Şimdi Ara

1 gol verilmedi. Berbat bi kadro ile çıktık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten Semih'in atıp verilmeyen golünü o FİFA nın hakemi olan Cüneyt Çakır ın aklına beynine armağan ediyorum..

BENCE; Orhan yerine Gökhan ile başlamalıydık her ne kadar sakat olsa bile. Sonra Dia yerine Mehmet ile başlayıp ileride de kesinlikle her ne kadar top öldürse de Bienvenu ile başlamalıydık diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathSpook

Bak işte kardeş senin benim gibi tüm aklı olan insanlar böyle bir kadro düşünür ama nerede Aykut hoca gerizekalının teki, onda beyin varsa ben de şerefsizim.

Alex ne abi Alex. tamam anladık o adamda ki beyin Türkiyede ki başka hiç bir futbolcuda yok o ayrı mesele ama 3 maçtır doğru düzgün oynamıyor ve o 3 maçta Fener 2 maç kazandı. Yani trabzonspor maçında ki kadro ile başlasaydık biz şu an konvoyda bağıra çağıra şampiyonluk şarkıları söylerdik..
  • Maçı izlemedin mi birader?Orhan bu maçın Ziegler ile beraber en iyisiydi.Dia desen çok iyi oynadı ama kırmızı kart ile bizi yaktı.Semih yerine Bienvenü olabilirdi ama o girince de bir etkinlik gösteremedi.Bu maçta Aykut'ta bir suç yok.Şanssızdık.Topuz değişikliği de çok kötü oldu.Keşke Stoch'u çıkarıp Caner'i alsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photography

quote:

Orijinalden alıntı: DeathSpook

Bak işte kardeş senin benim gibi tüm aklı olan insanlar böyle bir kadro düşünür ama nerede Aykut hoca gerizekalının teki, onda beyin varsa ben de şerefsizim.

Alex ne abi Alex. tamam anladık o adamda ki beyin Türkiyede ki başka hiç bir futbolcuda yok o ayrı mesele ama 3 maçtır doğru düzgün oynamıyor ve o 3 maçta Fener 2 maç kazandı. Yani trabzonspor maçında ki kadro ile başlasaydık biz şu an konvoyda bağıra çağıra şampiyonluk şarkıları söylerdik..

Benim son bugünkü tüm yorumlarıma bak Alex oynasın demiş miyim ilk 11'de bir araştır öyle gel kardeşim. Ben de TS maçında kadroyu savunup duruyorum. Ha Alex ilk 11'de olmasa bile bu Selçuk gerizekalısını izleyeceğimize Alex'in ölüsünü izlemeyi tercih ederim ERKEN DAKİKALARDA oyuna alsaydı eğer.

• Sen ona gol diyorsan ohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  • hep siz mi defans yapıp kazancanız
  • Ona gol diyorsanız futbolu bırakın zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Photography

Zaten Semih'in atıp verilmeyen golünü o FİFA nın hakemi olan Cüneyt Çakır ın aklına beynine armağan ediyorum..

BENCE; Orhan yerine Gökhan ile başlamalıydık her ne kadar sakat olsa bile. Sonra Dia yerine Mehmet ile başlayıp ileride de kesinlikle her ne kadar top öldürse de Bienvenu ile başlamalıydık diye düşünüyorum...

aa kardeş haberin yok mu senin. federasyon o golü size verdi maçtan sonra.

şampiyon sizsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.