Şimdi Ara

1 AYLIK KUTULU FATURALI İPHONE 4 8GB BEYAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TELEFONUM 18 OCAK 2012 FATURALIDIR,1 AYLIKTIR,BEYAZ RENKTİR..
    23 AY GENPA GARANTİSİ ALTINDADIR,KUTUSU,FATURASI VE TÜM AKSESUARLARI TAMDIR.
    TERTEMİZ SIFIR AYARINDADIR,ÖNÜ VE ARKASI JELATİN İLE KAPLANMIŞTIR NOKTA ÇİZİK BULAMAZSINIZ.
    HER HATLA SORUNSUZ ÇALIŞIR..
    TAKAS YURTİÇİ GARANTİLİ İPHONE 4S YADA BLACKBERRY 9900 BOLD İLE DÜŞÜNÜLÜR..
    FİYATIM KESİNLİKLE PAZARLIKSIZDIR,PAZARLIK İÇİN LÜTFEN MESAJ ATMAYIN.
    1400 TL

PM YOLUYLA İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
    ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM,ŞEHİRDIŞINA ÖNCE HAVALE SONRA KARGO ŞEKLİNDE KARGOLANIR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 23 Şubat 2012; 11:30:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ciddi bir ö.m.
    hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan_pp.1

ciddi bir ö.m.
    hayırlısı

Cevaplandı,hayırlısı..

• Çok tuhaf teklifler geliyor,ilanda pazarlık yok yazıyor arkadaşlar ölücü teklifleri kendize saklayın lütfen şu kadar param var muhabbetleri olmasın

• Aynı olay beim basımada geliyor adam resmen 200 tl indirimle alayım dedi
    Keklicek keriz ariyolarlar resmen
  • Hocam pazarlık yok yazarsınız en fazla 50-60 ikram olur ancak eminim 1200 lira teklif eden bile vardır :)
    İnşallah en kısa sürede satılır
    Saygılarımla
  • İlanı baltalamış olmayayım ama zaten 1400 etmezki bu cihaz ederi en fazla 1250 sıfırları 1500! bende iphone arıyorum aynı bu ayarda 1 aylık 8 gb buldum siyah timden alınmış 1250 ye veriyor almıyorum.1300 ede yine 3 aylık timden alınmış 16 gb buldum onu alıcam büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

İlanı baltalamış olmayayım ama zaten 1400 etmezki bu cihaz ederi en fazla 1250 sıfırları 1500! bende iphone arıyorum aynı bu ayarda 1 aylık 8 gb buldum siyah timden alınmış 1250 ye veriyor almıyorum.1300 ede yine 3 aylık timden alınmış 16 gb buldum onu alıcam büyük ihtimalle.

Hiç baltalamış olmadın hocam eyvallah..Bana sahibinden yada bu sitede 1 aylık bir tane 1250 liraya İphone linki atar mısınız,o diğer etmez diyenlere de söylüyorum.Link atın gidip kendim alacağım..Yok arkadaşlar YOK YOK YOK,kendim alıp kullanacağım yok.Olsa zaten orkan_pp.1 arkadaşım 1300 liraya razı kendisi alır.Fiyat sabit pahalı gelen almaz lütfen..

• Kardeş kusura bakma ama gerçek bu bende 3 ay önce neo aldım 1000 liraya 2 gün önce 750 ye sattım ama değerini yazdım 2 günde satıldı 900 de yazardım ama kimse almazdı.İnternette bazı sitelerde 1200 1300 aralığında senin cihazın muadilleri var yani senin fiyata indirim şart.Hatta şimdi bir arkadaş bu foruma yeni ilan koydu fiyat 1300.

http://forum.donanimhaber.com/m_58002200/tm.htm
  • Forumda hiçbir mal için sabit fiyat yok dileyen de dilediğinden almaya özgür satılmazsa sorun değil ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.