Şimdi Ara

1 gb ddr3 ekran kartlı laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZ TEMİZ VE CİZİKSİZDİR SON DERECE TEMİZ KULLANILMIŞTIR HER OYUNU RAHATLIKLA OYNARSINIZ BEN GENEDE OYUN İCİ GÖRÜNTÜLER KOYDUM PES 2010 VE MODERN WARFİRE 2 GÖRÜNTÜLERİNİ CEKTİM İSTEDİĞİNİZ OYUNUN RESMİNİ CEKİP GÖSTEİRRİM KALDIRMASA GERİ İADE EDİN 1336 -778 ÇÖZÜNÜRLÜKTE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE ÇALISTIRIYOR EKRAN KARTI 1 GB DRR3 ATİ 4650DİR SÜPER BİR EKRAN KARTIDIR SUAN BU EKRAN KARTLARI 350 LİRA GİBİ Bİ FİYATTA SATILIYOR SIFRLARI TAM BİR OYUN CANAVARIDIR SUANA KADAR OYNAMADIĞIM OYUN YOKTUR CİHAZIN TEK SIKINTISI PİLİ YOKTUR KAYBETTİM BATARYASI İLE SORUNSUZ KULLANIYORUM 1-2 SAAT İÇİN O KADAR PARA VERMEYE GEREK DUYMADIM ZATEN OYUN OYNERKENDE HİCBİR LAPTOTAN PİL İLE BİR PERFORMANS ALAMASSINZ AMA BENİM GİBİ PRİZDEN KULLANIYORSANIZ Bİ SIKNTI YOK CİHAZ ÖZELLİKLKLERİNİ SÖLİM

İŞLEMCİ = P7350 2.0 CORE 2 İŞLEMCİ (P serisi işlemciler noot*** icin üretilen işlemcilerdir performans olaraktta T serisi işlemcileri nazaran daha performanslıdır)
    Ram = 4 gb ddr2
    Ekran kartı = 4650 1 gb ddr3 ati ( Tek kelime ile muhttesemdir ddr3 olması ve 1 gb bellege sahip olması oyunlarda size üstün performans sunacaktır )
    ASSAGIDA VERDİĞİM LİNKTE EKRAN KARTINDAN BAHSEDİYOR

http://www.sahibinden.com/ati_hd_4650_1gb_hp-acer-asus-dell-sony-msi_-91WQQaXQQ20993061WQQpXQQdisplayitem?

HD = 320 GB

EKRAN = 15.4

10 AY BAKIRKÖY SAMSUNG GARANTİSİ VARDIR
    İSTEDİĞİNİZ OYUNU KALDIRMASSA GERİ İADE EDİN O KADAR İDDALIYIM
    BU GÜNE KADAR SATTIĞIM HİCBİR LAPTOPDAN ŞİKAYET ALMADIM TEMİZ ÜRÜNLERİ UYGUN FİYATA SATMA DÜSÜNCESİ İÇERSİNDEYİZ ALANINDA SATANINDA KAFASI RAHAT OLSUN DİE

TAKAS YOK TAKAS YOK TAKAS YOK TAKAS YOK TAKAS YOK TAKAS YOK

LÜTFEN BU FİYATİN ALTİNA FİYAT TEKLİF ETMEYİN SON OLURU BUDUR TAKAS YOKTUR ACİL NAKİTE İHTİYAC OLDUĞUNDAN BU FİYATTİR DAHA ALT FİYATA SATİLMİCAKTİR

sorularınız için = ferhat_1223334444@hotmail.com mail atabilirsiniz 10 dkka içersinde cvp veririm

899 tl
    telefonla iletişim = 05316562270

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• piLi yoktur bataryası ile sorunsuz kullanıyorum yazmışsınız sanırım bi yanlışlık var
    referaNsLarım :romantik83 - gencfenerli_ertan - yer6_stand x5 - maniac_17 - HarryBlade - teamsah1963 - burak9006 - icinden.geleni.soyle -dargmen - kopfnussmann - ceptikla - Lamborghini - mersahin - ss64 x4 - ERGENEKON - hegoatANKARA - KEHRIBAR - staticXX - teskocuu - araz_1206 - garuda - Slang_1903 - noxco exurtcies - Yunpa_ltd - Şahin abi - visor - Jöntürkler - mpy - cagataybas - Matsuyama4eva - tick1988 -pisco - Lanore - mitrox - Leonadies - gokhansari_1 - imuratk - mBenji - REM1903 - drekeskin - pLayer - _iği_ - demirelli - noxco - 09nanometer - Acizim - dj.trust.06 - Matsuyama4eva - furkani - Peter_Pan - cardioizmir - noxco - SSC Aero - Slayer_00 - memoliserkan - Araz1206 - ihsansayqili - Apocan89 - demirelli - volkitolki77 - Takumi - Never_Down - cinematique - wehby - Delphi Diesel - blacktweety - PlayForFun - Ryujin Jakka - pgss - WonLt - hawk__ - wehby - haganeno - RomeoR35 - pugulli61 - Beybifeys - skyinn38 - soad_sefa - mardug - Never_Down - ehed - magborat - JackinSeğirenGözü - NoDRaC - fatih_18_18_18 - özgün134-batu14 - JouLex - phoneman - Ebrak - eren441 - mert2358-stopaj - hpilgir - *planet* - serdar1978 - BRV35 - mcmxcad - joseph27 - izmirLee - BARAnCUDA85 - Meneme2002 - SahEser - sezerbaris - Ayyuzlum - Rasqutin - mr.unlike - rapsodiss - naten - burakcardak - NovariX x3 - ...

Referansa gerek yok yeterince fosilleştik zaten...

eski nick : Sky_LiNe
  • evet adaptörü ile diyecektim :) sağolun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.