|
In-beom Hwang 800 bin eurodan 2,5 milyon euroya çıktı |
|

|
In-beom Hwang 800 bin eurodan 2,5 milyon euroya çıktı |
|
Bulan kişide bendim. Öyle aylarca yıllarca da araştırma yapmadım. Dediğin gibi ufaktan boyle şeylere ilgisi olan birisi çok basit böyle yetenekleri kesfedebiliyor. Ben keşfettigime çok sevinmiştim. İlk önce ben buldum diye hava attım arkadaşlara ama dediğim gibi zaman gecince unutulup gidiyor bunlar. Takilidigim nokta acaba haaland gibi birisi FB GS gibi takımlara gelseydi bu seviyede olur muydu ? Burasi muamma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Haziran 2021; 17:45:46 > |
|
7,5 tan 85 milyon euroyu gördü ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Mayıs 2023; 12:50:4 > |
|
![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Mayıs 2023; 12:54:38 > |
|
Hwang In-Beom ------------ 0,8 milyon euro -------> 3,5 milyon euro = Fark : + 2,7 milyon euro Marcos López --------------- 0,35 milyon euro ------> 2,5 milyon euro = Fark : + 2,15 milyon euro Khvicha Kvaratskhelia ------ 7,5 milyon euro -------> 85 milyon euro = Fark : + 77,5 milyon euro Antonio Marin --------------- 1,3 milyon euro -------> 1,8 milyon euro = Fark : + 0,5 milyon euro Sang-ho Na ----------------- 0,55 milyon euro ------> 0,9 milyon euro = Fark : + 0,35 milyon euro Juho Hyvärinen ------------- 0,2 milyon euro -------> 0,15 milyon euro = Fark : - 0,05 milyon euro Toplam harcanan para : 10,7 milyon euro 2023 Toplam maliyet : 93,85 milyon euro Toplam Fark (Kar) = 2,7 + 2,15 + 77,5 + 0,5 + 0,35 + 0,05 = 83,15 milyon euro < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Mayıs 2023; 13:18:33 > |
|
2023 MAYIS Alejo Veliz Yaş 19 Boy 1,87 m - Forvet 4 milyon euro 2 - 3 yıl sonra en az 20-25 milyon euro Fizik gücü ve top tekniği iyi kesinlikle bu parayı basar alırım ![]() Futbolcuyu 1-2 kere izlerim 3. kez izlemem futbolcu kötü oynasa bile ilk maçta kalitesini belli eder < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Mayıs 2023; 10:39:56 > |
|
2023 MAYIS Kaiki Bruno Yaş 20 Boy 1,72 m - Sol Bek 700 bin euro Sol bek ve sol kanat oynar Top tekniği çok iyi kapanan takımlarda oyunu çözecek yetenek var ![]() |
|
|
yarın gel real madrid de Scout olarak ise başla.. helal olsun valla hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arif Aiman (Johor Darul Ta'zim) 450 bin euro Yaş: 21 Boy: 1,70 m Mevki: Sağ Kanat ![]() Büyük oyuncu bu şekilde belli eder (dakika 2:00 - 2:08) -----> oyuncuyu 7 dakika izledim (bir futbolcu 2 maçtan fazla izlenmez) Adam koşusuyla 2 kişiye çalım atıyor Johor Darul Ta'zim melangkah ke pentas final Piala FA 2023 dengan kemenangan ini hasil hatrik Arif Aiman serta jaringan Fernando Forestieri.
Jangan lupa "subscribe" channel YouTube Malaysian Football League untuk lebih aksi dalam dan luar padang Liga Malaysia!
"Follow" MFL di laman-laman berikut:
Facebook: https://www.facebook.com/malaysianfootballleague
Instagram: https://www.instagram.com/mfl_my/
Twitter: https://twitter.com/MFL_MY
TikTok: https://www.tiktok.com/@mfl
#PialaFA2023 #DemiLigaKita https://www.youtube.com/watch?v=EaKlW1R3R4I![]() ![]() İki çalımı da koşu yaparak kusursuz yapıyor bunu herkes yapamaz Bu maçta 3 gol attı 3 golde de kusursuz çalım atıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 29 Haziran 2023; 11:36:2 > |
|
Demir Ege Tıknaz (Beşiktaş) 50Bin Euro Yaş: 18 Boy: - Mevki: Orta Saha Fizik gücü ve vücut gücü yükselirse Beşiktaşta çok rahat oynar bu haliyle oynayamaz geleceğini kendisi belirleyecek ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 28 Haziran 2023; 22:52:51 > |
|
Alejo Veliz (Yaş 19) - Forvet 4 milyon euro Kaiki Bruno (Yaş 20) - Sol Bek 700 bin euro Daniel Junior (Yaş 20) - Orta Saha 1,4 milyon euro Arif Aiman (Yaş 21) - Sağ Kanat 450 bin euro Demir Ege Tıknaz (Yaş 18) - Orta Saha 50Bin Euro Toplam harcanan 6,6 milyon euro Bütçe : 93,85 milyon euro Kalan para : 87,25 milyon euro 4-5 yıl sonra Bütçeyi 1 Milyar Euro yapacağım |
|
Mustafa Erhan Hekimoğlu (Beşiktaş) (50 bin euro altı) Yaş: 16 Boy: - Mevki: Forvet ![]() |
|
Alejo Veliz (Yaş 19) - Forvet 4 milyon euro Kaiki Bruno (Yaş 20) - Sol Bek 700 bin euro Daniel Junior (Yaş 20) - Orta Saha 1,4 milyon euro Arif Aiman (Yaş 21) - Sağ Kanat 450 bin euro Demir Ege Tıknaz (Yaş 18) - Orta Saha 50Bin Euro Mustafa Erhan Hekimoğlu (Yaş 16) Forvet 50Bin Euro Altı Toplam harcanan 6,6 milyon euro Bütçe : 93,85 milyon euro Kalan para : 87,25 milyon euro |
|
|
|
1 - Alejo Veliz (Yaş 19) - Forvet 4 milyon euro 2 - Kaiki Bruno (Yaş 20) - Sol Bek 700 bin euro 3 - Daniel Junior (Yaş 20) - Orta Saha 1,4 milyon euro 4 - Arif Aiman (Yaş 21) - Sağ Kanat 450 bin euro 5 - Demir Ege Tıknaz (Yaş 18) - Orta Saha 50Bin Euro 6 - Mustafa Erhan Hekimoğlu (Yaş 16) - Forvet 50Bin Euro Altı 7 - Adrian Leon Barisic (Yaş 21) - Stoper 2 milyon euro (daha da ucuza alınabilir) 8 - Dal Varesanovic (Yaş 22) - Orta saha 1 milyon euro Toplam harcanan 9,6 milyon euro Bütçe : 93,85 milyon euro Kalan para : 84,25 milyon euro |
|
![]() Bernhard Zimmermann (Wolfsberger AC) (1 milyon euro) Yaş: 21 Boy: 1,80 Mevki: Forvet + Sağ/Sol Kanat < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Temmuz 2023; 11:59:20 > |
|