Şimdi Ara

1 ayda ayt matematik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merak etmeyin hocam Elimden geldigince cabuk acmaya calisacagim konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asilisis A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar. Elimde olmayan nedenlerden ötürü ayt çalışamadım ve yarın başlayacağım. Diyorum ki İlyas güneş 16 günde ayt bitirme programı var onla gideyim video ders notları da var zaten, yanında 345 çözeyim. Sonra kalan 2 haftada deneme + bilgi sarmal sb çözeyim, eğer vakit kalırsa apotemi fonk ve trigo fasikül vardı onlara da bakarım. Edebiyatta da limit el kitabı + doping hafıza yapayım konu anlatımı olarak. Kitap olarak da önce ilk tur palme sonra deneme + yayın denizi çözeyim. Sos 1 de coğrafya full zaten, tarih de de limit el kitabı + çap veya yayın denizi sb gideyim diyorum. Bunları yaparken edeb ve sos 1 de her gün deneme mat da önce 16 gün full konu sonra deneme yapayım diyorum. Sizce nasıl? Bunların dışında geo da kenan kara pdf var, kitap olarak da bilgi sarmal ve birey b var fakat ne yapayım bilmiyorum çünkü konular çok uzun, geo için bir tavsiyeniz var mı?
    Not: bu yazı konudaki herkesedir (özellikle tavsiye veren ve yapılabileceğini düşünenler). Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İstanbul Hukukçu İ kullanıcısına yanıt
    Yanlışın neden çıkıyor. Konularda mı eksiğin var yoksa yeterince farklı soru görüp mantığını mı oturtamadın ? Konuların üzerinden hızlıca bi geçip 1 soru bankasından temizlemek için hala zamanın var.

• Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yaparsan iyi yol kat edersin. Günde ekstra 2-3 saatlik bi çalışma yaratıp günlük geoya kafa yorarsan ( konu + soru ve devamlı tekrar şeklinde ) geoyu da halledebilirsin. Zaten 1 ay kalmış hocam. Bu şekilde çalışmak sizi yıpratır fakat 1 aylığına biraz keyfinizden feragat ettiğiniz takdirde çok fazla geliştirebilirsiniz kendinizi .

• Hocam azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Konu eksiğiniz var diye net yapamıyorsanız bu eksikleri kapatmaya bakın. (yt, eba, kitap artık ne size yakın geliyorsa)
    Eğer ki konuları biliyor ve pratiğiniz yok diye yapamıyorsanız (benim gibi) bol bol deneme çözün. Yapamadıklarınızı video çözümleri ile öğrenin.

Ama deneme çözecekseniz de zor kaynaklarla başlamayın. Aksi takdirde sadece başladığınızla kalırsınız. (Mesela forumda çokça bahsedilen apotemi ile başlamayın moralinizi çok bozar.)

Başta da dediğim gibi siz isteyin yeter ki gerisi her türlü gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek verirsen karşılığını illa alırsın hocam. Arkadaşların dediği gibi kendine uygun oynatma listesi bulup bol bol soru çöz yapamadığın soruları neden yapamadığını tespit edip ardından çözümü öğrenirsin. Bir yandan da youtubeden soru çözümü yapan hocalara bakabilirsin boş zamaninda bu bir ay çözebileceğin kaynak sayısı sınırlı olacaktır illa ki ama hocalar bir çok yayından beğendiği soruları atıyor böylece bol bol farklı yayından soru görmüş olursun bir yandan da kendin soru çözeceğin için pekiştirmiş olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz hocam teşekkürler.
  • Geçen sene bi kitap bile çözmedigim ayt mattan 23 10 yapmiştim yapilabilir 20 net

• Melo474 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç temelim yok benim

• Beyler ben dediğiniz gibi YT'dan izliyorum sonra 345 ayt matematik kitabını açıyorum 1 2 sayfa çözdükten sonra karşıma çıkan sorularda akıl tutulması yaşıyorum. Onlar mı abartı soruyor yoksa ben mi daha temeldeyim anlamadım. Mesela bu örneği bugün polinomda yaşadım

• fonksiyonlar ve polinomlara çalıştın mı daha önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6BF082BC9 -- 26 Mayıs 2020; 20:35:37 >
  • İstanbul Hukukçu İ kullanıcısına yanıt
    Hocam pkobu nasıl hallettin

• Cok yakinda paylasicam hocam Paylasacagim seyin isinize yarayacagindan hic suphem yok Sizi de etiketleyecegim

• Polinomun klasik yerdeki son testindeki bazi sorular asiri zor hocam

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam
  • Son test değil ya 3.testte felan zorlanmaya başladım. Oysa ki bütün videoları izlemiştim, sanırım benim soru tiplerini öğrenmem lazım ama hiç öyle bir kanala rastlamadım

• Oyle bi kanal yok cunku hocam youtube da bi de mat biraz emek istiyor konuyu ogrenince sip diye yapamiyorsun sorulari baya bi soru tipi görmen lazım 345 te yapmadığın sorulari izle kesinlikle gelistirecektir hocam sizi

• Teşekkürler öyle yapayım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.