Şimdi Ara

1 gb internet 9 lira !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIRSAT 1GB YAZIP 2222 YE GONDERIN 9 LIRAYA 1 GB NET PAKETI ALIN.KAMPANYA YALNIZCA UC AY BOYUNCA GECERLI.

• 9 lira bile pahalı bence ama şu durumda indirimli olunca insanı cezbediyor tabikide.
    100mb 3tl yetiyor şimdilik
  • ben 1 GB 19 almıştım ? buna geçebilirmiyim şimdi ?
  • Eee kampanyaya katılma hakkınız yoktur diyo bu.
  • hız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3-ay-indirimli-1gb-cepten-internet-kampanyasi.aspx

sitede mevcut, gün içerisinde deneyelim

quote:

İnternet destekli telefona geçiş yapanlar, ilk 5 gün içinde telefonlarına gelen indirimli 1GB teklif mesajına cevap verirlerse, 1GB internete 3 ay boyunca ayda sadece 9 TL'ye sahip olabilecek!

diye bir not var orada. Ondan dolayı olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 24 Kasım 2011; 15:07:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 GÜNLUK 6 GB İNTERNET 80TL
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ee şimdi turkcelle geçeyim mi gençplusa geçerim büyük ihtimalle.3 ay kalır sonra avea veya vodafonea bakarım bu internet destekli telefondan kastı nedir?
    o zaman şöle bir kombinasyon yapabilirim tabii olursa:numara taşımadan bana gelecek 250 dakika var.çünkü haydi gel genç diye bir şey varmış.
    30 lira yüklerim oda cebimde kalır.250 dakika kazanmış olurum.
    250lik sms paketi alırım yeter diye düşünüyorum
    internetide 3 aylık indirimle alırım
    mobil tvde 3 ay indirimli 4.95
    onuda alırız
    eder sana 9+5+5=19 tl
    11 liralıkta bişey satın alabilirim mesela
    aa haber paketi oda aylık 4 lira
    ayrıca şu 2tllik müzik paketine abone olurum oda 2 lira zaten kısaca şöle bişey yapabilirsem muhteşem olur:

250 dakika-250 sms-3 aylık 1gb internet-3 aylık mobil tv-süper müzik paketi=25 tl bazılarında vergi dahil değil gibi birşey gördüm hadi olsun 27 lira nasıl ama
    sonrasında artık avea-vodafonea geçeriz hangisi avantajlıysa bakalım

• birde işte turkcell olunca başımızabir şey gelir muhakkak diyorum.
    vodafoneda hiç fena değil
    faturasız özgür gence geçerim 30 tl yüklemeye 120 dakika veriyorlar.freezone ilede 6 ay boyunca 250 dakika alırım.beleşe 370 dk olur
    30 lirada cepte kalır
    onlada her yöne 500 sms:7.5
    standart tv paketi alırım:5 lira
    freezone ile indirimli internet paketi alırım(1 gb):14.5 lira
    27 lira eder 3tllik birşey bulamadım zaten bilmem ne vergisi diye bir şey icat etmişler 1 lirada ona ödüyoruz tüh o zaman smsi azaltıp haber paketi alabilirdim ne yapalım sağlık olsun
    birde acaba günlük 40-45 dakika internet,biraz mail yani kısaca sörf yapacak biri için sizce 500 mb yeterli olur mu video falan izlemem sadece bişeyler okuyup mailime bakıp birazda facede sörf yapmak o kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.