak bakalım maliyetler 10 kat azalmıyor mu?

o benim paralarımla bana yaptığınız reklamlar yüzünden iki cihanda elim yakanızda olsun...

• Bugun çıkış dilekcemi verdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

Kazığa hazır mıyız gençler

çılgınlar gibi güldüm :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.