Şimdi Ara

1 Aylık Temel Fotoğraf Eğitimi 49 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce mail geldi Y.Kredi Bankası destekli Grupfoni indirim sepetinde gördüm. Görüyorum forumda bir çok kişi DSLR makinelere heves ediyor ve bir çoğunun bu konuda hiç bilgisi yok. Bence kacırılmayacak bir fırsat makinenizi almadan kursa giderseniz enazından nasıl bir makineye ihtiyaç duyduğunuzu öğrenmiş olursunuz gereksiz yere yüksek model yada düşük kapasiteli bir modeli almamış olursunuz. Kurs merkezi hakkında bilgim yok referans veremiyorum araştırın inceleyin öyle karar verin fakat tek söyleyeceğim şu olabilir, en kötü yer bile olsa hiç bilmeyen birine oldukca faydalı bilgiler verecektir üstelik 1 aylık kurs 49 Tl bence değerlendirmenizde fayda var.

Link:http://www.grupfoni.com/Istanbul-Anadolu/erc-atolye-3?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_content=istanbul&utm_campaign=03_10_12-2

Kısa Bilgi

1 Aylık Temel Fotoğrafa Giriş Dersleri

250 TL yerine %81 grupfoni indirimi ile sadece 49 TL!

Bu kampanya 4 Ekim 2012 – 4 Ocak 2013 tarihleri arasındaki 3 aylık süre boyunca geçerlidir.

Eğitim, haftada 1 gün ve günde 3 saat olmak üzere 1 ayda toplam 12 saatten oluşmaktadır.

Bu fırsat ERC Atölye’nin Kadıköy, Taksim ve Bakırköy Şubeleri’nde geçerlidir.

Bu fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz

Not: Arkadaşlar günün fırsatı olduğu için bu indirimden sadece bugün satın alırsanız yararlanabiliyorsunuz onuda hatırlatmak isterim. Sadece 03.10.2012 tarihli alımlarda geçerlidir yarın öbürgün yine indirim olurmu onu bilemem tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri -- 3 Ekim 2012; 11:07:27 >

• Fotograf bölümüne acsam dahamı iyi olurdu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.bascek.com

Burayı tavsiye ederim ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

www.bascek.com

+1
  • quote:

www.bascek.com

Kurs merkezi arayanlar yada düşünenler için tavsiye edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri

quote:

www.bascek.com

İnternet üzerinden ücretsiz faydalanılsın diye tavsiye edildi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

www.bascek.com

İnternet üzerinden ücretsiz faydalanılsın diye tavsiye edildi.

Arkadasım abuk sabuk tavır icine girme madem öyle başlığımı kirletme git baska başlık ac kime ne ispatlıyorsun fırsat gördüm paylaştım isine gelmiyorsa okumazsın ama bana sataşmak istiyorsan o ayrı tabi

1- Ben senin arkadaşın değilim.

2- Tavır yapmak istesem Allahını yaparım sen kimsin?

3- Burası forum isteyen istediği yorumu yapar bi tarafını acıttıysa şikayet edersin silinir kural dışı yorum varsa.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.