Şimdi Ara

1 GB 256 BİT XFX 6850 BLACK E DITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    10 Aralık 2011 de Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Garanti süresi bitmiştir. Az ve temiz kullanılmıştır. Compact boyutlarıyla her kasaya sığar.

Ekran kartının kutusu ve içeriği mevcuttur. Ayrıca Vga monitörde kullanacaklar için hiç kullanılmamış DVI dan VGA a çeviren aparat vereceğim.

500 Watt veya daha üstü bir güç kaynağı ile kullanılması önerilir.

Takas yoktur. Tercihen Ankara içi elden satılıktır. Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde satış yapılır. Kargo ücreti alıcıdandır.

İSTEDİĞİM FİYAT 210 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 18 Şubat 2014; 1:44:39 >

• hocam bu kartı alan adam vga.da kullanırmı ya ama yine de hediyesi güzelmiş (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

hocam bu kartı alan adam vga.da kullanırmı ya ama yine de hediyesi güzelmiş (:

ben vga da kullanıyom bazende dvi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

quote:

nasıl bi fantezi içindesin hocam yani haddime değil tabi ama insan merak ediyor ya ben de isterim ferrarim olsun lpg takıyım; sırf bahsedilsin diye tabi

• quote:

quote:

quote:

nasıl bi fantezi içindesin hocam yani haddime değil tabi ama insan merak ediyor ya ben de isterim ferrarim olsun lpg takıyım; sırf bahsedilsin diye tabi

dostum sen ne dıon yaa kafan ıyımı. monıtorumde vga var dvı var hdmı yok olsa nıe kullanmıcam yaws?? urfada oksford varda bizmi okumadık.

kapış???

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum sen ne dıon yaa kafan ıyımı. monıtorumde vga var dvı var hdmı yok olsa nıe kullanmıcam yaws?? urfada oksford varda bizmi okumadık.

kapış???

vga monitor gayet tabi kullanılır. Eğer 144 hz veya 120 hz 1.500 tl lik 3d lcd vs. bir oyun monitorunuz yoksa gayet tabi de vga monitor kullanilabilir. Keza lcd monitorlerin cok büyük bir kısmı bildiğiniz üzere 60-75 hz Bırakın hd 6850'yi bir Gigabyte 4 gb Gtx 770 oc wf ekran kartı sahibi olarak (işlemci i7 vs vs) ben bile vga monitor kullanmaktayım, üstelik crt (tüplü) monitor (samsung 997mb). Lakin bu monitor 119 hz ye kadar çıkabilmekte. Bir monitore de 1500 tl veremem asus kusura bakmasin. Counter strike, battlefield 4 multiplayer vb. Fps oyunlarını oynayanlar hz. nin önemini gayet iyi bilirler. Bf4 ü Single player oynarken eyvallah dayayın efektleri yapın 1920x1080, en fazla 60 hz alırsın ona eyvallah. amma velakin multiplayer da efekt değil yaptığın score onemli olduğundan dünyada büyük oyuncuların çoğu low ayarlarda ve düşük çözünürlüklerde (1024x768 100hz ya da 1280x1024 85hz) gibi ayarlarda multiplayer oynarlar. Oyun daha iyi akar, daha rahat score yaparsınız. Bu bağlamda azizim crt, dolayısıyla vga monitor candır. He filmimi izleyecegim zaman takarım dev ekran full hd lcd mi, hdmi'dan bağlarım oyna eyv. Burada lpg olan vga(crt) değil lcd'dir. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 22 Şubat 2014; 1:10:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.