Şimdi Ara

1.ler neden hep fem'den?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamadığım şey onca dershane var onca kolej var neden bu femden cıkıyor bu birinciler aklıma sorulari ve cevaplari onceden ezberletiyolar diye geliyor bilemem tabi bundan bi kac yıl önce bu sifreleme muhabbeti felan vardi ösym nin icindede cemaatci vardir illa benim aklimı kurcalıyor bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuğa Üzülüyorum ben. Düşünsene sen gece gündüz saatlerce çalışıp 1. oluyon. Adam sana femdensin cemaatçisin soruları çaldın pis şakirt diyo.Küfür gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

Çocuğa Üzülüyorum ben. Düşünsene sen gece gündüz saatlerce çalışıp 1. oluyon. Adam sana femdensin cemaatçisin soruları çaldın pis şakirt diyo.Küfür gibi..

katılıyorum.cemaatle alakam yok savunma amaçlı demiyorum sadece çalıp çalmadığını görmeden nasıl bu kadar savurgan veya iftiracı olabiliyorlar . Gözle göreceksiniz öyle konuşacaksınız .
  • Her bi subesinde 2000 ogrenci var bir suru subesi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pexagon

Anlamadığım şey onca dershane var onca kolej var neden bu femden cıkıyor bu birinciler aklıma sorulari ve cevaplari onceden ezberletiyolar diye geliyor bilemem tabi bundan bi kac yıl önce bu sifreleme muhabbeti felan vardi ösym nin icindede cemaatci vardir illa benim aklimı kurcalıyor bu

çünkü bu işe çok büyükmüş gibi davranan dersane . kesinlikle desteklemiyorum ama diğer dersanelerden daha çok uğraşıyolar birnci çıkarmak için. yani olayı çok büyütüyolar diye tahmin ediyorum
  • Eğitimi gerçekten diğer dershanelere kıyasla daha iyi

• Çocuk çıktı femde fem femde fem baska bisi yok ben cocugu tanımıyorum cocuk hakkinda bi sey diyemem zaten dedikleri onceden belli ezberletmisler onlari soyluyo bu ülkede hic bir zaman adil bi sınav yapılamaz gecen yıllarda sıralama değisiklikler vs. vs. bir sürü katakulli oldu bu senede olmustur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sınava 2milyon kişi girdi bunun en kötü 150 bini feme gidiyor Ben bireye gidiyorum türkiye geneli denemelerde katılım 13bini geçmiyordu
  • kardes fem değil de samanyolu ve yamanların eğitimi yurtdışı seviyesinde.yurtdısından özel hocalar Prof lar gelip ders veriyor.

• yamanlar kolejini biliyorum bende 1 sene okudum ama alakası yok en çalışkan öğrencileri alıyolar burslu olarak kazananlarda var onlarla ilgileniyolar ve fen dershanesine yolluyolar 1.olan cocuk kadar iyi olan 100 lerce cocuk var ellerinde onlardan bi kaçtanesi oluyo işte olay bu ..

• Potansiyeli olan cocuklara her yonden asiri bir baski altina aldiklari icin.İste baskiya dayanan da birinci oluyor.

• maklube power
  • 1. Olanların röportajları var. İzlerseniz soru çalma hikayelerinin tırt olduğunu anlarsınız. Adam 11. Sınıfın sonunda bütün müfredatı bitirdim soru çözdüm diyor. Piyasadaki her şeyi çözmüş. Bırakında 1. Olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.