Şimdi Ara

1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY (327. Dönem) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
1
Favori
9.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jjab

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende hayatımda ılk defa kısa kestırdım bu kadar. Resmen çirkin oldum arkadas :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostnsecrets

bende hayatımda ılk defa kısa kestırdım bu kadar. Resmen çirkin oldum arkadas :)

Alıntıları Göster
    Hadi yaa benim azcık üstlerde kaldı :D geçen sene nisanda giden bir abi vardı o demişti şu kadar yeter diye ona güvendik demek işler değişmiş :D yapcak bişe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostnsecrets

Alıntıları Göster
    webstar'ıda unutmayın tertipler, yarın tanışırız inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: webstar

Alıntıları Göster
    Yarın sabah iskenderunda kestirecem ben burda dalga geçerler yoksa

Ha benide unutmayın tertipler,aslında en basit buluşma yeri portakalın orası şehrin göbeğide ki yer kime sorsan söyler hatta garajda inmeyip 2 dakka sonra inerseniz portakalı görürsünüz, muavine beni portakalın orda ya da PAC durağının orda indir desenizde olur...

• quote:

Alıntıları Göster
    Herkese SeLamLar.. Ben 2 Saat Sonra Yoldayim.. Hazirliklari Bitirdim Trasta oLduk.. İnsandan baska herseye benzedik.. Sac insani bu kadar mi degistirir :) Neyse Kunefecinin nerde oldugunu bizde bilmiyoruz. Sadece oyle bir yer var. Sora Sora buLuruz..

GeLecekLer:
    1-Nasooo56
    2-SteeL
    3-Pokerci
    4-GabrieL
    5-frostnsecrets
    6-metallurgist
    7-mert0684
    8-muharrem_06
    9-webstar
    Extradan geleceklerde oldugu icin yarin bir bölük olarak gideriz artik:-) İskenderunda gorusmek diLegi iLe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasooo56 -- 11 Nisan 2009; 16:40:17 >

• quote:

Alıntıları Göster
    acık adres verecekmisiniz iskenderunu bilenler.....aramayaak sabah sabah zaten yarın pazar herkes yatarken biz ne işlerle uğraşıyoruz olucaz kim bilir....acayip stres yaptım aq gidip 2 tane bira içicem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasooo56

Herkese SeLamLar.. Ben 2 Saat Sonra Yoldayim.. Hazirliklari Bitirdim Trasta oLduk.. İnsandan baska herseye benzedik.. Sac insani bu kadar mi degistirir :) Neyse Kunefecinin nerde oldugunu bizde bilmiyoruz. Sadece oyle bir yer var. Sora Sora buLuruz..

GeLecekLer:
    1-Nasooo56
    2-SteeL
    3-Pokerci
    4-GabrieL
    5-frostnsecrets
    6-metallurgist
    7-mert0684
    8-muharrem_06
    9-webstar
    Extradan geleceklerde oldugu icin yarin bir bölük olarak gideriz artik:-) İskenderunda gorusmek diLegi iLe..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kral künefe merkezde ama otogara ne kadar mesafedeydi hatırlamıyorum.uzak değildir diye tahmin ediyorum.
    Biz üniversitedeyken demir çelik gezileri olurdu.o gezilerden biliyorum şehri biraz.
    Orda okumuş bir arkadaş var aramızda, o bize daha iyi rehberlik edebilir...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar ben hatayda 6 yıl yaşadım.hataydaki kral künefe antakyanın merkezinde ama iskenderunda şubesi var mı inanın hiç bilmiyorum.sakın antakyaya gitmeyin sonra:)) bence birisi numarasını arasın sorsun.tam adresini alsın buraya yazsın.iskenderunda olup olmadığını da anlarız.işte numarası 0 (326) 214-7517
    daha önce de belirttiğim gbi biz maraştan 2 ya da 3 arkdaş birlikte geleceğiz.12:30-13:00 arasında teslim olmayı düşünüyoruz.alaya gşdene kadar umarım sizin topluluğu görürüz:) şimdiden hepimize kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emilov

merhaba arkadaşlar ben hatayda 6 yıl yaşadım.hataydaki kral künefe antakyanın merkezinde ama iskenderunda şubesi var mı inanın hiç bilmiyorum.sakın antakyaya gitmeyin sonra:)) bence birisi numarasını arasın sorsun.tam adresini alsın buraya yazsın.iskenderunda olup olmadığını da anlarız.işte numarası 0 (326) 214-7517
    daha önce de belirttiğim gbi biz maraştan 2 ya da 3 arkdaş birlikte geleceğiz.12:30-13:00 arasında teslim olmayı düşünüyoruz.alaya gşdene kadar umarım sizin topluluğu görürüz:) şimdiden hepimize kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    hataydaki kralı demiyorum babacanlar.Benim dediğim iskenderunda.biz iskenderun otogarında inicez.
    Otobüs iskenderundan sonra hataya devam edicek.Sizde otobüs daha gidiyo diye hataya gitmeyin.
    Neyse arkadaşlar bende işin kompedanı gibi yazmış olmayım, bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum.

bu arada Naso sana pm attım gitmiyor.Hala forumdaysan msn adresimi ekle kardeş de konuşalım.
    mredbullvodka@msn.com

• quote:

Orijinalden alıntı: SteeL

hataydaki kralı demiyorum babacanlar.Benim dediğim iskenderunda.biz iskenderun otogarında inicez.
    Otobüs iskenderundan sonra hataya devam edicek.Sizde otobüs daha gidiyo diye hataya gitmeyin.
    Neyse arkadaşlar bende işin kompedanı gibi yazmış olmayım, bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum.

bu arada Naso sana pm attım gitmiyor.Hala forumdaysan msn adresimi ekle kardeş de konuşalım.
    mredbullvodka@msn.com

Alıntıları Göster
    Hep beraber girip arka arkaya kayıt yaptırın,numaralarınız arka arkaya olursa aynı takıma düşersiniz daha iyi olur,sonuçta bölükler 185-200 kişi,çok kalabalık.Yani daha yakın olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SteeL

mredbullvodka@msn.com

Alıntıları Göster
    adana'ya uçakla gidip, oradan iskenderun'a geçeceklere bilgi.

adana'da 2 tane otogar varmış. iskenderun'a gitçem diyince çakma olanına götürürlermiş. çakmadan sürekli dolmuş tipi arabalar kalkıyormuş.
    fakat diğer otogardan da düzgün iskenderun arabaları kalkıyormuş sürekli.

haberiniz olsun dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oert

adana'da 2 tane otogar varmış. iskenderun'a gitçem diyince çakma olanına götürürlermiş. çakmadan sürekli dolmuş tipi arabalar kalkıyormuş.

haberiniz olsun dedim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oert

haberiniz olsun dedim.

Oert selamlar...Google earth den inceledim bir yeni birde eski otogar gözüküyordu..2side iskenderun yoluna ters gözüküyor..Normal otobüsler hangisinden, diğer dolmuşlar hangisinden kalkıyormuş haberin var mı ? Veya ismi filan varsa yazabilirmisin..Adanaya uçakla inip iskenderun a geçeceğiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnrps

quote:

Orjinalden alıntı: oert

haberiniz olsun dedim.

Oert selamlar...Google earth den inceledim bir yeni birde eski otogar gözüküyordu..2side iskenderun yoluna ters gözüküyor..Normal otobüsler hangisinden, diğer dolmuşlar hangisinden kalkıyormuş haberin var mı ? Veya ismi filan varsa yazabilirmisin..Adanaya uçakla inip iskenderun a geçeceğiz..

Alıntıları Göster
    hocam adana'da yüreğir otogarına gitmeyin diyolar... merkez otogarına gidin diyorlar.
    yüreğirden kalkanlar dolmuş misali sürekli dur-kalk ilerliyormuş.
    fakat taksiciler ilk etapta sizi yüreğir'e götürmeye kalkarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: oert

hocam adana'da yüreğir otogarına gitmeyin diyolar... merkez otogarına gidin diyorlar.
    yüreğirden kalkanlar dolmuş misali sürekli dur-kalk ilerliyormuş.
    fakat taksiciler ilk etapta sizi yüreğir'e götürmeye kalkarmış.

Alıntıları Göster
    buyuk ıhtımalle bırısı ilce garajıdır digeri normal sehırler arası terminal taksici ler uzunyola goturuyordur muhtemelen askerız ya alnımızda dza yazıyor zaten.:)bu kral kunefe konusu bır acıklıga klavustumu bunun hakkında bırseyler yazalım
  • quote:

buyuk ıhtımalle bırısı ilce garajıdır digeri normal sehırler arası terminal taksici ler uzunyola goturuyordur muhtemelen askerız ya alnımızda dza yazıyor zaten.:)bu kral kunefe konusu bır acıklıga klavustumu bunun hakkında bırseyler yazalım

Alıntıları Göster
    Arkadaslar künefecide bekleyenelr saat13.30 a kadar beklesin cünkü yetişemeyenler olur. ayrıca otogar önünde beklmeyein cünkü inzibatların yakalama ihtimaili var . o yüzden otogardan 100-200 metre önce inin bence beni beklemeyenin saçı kesilsin. bende emilovla geliyoruz yarın 12,30 13,00 gibi :))

MARAŞLIILARR

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke46

Arkadaslar künefecide bekleyenelr saat13.30 a kadar beklesin cünkü yetişemeyenler olur. ayrıca otogar önünde beklmeyein cünkü inzibatların yakalama ihtimaili var . o yüzden otogardan 100-200 metre önce inin bence beni beklemeyenin saçı kesilsin. bende emilovla geliyoruz yarın 12,30 13,00 gibi :))

MARAŞLIILARR

Alıntıları Göster
    bu gecelik son mesajımı yazayım tertiplerim.künefecide buluşacak arkadaşlarla inşaallah alaya doğru giderken karşılaşırız.siirtli tertibim seni sarı ceketinden tanırım hemen:)) herkese iyi yolculuklar.Allah'a emanet olun.yarın görüşmek dileğiyle...hayırlı tezkereler...

• quote:

Orijinalden alıntı: emilov

bu gecelik son mesajımı yazayım tertiplerim.künefecide buluşacak arkadaşlarla inşaallah alaya doğru giderken karşılaşırız.siirtli tertibim seni sarı ceketinden tanırım hemen:)) herkese iyi yolculuklar.Allah'a emanet olun.yarın görüşmek dileğiyle...hayırlı tezkereler...

Alıntıları Göster
    Okan, ben, Murat ve muratın arkadaşı muhtemelen yarın izmir kadrosu olarak iskenderundayız..herkese hayırlı teskereler şimdiden..iyi geceler millet!
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    haydi herkese hayırlı tezkereler.
    görüşürüz.
  • Ya tertiplerim ben bu sayfayı daha yeni farkettim.bende sizinle beraber iskenderundayım ve umarım orada görüşür kaynaşırız.herkese ii yolculuklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsungur

Ya tertiplerim ben bu sayfayı daha yeni farkettim.bende sizinle beraber iskenderundayım ve umarım orada görüşür kaynaşırız.herkese ii yolculuklar..
    Bu gün 15:40 THY uçağı ile gelmek için evimden çıkıyorum ve son kez buraya yazıyorum teslim olmadan, umarım orada birbirimizi buluruz, ben Aşkın Yıldız
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.