Şimdi Ara

1 Aylık İnternet Nereden Bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netspeed kullanıyordum 1 yıldır.Ama taşındık ve 1.5 aydır nakil işlemlerini halledemediler.Ben de bugün kapatacağım interneti.

1 ay sonra üniversiteye gideceğim.Dizi-film filan indireceğim 200-300 gb tutar herhalde.Nereden bulabilirim sadece 1 aylık internet fikri olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bazı internet kafelerde arşiv oluyor parayla dolduruyorlar 10 15 liraydı en son

ben internet almadan önce arkadaştan indirip evde izliyordum

salla kazan/sil süpür/ falan evdeki telefonlarda yapıp bilgisayarda paylaş interneti

• Hocam evdekilerin hepsinin interneti sömürdüm bitti tamamen.İnternet kafe işine bakacağım.

• kişisel internetini kimse vermez.

komşum geçen sene köpek gibi yalvardı vermedim çünkü akparti düşmanı Allah korusun normalde sohbet ederken akpartiye laf sokuyor küfür ediyor Benim internetimden küfür etse başım belaya girecek o yüzden kimseye vermiyorum

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Yok hocam birinden istemiyorum.Sadece 1 aylık paket filan var mı diye araştırıyorum bol gb'lı.

• Your Freedom kullan aylık 10 TL gibi bir ücret ile VPN bağlantısıyla internete girmeni sağlıyor. Hızı 8-12mbps yukarıya çıkmıyor maalesef ama 1080p izlettiriyor işini görürse bir araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.