anakart 865 PE gigabyte marka eski 3.5 senelik anakart buna usb den 1 gblık flash bağlayıp ona xp kurmak istiyorum ama biostan tanıtamıyorum. Aklıma windows üzerinden bios güncelleme geldi oda yarıda kesilir bir aksaklık çıkarsa diye yapmadım. Tavsiyeleriniz nelerdir. Flasha nasıl xp kurabilirim?
Eğer flashın biosta görünmesi gerekiyor ise bios updateden başka çare yok gibi..Bios update eğer win üzerinden yapacaksanız en fazla 1 dakika sürer..Artık o kadar riski de göze almalıyız bence..
kuramazsın çünkü xp nin boyutu çok büyük 1 gb bellek için win98 yada milenium kurabilirsin
ewt 1 gb lık karta sığmıyor. Tek cd olduğundan yola çıkarak düşünmüştüm ama malesef olmadı. 98 kursam onun kurulumda kurulacak yeri seçin diye bir seçenek çıkıyormuydu hatırlamıyorum. Sanırım illaki bios update şart.
Flash belleklere ya da harici hddlere işletim sistemi kurmak çok teferruatlı ve zahmetli bir iş..
yenı anakartlar ıcınde bu teferruat var mı?
ben tüm araştırmalarıma ve denemelerime rağmen yapamadım..Yapanı da göremedim.
Flash a işletim sistemi istiyosanız 2 seçenek var ya elle kurulum yapacaksınız. yada bi linux kuracaksınız örnek slax onlarda flash a linux kurmak için seçenek var tıklıyosun direk kendisi kuruyo hiç uğraşmıyosun.
bende 2 tane 2gb var birinde slax diğerinde toronto var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme