Şimdi Ara

1 gblık flash diske xp nasıl kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart 865 PE gigabyte marka eski 3.5 senelik anakart buna usb den 1 gblık flash bağlayıp ona xp kurmak istiyorum ama biostan tanıtamıyorum. Aklıma windows üzerinden bios güncelleme geldi oda yarıda kesilir bir aksaklık çıkarsa diye yapmadım. Tavsiyeleriniz nelerdir. Flasha nasıl xp kurabilirim?

• Eğer flashın biosta görünmesi gerekiyor ise bios updateden başka çare yok gibi..Bios update eğer win üzerinden yapacaksanız en fazla 1 dakika sürer..Artık o kadar riski de göze almalıyız bence..
  • kuramazsın çünkü xp nin boyutu çok büyük 1 gb bellek için win98 yada milenium kurabilirsin
  • ewt 1 gb lık karta sığmıyor. Tek cd olduğundan yola çıkarak düşünmüştüm ama malesef olmadı. 98 kursam onun kurulumda kurulacak yeri seçin diye bir seçenek çıkıyormuydu hatırlamıyorum. Sanırım illaki bios update şart.
  • Flash belleklere ya da harici hddlere işletim sistemi kurmak çok teferruatlı ve zahmetli bir iş..
  • yenı anakartlar ıcınde bu teferruat var mı?
  • ben tüm araştırmalarıma ve denemelerime rağmen yapamadım..Yapanı da göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flash a işletim sistemi istiyosanız 2 seçenek var ya elle kurulum yapacaksınız.
    yada bi linux kuracaksınız örnek slax onlarda flash a linux kurmak için seçenek var tıklıyosun direk kendisi kuruyo hiç uğraşmıyosun.

bende 2 tane 2gb var birinde slax diğerinde toronto var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.