Şimdi Ara

1 Gb Ipod Full Özellik İthalatçısından...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ORJINAL SONY IPOD ARIZALANDIGINDA ÜRÜNÜNÜZÜ EN ERKEN 20 GUNDE ALIYORSUNUZ BURADAN ÜRÜNE ÇAMUR ATANLARA SESLENIYORUM ORJINAL BIR URUNE 300 YTL VERMEK DAHA YAZIK DEGILMI ACABA...! BEN GARANTIYI VERDIKTEN SONRA SORUN OLMAZ.

SONY VEYA BAŞKA MARKADA GARANTIDEN ALMA SURESI EN AZ 20 GUN

BİZDE İSE EN FAZLA 4 GUN ODA 2 GUN YOL VAR İÇİNDE SİZCE HANGISI HİZMET ....!

TEŞEKÜRLER

ANKEBUT ELEKTRONİK
    0212 542 7630

1 GB : 90 YTL
    2 GB : 130 YTL
    4 GB : 220 YTL

1 GB MP3 : 68 YTL
    2 GB MP3 : 100 YTL

TÜM ÜRÜNLERİ FLASH BELLEK OLARAK KULLANABILIRSINIZ.

HADIIN SIZE BIR KAMPANYAAA DONANIM HABER ÜYELERİNE YUZDE 5 İNDİRİM

DONANIM HABER DEN ALDIM TELEFONUNUZU DERSINIZ URUNLERIMIZDE % 5 İNDİRİM KAZANIN

HADİ BAKALIIIMM.

• Bir urun 3-4 yıl dayanacakken bu uurunler 2 ile 4 ay dayanır..İstisnalar cıkabılır(1 yıldan beri kullanalar)ama istisnalar kaydeyi bozmaz...Sonucta ucuz uretımlı mallla mercedesi kıyaslamak cok abest bu arada..Sizin urununuz Lada Samara karışılaştırdıgınız ürün Mercedes..Olurmu ole sey?...Aradakı teknik farkları malzme farklarınıda goz onunde bulundurun..Araba ile mp3 aynı teknoloji kullanmıyor bu arada...
    İyi gunler dilerim....

Orjinalden alıntı: gala76

ORJINAL SONY IPOD ARIZALANDIGINDA ÜRÜNÜNÜZÜ EN ERKEN 20 GUNDE ALIYORSUNUZ BURADAN ÜRÜNE ÇAMUR ATANLARA SESLENIYORUM ORJINAL BIR URUNE 300 YTL VERMEK DAHA YAZIK DEGILMI ACABA...! BEN GARANTIYI VERDIKTEN SONRA SORUN OLMAZ.

SONY VEYA BAŞKA MARKADA GARANTIDEN ALMA SURESI EN AZ 20 GUN

BİZDE İSE EN FAZLA 4 GUN ODA 2 GUN YOL VAR İÇİNDE SİZCE HANGISI HİZMET ....!

TEŞEKÜRLER

ANKEBUT ELEKTRONİK
    0212 542 7630

1 GB : 90 YTL
    2 GB : 130 YTL
    4 GB : 220 YTL

1 GB MP3 : 68 YTL
    2 GB MP3 : 100 YTL

TÜM ÜRÜNLERİ FLASH BELLEK OLARAK KULLANABILIRSINIZ.

HADIIN SIZE BIR KAMPANYAAA DONANIM HABER ÜYELERİNE YUZDE 5 İNDİRİM

DONANIM HABER DEN ALDIM TELEFONUNUZU DERSINIZ URUNLERIMIZDE % 5 İNDİRİM KAZANIN

HADİ BAKALIIIMM.

Fiyat yazdıgınız urunleri 2. el bolumune yazın buraya fiyat yazmak urun satmak Yasaktır!!!!

• KARDES SEN SANIRIM UZAYDA YAZIYORSUN MERCEDES IN GITTE SERVISININ ONUNDE BEKLE BIR ARA HABERLERE BILE KONU OLDU SANIRIM SANAL ALEMDE YAŞIYORSUN MERCEDES SEN DIYORSUN HICMI ARIZA YAPMAZ

YAA ARKADASIM BU LAFINDAN SONRA SANA NE DIYEYIM AYRICA BU URUN 2 NCI EL BIR URUN DEGIL SIFIR ÜRÜN.

KARDES SEN SANIRIM UZAYDA YAZIYORSUN MERCEDES IN GITTE SERVISININ ONUNDE BEKLE BIR ARA HABERLERE BILE KONU OLDU SANIRIM SANAL ALEMDE YAŞIYORSUN MERCEDES SEN DIYORSUN HICMI ARIZA YAPMAZ

YAA ARKADASIM BU LAFINDAN SONRA SANA NE DIYEYIM AYRICA BU URUN 2 NCI EL BIR URUN DEGIL SIFIR ÜRÜN.
    İşte bana laf soluyorsun ancak kendin hiçbirşey bilmiyorsun...0 da olsa 2.elde olsa 2.el bolumune yazılır..Bide FORUM KURALLARINI OKUSAN..Ancak boşa laf anlatıyorum...Sen ladayla mercedesi bile aynı tutuyosun ya ben ona bişey demiyorum...Sana alemde yaşayan sensin...Cakma İpodlardan kurtulmak ıcın forum olarak Moderatorlere yazı yazıyoruz sen burda satmaya calışıyorsun...Allah sana kolaylık versın...

• Arkadaşım.Bizde geçtik o yollardan.Bizede garantili dendi.Aldık 2 gün sora bozuldu.Gittik adama klasikleşmiş kullanıcı hatası bozmasaydın gibilerinden laflar etti.Eğer siz bu ürünleri satarken herhangi bir garanti belgesi weriyosanız anlarım ama uzun vadede düşünürsek gidip çinde 2 dakkada kıytırık yerlerde üretilen makinayı alcama fabrikasında orjinal üretim alıp daha uzun kullanırım.
    Tabi kimsenin ekonomisine sözümüz yok ama oturup objektif bi şekilde düşünsünler.Sadece bugünü deil yarınımızıda düşünmemiz lazım...
  • SNAİR KARDEŞ İŞİNE GELMİYİNCE HEMEN DİMİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN NEYSE TARTIŞMAYALIM.
  • VE SANA SESLENIYORUM ENERGY VORTEX SENIN O KIYTIRIK YER DEDİĞİN YERDE YANİ ÇİN DEN BAHSEDİYORUZ KARDES ADAM OLALIMDA BİZDE O KIYTIRIK GIBI DEDIGIMIZ YERLERE SAHIP OLALIM SEN GORDUNMU BU CIHAZLARIN YAPILDIGI FABRIKAYI ??? HEMEN ATMASI KOLAY BEN BILIYORUM DIYECEKSIN KI EVET GITTIM GORDUM GORDUYSE O HALDE O SEKILDE BIR FABRIKANIN DEVASA BUYUK TEKNOLOJISINIDE GORMUSUNDUR ÇİN MALI TUH DİMİ KARDES UNUTMAKI VESTEL LESCON BUNLARDA ÇİNDE ÜRETİLİYOR HER NEYSE TARTISMAK ISTEMIYORUM SON KEZ EVINDE BIR INCELEME YAP KAÇ ADEY MALZEME ÇİN MALI

SNAİR KARDEŞ İŞİNE GELMİYİNCE HEMEN DİMİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN NEYSE TARTIŞMAYALIM.
    Arkadasım cidden uzattın...Kabak tatı verdin...Tmm en iyi urunler senıkiler...Hatta Çin mallarının hepsi kaliteli...Arkadasım bi ara gercek hayata donmeye bak..Çinde yapılan urunler kaliteden değil fiyat ucuzlugundan...Ham madde ve iş gucunun ucuz olması...Yoksa kaliteli diye değil....Sana Lada Samaralarınla Mutluluklar....
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.