Şimdi Ara

1 Ay Aradan Sonra Tekrar Merhabalar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faiz haramdır diye yazdıgım tek mesaj ile aldığım 1 aylık cezam bitti.Ne kadar adil olduğu tartışılır bu cezanın.Hak etmediğimi düşünüyorum.Neyse sorun değil.

NEyse haberimize geçelim.

G.Saray'ın golcüsü Ü.Karan'la anlaşan F.Bahçe, yabancı forvet arayışlarına son vermedi. Makaay, Adriano ve Ronaldo'dan sonuç alamayan yönetim listesindeki isimleri üçe indirdi:

Morientes, Carew ve Gudjohnsen. İlk sırada Valencia'dan Morientes var.

F.Bahçe hem oyuncuyla hem de kulübüyle temaslarını sürdürüyor.

İkinci sırada ise gündemdeki yerini koruyan John Carew yer alıyor.

Aston Villa'da forma giyen Norveçli futbolcuyu özellikle başkanın çok istediği biliniyor.

Bir diğer forvet adayı ise Barcelona'dan İzlandalı Gudjohnsen. Dün kadrosuna Lyon'dan Eric Abidal'i katan, Chelsea'den de Lampard'ı isteyen İspanyol ekibi Gudjohnsen'i gözden çıkardı.

Fenerbahçe yönetimi, yabancı vize çıkar çıkmaz bu üç isimden birini bitirecek.

Taraftarın sevmediği Deivid gidiyor
    Öte yandan geçen sezonki kötü performansıyla sarılacivertli taraftarların sık sık tepki gösterdiği Deivid de Souza ayrılıyor.

Brezilya'dan 8 kulübün istediği futbolcunun bu kulüplerden biriyle anlaştığı ve önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'den ayrılacağı öğrenildi.

Yönetim ayrıca Bursaspor'da kiralık oynayan Souza'yı da yeşil beyazlı ekibe 300 bin euro'ya sattı.

F.Bahçe böylece yabancı sayısını da şu anki sınır olan 6'ya çekti. Halen takımda yer alan yabancı futbolcular şunlar: Alex, Appiah, Carlos, Edu, Kezman, Lugano...

Oğuz Yörük-Sabah

• Merhaba hocam.Senin banlanma sebebin neydi.Ümit Karan gsde kalıyormuş.Yarın basın toplantısı düzenleyip konuşacakmış

• quote:

Orjinalden alıntı: KadirNar

Merhaba hocam.Senin banlanma sebebin neydi.Ümit Karan gsde kalıyormuş.Yarın basın toplantısı düzenleyip konuşacakmış

Konu Dışında bir topic açılmıştı.Faiz ile alakalı.Baktım bazıları fazia haram değil falan filan diye birşeyler sallıyordu.Ben de faiz dinimize göre kesinlikle haramdır. diye mesaj yazdım.Ve 1 ay ceza aldım.Hak etmiyordum bu kadar uzun süreli bir cezayı.İnsanları forumda tutmak gerek uzaklaştırmak değil.Adamlar küfür ediyorlar 4 gün ceza alıyor 1 hafta ceza alıyor ben Allah'ın kuranı kerimde belirtmiş olduğu bir emri yazdım diye 1 ay ceza alıyorum.Başkaları adına yazık bir durum.
    bu arada inşallah umit karan galatasarayda kalır onun gibi bir golcü almak bize çok pahalıya patlar
  • Gerçekten eğer öyleyse haksızlık yapılmış.Neresinde yanlış bir şey var anlamadım.Ceza sistemleri neye göre işliyor
  • geçmiş olsun
    böyle bir bölümde değil de başka yerde ceza alman enteresan olmuş
  • energy ciddi misin sen ya harbiden fazi haramdır diyince 1 ay ceza verdiler ha

ulan nası olur böyle bişey ya,eğer forum görevlileri İslam düşmanıysa çıksın açıklasın,eğer öyleyse böyle bi forumda işim olmaz benim
  • Aha da link

http://forum.donanimhaber.com/m_14607283/tm.htm orada tek bir mesajım var. ben kopyalayıp yapıstırayım siz de bakabilirsiniz.

EneRGy.
    Binbaşı

29 Mayıs 2007; 20:30:23

--------------------------------------------------------------------------------

Faizin her turlusu haramdır.ayet çok açıktır.kafanıza göre fetva vermeyin

Güzel Bakan Güzel Görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O Konuda çok kişinin canı yanmış.Peki hocam yani eminmisin bu mesajdan banlandığına.Yani mesajında hiçbir olumsuzluk yokta

• quote:

Orjinalden alıntı: KadirNar

O Konuda çok kişinin canı yanmış.Peki hocam yani eminmisin bu mesajdan banlandığına.Yani mesajında hiçbir olumsuzluk yokta

Evet o mesajdan sonra banlandım.Eminim

Neyse sorun değil ya.Geçti gitti artık.Sizleri de özlemişim baya.

(hesaplarsan eğer tam 1 ay oldu o günden sonra.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punkn Roll

energy ciddi misin sen ya harbiden fazi haramdır diyince 1 ay ceza verdiler ha

ulan nası olur böyle bişey ya,eğer forum görevlileri İslam düşmanıysa çıksın açıklasın,eğer öyleyse böyle bi forumda işim olmaz benim

herkes müslüman olmak zorunda değilki neden başkasının inancına kendi bildiğini okumaktan vazgeçesin .)

bu arada @EnErGy. hoşgeldin renkdaş

kal sağlıcakla..

• Ne diyelim . Hoşgeldin hocam ..
  • saçma topiklere kaldığın yerden devam ediyorsun bakıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

quote:

herkes müslüman olmak zorunda değilki neden başkasının inancına kendi bildiğini okumaktan vazgeçesin .)

bu arada @EnErGy. hoşgeldin renkdaş

kal sağlıcakla..

peki herkez müslüman olmak zorunda değilse neden islami bir konuda fikir belirten arkadaş 1 ay gibi uçuk bir ceza alıyor.

energy hoşgeldin dostum.aldığın ceza gerçekten çok şaşırtıcı.ceza nedeni olarka ne yazıyordu.doğruları sölemek ceza nedeni falan yazıyordu herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

saçma topiklere kaldığın yerden devam ediyorsun bakıyorum

Konular göreceli olduğu için, size saçma gelmesini normal karşılıyorum.Ama yine de biraz nezaket beklerdim ne de olsa insana yakışan da budur.

Recep41hoşbulduk üstadım.Allah razı olsun.Seni görmek de çok güzel
  • quote:

Lafına dikkat et ceza alacaksın

• energy
    hoşgeldin hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Aha da link

http://forum.donanimhaber.com/m_14607283/tm.htm orada tek bir mesajım var. ben kopyalayıp yapıstırayım siz de bakabilirsiniz.

EneRGy.
    Binbaşı

29 Mayıs 2007; 20:30:23

--------------------------------------------------------------------------------

Faizin her turlusu haramdır.ayet çok açıktır.kafanıza göre fetva vermeyin

Güzel Bakan Güzel Görür.

Orada faiz haramdır diyenlerin hepsi banlanmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

energy
    hoşgeldin hocam

Hoşbulduk güzel arkadaşım.Çok teşekkür ederim.Dostları görmek güzel.
    Muzaffer doğrudur benimle beraber 3-5 kişi daha gitti
  • ben de galatasaray camiasına hakaret ettim, aslanlar gibi yattım 1 hafta içerde çıktım evelallah
  • hocam hakkaten orda faiz haramdır diyen herkes banlanmış. Neyse öbür dünyada kim kimi banlıyo görücez bakalım,sen gönlünü ferah tut
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.