Şimdi Ara

1 gunde yanmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi denize gidicez bi gunlugune cok beyaz tenliyim ruh gibi bi gunde nasil bronzlasirim arkadaslar konu basligiyla alay etmeden alalim yorumlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz tenlilerin özellikle güneşten korunması gerek.
  • Bak ilk gün gidiyorsun ne şemsiye ne de güneş kremi hiç bir şey sürme güneşin altında otur akşama kadar arada denize gir tekrar otur. Sonra 1 günde yanarsın. Ama çok kötü oluyor iyileşme sürecinde. Vücudun kızarmış piliç gibi olur benim öyle oldu şu an tenim biraz esmerleşti. Ama sakın deneme , doktora gittim sırf bu yanık yüzünden.

Edit: Dediğimi sakın yapma bak ben yandım eller yanmasın. Bir günde yanılmaz kardeşim en az 1 hafta lazım düzenli esmerlik için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memed Ali -- 20 Ağustos 2015; 0:21:42 >
  • 1 günde yanma hele hele üstteki arkadaşın sediğini sakın yapma kendine zarar sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz tenli isin yanman çok zor çok güneşte kalma hemen kırmızılıklar oluşur teninde buda kanserojen iyi bir güneş kremi al yüksek faktörlü. =)
  • iyi bi güneş kremi al 30-50 faktör olsun ki yanacam diyip kızarma. Sürüyorsun kremi iyice emince vücudun gidiyorsun denize en fazla 5 dk kalıyorsun sonra çıkıyorsun hemen yatıyorsun. Terlemeye başlayınca tekrar suya giriyorsun ve çıkıyorsun. Bu işlemi tekrarlıyorsun.
  • Benzin dök üzerine sonra ver ateşi....

Değil 1 gün 1 dakikada ten renginde level atlamazsan ben forumu bırakirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyuRex

iyi bi güneş kremi al 30-50 faktör olsun ki yanacam diyip kızarma. Sürüyorsun kremi iyice emince vücudun gidiyorsun denize en fazla 5 dk kalıyorsun sonra çıkıyorsun hemen yatıyorsun. Terlemeye başlayınca tekrar suya giriyorsun ve çıkıyorsun. Bu işlemi tekrarlıyorsun.

Yuzume dimi

• roseria kullanıcısına yanıt
    Vücut + yüz hocam. Sonra yatamazsın bile acıdan.

İsviçreli bilim adamları tarafından araştırıldı. Test edildi, Facebook onayı
  • Memed Ali M kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben bilirim o acıyı bi ara ben boğuluyordum az kalsın kurtulduktan sonra güneşin altına oturdum baya bi olacakları bilmiyordum eve gittik bir kaç saat sonra ateşim çıkmaya başladı hasta falanda değildim baktım sırtım ve kollarım full gitmiş neler çektiğimi anlatmıyım 1 hafta sonra eve geldiğimdede deri soyulmaya başlamıştı o gün bu gündür bir daha denize gitmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyuRex

Vücut + yüz hocam. Sonra yatamazsın bile acıdan.

İsviçreli bilim adamları tarafından araştırıldı. Test edildi, Facebook onayı

Gunes koruma 30 faktorlu sursemde yanarmiyim yanmam lazim cunku yuzume surmucem yanmazsa

• roseria kullanıcısına yanıt
    Hocam valla ben 50 faktör ile zenci kıvamına geldim esmerdim ama bildiğin 10 numara yandım. Bilemicem istersen kızarmayı göze al. 1 Günde kolay kolay yanamazsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

aynen hocam ben bilirim o acıyı bi ara ben boğuluyordum az kalsın kurtulduktan sonra güneşin altına oturdum baya bi olacakları bilmiyordum eve gittik bir kaç saat sonra ateşim çıkmaya başladı hasta falanda değildim baktım sırtım ve kollarım full gitmiş neler çektiğimi anlatmıyım 1 hafta sonra eve geldiğimdede deri soyulmaya başlamıştı o gün bu gündür bir daha denize gitmem

İnsan bir an da soğuyor denizden felan. Hele bir de iyileşme sürecinde kaşınma başladı bende kuduz gibi kaşınıyordum gece 1 gram uyuyamadım çok agresif olmuştum o zaman iğrenç bir şey. Bir ara kendimi pencereden atasım gelmişti o derece kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memed Ali

quote:

İnsan bir an da soğuyor denizden felan. Hele bir de iyileşme sürecinde kaşınma başladı bende kuduz gibi kaşınıyordum gece 1 gram uyuyamadım çok agresif olmuştum o zaman iğrenç bir şey. Bir ara kendimi pencereden atasım gelmişti o derece kötüydü.

Gunes kremi surmedinmi

• bu forumda "no ss no güven" diye bir kural vardır bunu bilin artık

• Memed Ali M kullanıcısına yanıt
    bırak hocam yarardan çok zarar bu deniz işi hem kalabalıkta rahat rahat yüzemiyorsun hemde dalga bi kodummu uçuyorsun dalga yüzünden ölüyorduk zaten sonra kafamı birden havaya çıkarınca aha kurtulduk demiştim birde üstüne bu yanma olunca ve antalya sıcağında
  • quote:

Orijinalden alıntı: roseria

quote:

quote:

Gunes kremi surmedinmi

Unutmuştum yolda aklıma geldi eve gidip almaya üşendim sonra gördüm üşenmeyi

• quote:

Bak ilk gün gidiyorsun ne şemsiye ne de güneş kremi hiç bir şey sürme güneşin altında otur akşama kadar arada denize gir tekrar otur. Sonra 1 günde yanarsın. Ama çok kötü oluyor iyileşme sürecinde. Vücudun kızarmış piliç gibi olur benim öyle oldu şu an tenim biraz esmerleşti. Ama sakın deneme , doktora gittim sırf bu yanık yüzünden.

Edit: Dediğimi sakın yapma bak ben yandım eller yanmasın. Bir günde yanılmaz kardeşim en az 1 hafta lazım düzenli esmerlik için.

sen nasıl bir trolsün ya

'' ne şemsiye ne de güneş kremi hiç bir şey sürme güneşin altında otur akşama kadar arada denize gir tekrar otur. ''

bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Bak ilk gün gidiyorsun ne şemsiye ne de güneş kremi hiç bir şey sürme güneşin altında otur akşama kadar arada denize gir tekrar otur. Sonra 1 günde yanarsın. Ama çok kötü oluyor iyileşme sürecinde. Vücudun kızarmış piliç gibi olur benim öyle oldu şu an tenim biraz esmerleşti. Ama sakın deneme , doktora gittim sırf bu yanık yüzünden.

sen nasıl bir trolsün ya

'' ne şemsiye ne de güneş kremi hiç bir şey sürme güneşin altında otur akşama kadar arada denize gir tekrar otur. ''

bu nedir

Troll ? Adam yanmak istiyorum demiş 1 günde daha iyi fikrin var mı ? Zararlarını da anlattım okuduysan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

sen nasıl bir trolsün ya

bu nedir

Troll ? Adam yanmak istiyorum demiş 1 günde daha iyi fikrin var mı ? Zararlarını da anlattım okuduysan.

birader neyin zararını anlattın %50 vücüt yanığının zararını mı anlattın.

1 hafta sırtında yogurtla dolastıracaksın adamı deneme demekle olmz belki cahil biri belki işe yarar diye deneyecek ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.