Şimdi Ara

1 hafta boyunca sadece ayt fizik çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene fizik konularım bitmemişti. Elektrik konusunu yarım yamalak manyetizma konusunu hiç bilmeden girdim sınava. hatta netlerim 3.5 seviyelerinde geziyordu. sınavda bildiğimn yerlerden çıkmasının etkisiyle 8.5 net yapabildim. ki benim için mucizevi bir şeydi bu. her neyse, konumuza gelirsek benim sadece elektrik manyetizma dalga mekaniği radyoaktivite ve modern fizik konularım kaldı. kabaca bir hesapla 56 saat gibi bir süre çalışırsam hepsini halledebilecğimi düşünüyorum. bazı konulardan temelim olduğu için onlarıı hesaba o şekilde kattım. 56 saati 7 güne 8er saatten paylaştırıp çalışmak nasıl olur? evet biliyorum konuları erken bitirmek kötü ama fizikte bu sene fule yakın yapmak istiyorum. bu yüzden hızlıca 1 haftada bitirip kalan sürede tekrarlarla ilerlemek nasıl olur? yorumlarınıza açığım.

26k dan mezunum. biyoloji kimya temelim sağlam. matematiğim biraz daha zayıf bu iki derse göre. tyt 90 95 net arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 23 Ocak 2022; 23:26:18 >

• ne kaybedersin çalış bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence yapma. Ayt fizik öyle hemen paket edeyim geçeyim denmemesi gereken bir ders. Daha uzun bir süreye yaymak daha çok verim sağlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacağın verim çok düşük olur çakılma ihtimalin artar bence daha sindirerek ilerle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akil sagligini kaybetme garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta aynı dersi görmek sıkabilir. Haftada 2 konu bitirsen 1 aya biter.

• O kadar sıkıştırmana gerek yok bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben elektrik manyetizmada yapmıştım
    İşime yaramıştı bir zararım da olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.