Şimdi Ara

1 haftalık ban sebepleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smurf hesabım 1 hafta uzaklaştırma almış, kendi hesabıma ayda 1 ranked atmak için giriyorum sadece ( erime muhabbeti ) geri kalan tüm sürede smurfümdeyim

Giriş ekranında tribunal ya da leaverbuster olarak belirtmiyor ban sebebini, haliyle detaylı bilgi almak için ticket attım henüz cevap gelmedi (24 saati geçti)

1 haftalık ban sebepleri olarak neler var?

Herhangi bir 3. parti yazılımı kullanmadım, script olsun skin programları olsun vesaire. Ki zaten kullansam 1 haftalık değil sınırsız ceza verirlerdi diye düşünüyorum, fikirlerinizi bekliyorum

EDİT AKBAYRAM :

Aptal bu Riot yönetimi.

Önce ban sebebiniz Tribunal değil dediler, şimdi de gelen raporlar dolayısıyla Tribunal sebepli uzaklaştırma aldınız diyorlar. Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor, rezil bunlar ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumerity -- 29 Haziran 2015; 4:43:20 >

• AFK olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

AFK olabilir.
    leaver ise afk dir.
  • Ticket atabilirsin desteğe. Gerçi cevap da 1 haftada gelir ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F9490C5FC

Ticket atabilirsin desteğe. Gerçi cevap da 1 haftada gelir ama
    Afk ile ilgili olsaydı leaverbuster kaynaklı otomatik ban atacağı için ban ekranında Leaverbuster tarafından uzaklaştırıldınız yazardı. Sadece tarih ve uzaklaştırma yazıyor.

Ve hiç afk kalmadım ya da oyun terk etmedim ( pick ekranındaki dodgelar dışında )

---------

Ticket attım bekliyorum :/ @St. Andreas
  • Makro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

Makro

Herhangi bir 3. parti program kullanmıyorum. Mausumuz üzerindeki tuşlara OYUNDAN 6 7 ve trinketi atadım o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttumer

quote:

Makro

Herhangi bir 3. parti program kullanmıyorum. Mausumuz üzerindeki tuşlara OYUNDAN 6 7 ve trinketi atadım o kadar

Tamam işte
  • quote:

quote:

quote:

Makro

Tamam işte

Makroya girmiyor ha oradaki trinket tuşunu 4 ile atmışım ha ekipmanımın başka bi tarafıyla, daha önce aynı konuda danışmıştım ondan olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumerity

quote:

quote:

quote:

Makro

Tamam işte

Makroya girmiyor ha oradaki trinket tuşunu 4 ile atmışım ha ekipmanımın başka bi tarafıyla, daha önce aynı konuda danışmıştım ondan olduğunu sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Flame?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pete Dunham

Flame?

Alıntıları Göster
    Bronz 6 ligi hazırlanıyor senin için knk
  • Kardeşim Rito yeni bir report sistemi çıkarmış . İşte sürekli report edilenleri banlıyolar . Tr serverında da bazılarına gerçekleri söylemişsen olmuştur.

İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olum Sen Çek

Kardeşim Rito yeni bir report sistemi çıkarmış . İşte sürekli report edilenleri banlıyolar . Tr serverında da bazılarına gerçekleri söylemişsen olmuştur.

İyi forumlar

Senin de banın hayırlı olsun qnq.
  • Yok qnq ben anneyi karıştırma tel verdiyom korkuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olum Sen Çek

Yok qnq ben anneyi karıştırma tel verdiyom korkuyolar
    Edit ekledim, sebebi hala öğrenilemedi
  • quote:

Tamam işte millete küfür etmişsin ya da flame yapmışsın banlamışlar o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

Tamam işte millete küfür etmişsin ya da flame yapmışsın banlamışlar o yüzden.

Elbette etmişimdir, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama ben oyuna girip mute all yapan, chati kapatan bi insanım smurfümde. All chat bile kapalı, flame zannetmiyorum ki asıl sebep
  • Tribunal 'in bir üst seviyesi olan bir sistemi test ediyorlar şu anda.

Ondan dolayı anında cezalar geliyor.

İyi eğlenceler.
  • Yeni sistemin kurbanı olaiblirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Yeni sistemin kurbanı olaiblirsin
    kimse edip akbayram dememiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.