Şimdi Ara

1_mp4 PARASI 120 _3G_2MEGAPIXELS_BLUETOOTH_MP3_MİCROCD_ 120 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir mp4 bile 150 ytl ediyor üstelık kamerası bıle yok benım cıhazımda her özellık vat 120 ytl
    ARKADASLAR telefon ELIMDE KALAN SON TELEFONDUR VE KAYITSIZDIR DIGER 2 TANESINI KAYDETTIRIP TELEFONCUYA SATTIM TELEFON COK TEMİZ VE KUSURSUZSUR AMA BUNA KAYIT İCİN PASAPORT BULAMADIM ELINDE PASAPORT OLAN VARSA KACIRMASIN DERIM FİYATI:150 YTL MARKASI SAMSUNG Z620 Z SERISINDEN YENİ

DİKKAT : KAYITLI OLANIN TANESINI TELEFONCUYA 350 YTL DEN VERDIM BU COK GUZEL BIR RAKAMDIR TAKASDA 420 YE SAYIYORLAR TELEFON resimDEKININ AYNISIDIR AMA ODEGIL CUNKI ONU SATTIM O KAYITLIYDI BUDA AYNISI AMA KAYITSIZ COK TEMIZ YANINDA SADECE ORJUNAL ŞARZ ALETI İLE GÖNDERILECEK

3G VE 2MP KAMERASI VAR EDGE BULUTUT MİCRO CD KARTI 2 GB TA KADAR ARTIRILABILIR AMA AMA HAFIZA KARTI YOK İCİNDE KIRILDI İCİNDEKİ 360 DERECE KAMERASI DÖNEBİLİYOR

TELEFONUN EKRANI 6630 UN EKRANINDAN BIRAZ DAHA BUYUK VE COK NET KAMERA KALITESI N95 HARICINDE DİGER BUTUN TELEFONLARA 100 BASAR BEYLER
    ÖNEMLİ NOT:: NAKIT ALMAK İSTERSENIZ ÖNCE PARA HESABIMA YATAR VE TELEFONU O DAKIKA YOLLARIM TAKAS İSTEYEN OLURSADA AYNI ÖNCE TELEFON GELIR O DAKIKA TELEFONU YOLLARIM ÖNCE SEN GÖNDER GİBİ BİR TEKLİFTE BULUNMAYIN LUTFEN TEK REFERANS VERIYORUM ARKADASLAR ____ YOLCUX____BENİ ONA SORUN

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menü -- 1 Kasım 2007; 23:47:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• önce sen yollarsan 80 lira veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdemirbala

önce sen yollarsan 80 lira veririm

Buna çok kızacak bence
  • şehir neresi ?
  • YOK NEDEN KIZIYIM HERKES FIKRINI SÖLUYOR

• hocam profil gizli.şehir yazsaydın bari.bide pm cevap yazarsan
  • İL YAZIYOR HOCAM İLANIMDA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırdır bana güvenmiyormusun kardeş gel yolla şu makinayı uygun fiyata hadi merak etme paran kalmaz bende al sana referans

referanslar
    turgay-masaüstü pc verildi
    aliceylan03-masaüstü pc verildi
    zigizi-pocket pc verildi
    yunuslar-m500 verildi
    ozankaraduman-tel alındı v3
    menü-tel alındı tırt çıktı ericsson
    kınetix-oturduk çay içtik benim dükkanda
    serkan2302-6630 veridli+mp4 ve gözlük alındı
    hoylolo-pc parça alındı
    ilyus-anakart alındı
    mcjacky-kardeşim benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_30 -- 2 Kasım 2007; 22:40:34 >
  • ben zaten milleti hiç anlamıyorum 3 tane refarans la önce para isdiyor
  • arkadaşlar aşağıda yazanıda bir okuyun derim

Orjinalden alıntı: vogue

2 KASIM TARİHİNDE VERMİŞ OLDUĞUM İLANDA TELEFONUN "menü" NİCKLİ ŞAHSA SATILDIĞINI YAZMIŞTIM AMA KENDİSİ SÖZÜNDE DURMADIĞI İÇİN TEKRAR SATIŞTADIR...ŞAHSIN ATTIĞI PM'LER DE AŞAĞIDADIR...BUNA RAĞMEN Bİ HABER BİLE VERMEDİĞİ İÇİN BUNDAN SONRA DİİL 130, 330 YTL DE VERSE TELEFON "menü" YE SATILMAYACAKTIR...PROFİLİNDE BENİ REFERANS GÖSTERİRSE DE HERHANGİ BİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM, BEN BÖYLE Bİ ADAMLA NE ALIŞVERİŞ YAPTIM NE DE YAPARIM...HİÇBİR ŞEKİLDE DE REFERANS OLMAM...DUYURULUR...!!!

Kimden: menü
    Kime: vogue
    Tarih: 3 Kasım 2007; 22:16:19
    hocam cıhazını alana kadar sana hergun mesaj atıcam yarın pazar pazartesıne az kaldı.

Kimden: menü
    Kime: vogue
    Tarih: 4 Kasım 2007; 22:44:37
    telefonu gönderecegın adres bu : soğuk pınar mahallesi behzat bulvarı behzat camı karsısı behzat manavı 222/a tokat merkez aras kargo şubesı 05449290315 ünal sulugöl adına telefon ihbarı olmasın adrese teslım olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_b -- 6 Kasım 2007; 0:17:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ea_wanted

geçen çarşamba günü bozuk n-gage'yi sitede ''şifregiriş'' nickli arkadaşa satmıstım. ilk önce ürünü benım gondermemı istedı ısrar edınce bende sesimi etmedim gönderdim. söz verdiği gibi ürün yetişir yetişmez paramı yollayacaktı ama yollamadı sözünde durmadı. telefonu kapalı msn'de ise beni engellemiş durumda hiçbir şekilde ona ulaşamıyorum. ayrıca şahit olarak sitede üye olan _Killer_'de var çünkü ürünü ilk önce ona yollamıştım yapılmazsa ürünü geri alıp parasını yollayacaktım söz verdiğim gibi sözümde durdum parasını yolladım ve şifregiriş'ide o zamana kadar buldum ürünü direk ankaradan _Killer_ bu adrese yollamasını söyledim oda yolladı kargo faturası bile var onda. artık gerisi size kalmış konuyu açma sebebim böyle kişilerle alışveriş yapmayın adamın 3 yıldızı var ama bakın nasıl paramı geri yollamadı, yıldızlara güvenmeyin derim benim önerim budur. şahsın gerçek adı tolgahan sulugöl'dür. profilinde tekirdağ yazıyor ama tokat'ta oturuyor.umarım dediğim şahıs siteden uzaklaştırılır yetkililere güveniyorum.

not: konu sitede yönetici olan wenigma'dan izin alınarak açılmıştır teşekkürler.

bunada bir bakın ha linke tıklayın ve telefon numaralıran dikkkaat

quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

ALINTIDIR VE LİNK AŞAĞIDADIR:

sogolasınız. her bılgısını vereyım sıze. sız de kaydedın. bu duruma dusmeyın.

tlf: 0544 9290315

adres:
    omurtak caddesi. istanbul.kısmı no 42 modülya mobilya çorlu/tekirdağ

isim: tolgahan sulugöl

BEHZATLI, ayfonzo, busines, ceptelefoncu, selcukhanvh, satlık takaslık ve şimdi de MURATVH.
    Hepsi aynı kişi:
    Tolgahan Sulugöl.
    tolgahanvh@hotmail.com
    0543 860 51 14
    0544 9290315

>>>>http://resim.donanimhaber.com/m_11725701/mpage_1/key_//tm.htm#11733546 <<<<

arkadaş birde burada açıklama yapmış

quote:

Orjinalden alıntı: şifregiriş

benım acıklamalarım bu kadar beyler ben zaten bıdaha bu sıteyede gırmem bunlar son sözlerim o arkadasında telefonunu carsamba günü geri kendisine iade ediyorum ( herkezden özür diliyorum tekrar

valla arkadaşlar alışverişlerinizde dikkatli olun bendan söylemesi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_b -- 6 Kasım 2007; 0:17:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.