Şimdi Ara

1. Nesil (E7/C7/X7/N8/C6-01/Oro) S^3 Cihazlar İçin Yeni Symbian Belle Güncellemesi Yolda ! Refresh'den Bıkanlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bu yazdıklarım dedikodu fakat olma olasılığı çok yüksek olduğu için paylaşıyorum. Zaten bir güncelleme gerekliydi.

Uzun zamandır E7mi Symbian Belle Refresh ile kullanıyorum ve gerçekten berbat olduğunu herkes biliyor. Telefonun nasıl içine edilir Nokia gösterdi sağolsun. Neyse konumuza gelecek olursak sabırla beklememizin karşılığı olarak yeni Symbian güncellemesi yoldaymış.

Önemli düzeltmeleri tahmin edecek olursak başlıca;

1- Default tarayıcı güncellenebilir ve bütün sorunlar giderilebilir.
    2- Refresh ile başımıza musallat olan bazı buglar giderilebilir. Küçük bir örnek vermek gerekirse güç tasarrufunda telefonun arama anında titrememesi gösterilebilir.
    3- Mesajlaşma yeniden kodlanabilir. Küçük bir rütuş güncellemesi verilmiş olsa da yeterince stabil değil.
    4- Hiç sanmıyorum ama o dandik sosyal ağlar güncellenebilir. Zira facebookta resim yüklemekten aciz bir yazılım.

Tabi bu Nokia hiç belli olmaz o nedenle bekleyip göreceğiz.

Dedikodular bunun final sürümü olacağını yani başka güncelleme gelmeyeceğini söylüyor.

Sürüm adının ne olacağını bilmiyorum ya da göremedim.

Kaynak Linkler;

news.softpedia.com/news/Nokia-Rumored-to-Plan-New-Firmware-Update-for-Symbian-3-Devices-318911.shtml

****.net/konu-s-3-rumor-111-050-0003.html

nokia.hdblog.it/2013/01/07/nokia-n8-in-arrivo-il-nuovo-aggiornamento-111-050-0003-rumor/

forum.symbian-developers.net/symbian3-firmware-discussion/the-next-firmware-update-111-050-0003/

Hadi gözümüz aydın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.