Selam Erguner.. ben de 87/2 iskenredun 1. deniz er eğitim komutanlığına gidiyorum.. görüşelim kardeşim benim.. msn adresimi de yazayım mfekiz@hotmail.co.uk.. yanımıza gelen arkadslar ekleyin görüşelim
88/2 ler gitmiyor mu?
88/2 gidiyorum ben iskenderuna 23 mayıs cuma teslim olacam inşallah tanışmak isteyenlere msnmi vereyim yagmur.oncesi@hotmail.com gitmeden tanışıp kaynaşmak iyi olmaz mı?
quote:
Orjinalden alıntı: caglarcakir
88/2 gidiyorum ben iskenderuna 23 mayıs cuma teslim olacam inşallah tanışmak isteyenlere msnmi vereyim yagmur.oncesi@hotmail.com gitmeden tanışıp kaynaşmak iyi olmaz mı?
88/2 öyLe bir celP var mı ya
geçen sene bu zamanlar atmıştım bu başlığı o zaman şafak daha bozulmamıştı!
bak şimdi 089 kaldı bitermi diye düşünürken buralara kadar gelmişiz,,
Allah yardımcın oLsun senin Şimdiden İskenderun'da acemilik çekiLmez
Arkadaşım katip olarak İskenderun'a gidiyor Çarşamba akşamı. Eğer ordaysan görünce tanırsın adamı. 2 metre boyunda ortalama 110 kilo ağırlığında bişey.
vay be bende 94/4 gitmiştim hatta orda yapanlar bilir iskenderunda taştan gemi bidaha gelirsem sevsinler beni diye bır atasozu nıtelıgınde laf vardı hey gıdı gunler
quote:
Orjinalden alıntı: bravehearts74
vay be bende 94/4 gitmiştim hatta orda yapanlar bilir iskenderunda taştan gemi bidaha gelirsem sevsinler beni diye bır atasozu nıtelıgınde laf vardı hey gıdı gunler
geçen sene benim geldiğimdede meşhurdu o laf
ama sanırım o taştan gemiyi yıkmışlar
97/1 tertip olarak acemiliğimi 15. bölük nato bölükte yaptım sonra balıkesir erdek usta birliğine gittim.denizde olmayı seviyorrum gemiye düştüm şans işte :)
vaay ergüner foruma dönmüş
88/4 Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı İskenderun / Hatay
quote:
Orjinalden alıntı: remzibulbul
88/4 Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı İskenderun / Hatay
yanlısım var ise duzelt denızcılıkte dogum tarihin değil gittin tarih soylenmıyormu 2008/4 tertıpsın cunku bızde gıttıgımızde 74/4 değil 94/4 tertip olarak soylenıyordu.
arkadaşlar ben istanbuldan şahin bende hatay iskenderun 'a düştüm.BİRAZ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NASIL BİR YERDİR.VARDABRADRA OLARAK GİDİYORUM.KİMİİSİ GEMİDESİN DİYOR KİMİSİ KARADASIN ANLAMADIM VALLA KİMİSİ ÇOK SICAK DİYOR KİMİSİ HAVA ÇOK İYİ DİYOR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN HERKESLE MEMNUN OLDUM
DENİZ ER EĞİTİM ALAYI HATAY/İSKENDERUN GÖREVİ:VARDABRANDRA 88/4 13 ARALIK GİDİŞ
s.a kardeş seninle görüşelim ya bende 13 aralıkta teslim olcam sen nerde oturuyorsun kimisi çok iyi diyor kimisi çok kötü ne yapacağımı şaşırdım ya haberleşelim ismim şahin şimdiden memnun oldum
benide oraya verdiler 88/4bayramın 3.gününde yola çıkacaz allahın izniyle oraya verilrn oldumu 88/4ler varmı burda
merhaba kardeşim.benimde askerliğim oraya çıktı.memleket neresi.birde ben denizci sıhhiyeyim.sen?
arkadaşlar denizci sıhhiye olan varmı aranızda?
læ iskenderun gibin memlekete düşmüşün ne iyilik ettinde ALLAH'ın bu kadar sevgili kuluymuşun..
detayları pm'den atıyorum çok işine yarıycak
valla yardımcı olursanız sevinirim inanın hiç bilmiyorum oraları siz orda falan mı yaptınız askerliği ya valla kimisi iyi diyor kimisi kötü anlamadım valla kime inanacağımı şaşırdım :) ben şahin şimdiden yardımlarınız için teşekkürler çok saolsun görüşmek üzere
valla kardeşim ismim şahin bende oraya düştüm istanbulluyum sen nerelisin hım sen erken teslim oluyorsun ben birgün sonra geliyorum hayırlıısı olsun yanına fazla birsey alma diyorlar sıcakmış orası haberin olsun sadece iç çamasırı ve bakım malzemeleri giyecek askeriye tarafından karşılanıyormuş
slm arkadaşlar 88\ 4 iskenderon bahriyeli varmı 12 aralıkta teslim olacak? 12 aralıkta saba 7 de otogardayım varsa tanışalım şimdiden.