Şimdi Ara

1 dosyadaki onlarca videonun uzunluğunu nasıl bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Linux kullanıyorsan mp4 uzantılı dosyalar için bunu deneyebilirsin.

find ~/videoklasoru/ -name "*.mp4" -printf "\"%p\" " | xargs exiftool -n -q -p '${Duration;our $sum;$_=ConvertDuration($sum+=$_)}' | tail -n 1

Kaynak :
    Ask Ubuntu
    How can I get duration of all video files in a folder containing multiple subfolders?
    https://askubuntu.com/questions/959520/how-can-i-get-duration-of-all-video-files-in-a-folder-containing-multiple-subfol

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Win kullanıyorum ve dediklerinden hicbir sey anlamadım

Biraz daha anlayabilecegim sekilde anlatabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-91074433D

Win kullanıyorum ve dediklerinden hicbir sey anlamadım

Biraz daha anlayabilecegim sekilde anlatabilir misiniz?
    Windows kullanıyorsanız zaten pek bir anlamı yok.Eğer ki toplam uzunluğu bulmak istiyorsanız aklıma gelen tek şey var klasörün içindeyken CTRL+A yapıp hepsini seçin sonra sağ tıklayıp özelliklerden detaya bakın orada tam uzunluğu vermesi lazım.Hepsinin ayrı ayrı uzunluklarını görmek istiyorsanız zaten klasör içinde Sağ tık > Görünüm > Ayrıntılar yaptığınızda uzunlukları gösterir.
  • Cross Marian kullanıcısına yanıt
    evet. ama sadece videoları seçince bakabiliyorum top. uzunluğa. şöyle ki;
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/n1pheb

Ardı ardına dosyalar var ve çok fazla. yani başka yolu yok anladığım kadarıyla öyle mi?

• 1 dosyadaki onlarca videonun uzunluğunu nasıl bulabilirim?

Görünüm şeklini "Ayrıntılar" olarak yap. Uzunluk sütununda görünür. Eğer o yoksa sütunlar kısmına sağ tıklayıp aç.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Uzunluğu seçince hiçbir şey olmuyor, yani uzunluk çıktı Boyut un yanına da boş yani bi şey yok göstermiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ardı ardına dosyalar var derken? Yani bir klasör var, onun içinde başka klasörler var, her klasörde ayrı ayrı videolar var, bu şekilde mi? Eğer anladığım gibiyse, şöyle yapabilirsin: en dış klasöre gelip yukarıdan arama sekmesine gelirsin, "tür:video" seçersin, klasördeki ve alt klasörlerdeki tüm videoları sana gösterir. Daha sonra arkaşın dediği gibi hepsini seçip toplam süreye bakarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hepinize. Evet böyle oldu videolar çıktıktan sonra top. Uzunluğa baktım. Sağ olun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.