Şimdi Ara

1 aylık ACER A515 51G 51R7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 1 aylık ACER A515 51G 51R7
    BU FİYATA HİÇBİRYERDE BULAMAYACAĞINIZ Bİ ÜRÜN VE 1000 TL DAHA AZ FİYATINA ÜRÜNÜN DETAY VE FOTOĞRAFLARIhttps://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/acer-aspire-5-a515-51g-51r7-core-i5-8250u-4gb-1tb-mx150-15-6-full-hd-win-10-4450118541 aylık ACER A515 51G 51R7
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2769 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• o ürün benim ürünüm zaten arkadaşım

• Ürünü alalı 1-1,5 ay olduhiçbir sıkıntısı,sorunu,çiziği,lekesi kesinlikle yoktur sıfırdan farksızdır. Çalıştığım için pek kullanamıyorum 1-1,5 aylık süre zarfında film,photoshop,oyun alanında günde 2-3 saat oyalandım.hem görüntü kalitesinden hem de performans bakımından bu fiyata daha iyisini bulamayacağınızdan eminim. Söylediklerim dışında bi ürünle karşılaştığınızda iade edebilirsiniz. 4k filmleri keyifle izleyebilir 4gb ram gerektiren oyunları yüksek ayarda oynayabilirsiniz. Pubg mobile cs:go zula vb sorunsuz oynayabilirsiniz. Dilerseniz ram arttırarak oynayabileceğiniz oyun kitlenizi genişletebilirsiniz. Dosta yarar bi üründür. İnternetten ürünün kalitesini performansını araştırabilirsiniz. Ürün kendi kutusunda kendi şarj aletiyle birlikte 50tl lik mause ve mause pad le gönderilecektir.

1 aylık ACER A515 51G 51R71 aylık ACER A515 51G 51R71 aylık ACER A515 51G 51R7

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.