Şimdi Ara

1.90 51 kilo olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
5.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bence normal değil o boya o kilo. Bir doktora görünmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zayıfım kilo alma yontemleriniz varsa az taktik verin. Sute bal+cicibebe gibi şeyler okumuştumda unuttum

• Yemin ederim iki ay önce aynı boy aynı kilodaymışız.

2 ay önce bir kıza hoşlandığımı söylefim kabul etmedi. O zaman hırs yapmıştım kilo alıcam diye. Ekstra yemek + evde 100mekik 20şınav + kol kası hareketleri yaptım her gün.

Şuan 56.3 kiloyum. İnşallah iki aya bi 5 kilo daha alırım.

(Sana tavsiyem nutelladır)

• Sene 2008 1.72 boy 116kg civarındaydım. Sene 2010 1.81 boy 79kg oldum. Hem ergenlik dönemiydi, hemde aşırı kilodan dolayı ve pc başından durmaktan ciddi derecede kamburluk oluştu. 2012 yılında tiroid hastalığına yakalandım ve spora ara vermiştim. Kilo bu sefer 94 lere çıktı hem sindirim sistemim aşırı derecede yavaşladı, hemde kullandığım ilaç yan etki olarak çok uykumu getirip hareketlerimi kısıtlıyordu. 2013 sonlarına ilaç tedavimin dozu azaldı ve spora başladım. Şimdi sindirim sistemim hala yavaş çalışmasına rağmen oldukça hareketliyim ( işim sürekli bilgisayar başında olsa bile ) ve spor yapıyorum haftanın 4 günü spor salonu haftasonu bir gün dışarıda cardio.

Kısacası olay spora başlayıp, dengeli beslenmede bitiyor. Haftanın 4 5 günü spor ve bir diyetisyen eşliğinde ciddi bir karbonhidrat alımı arkasından protein alımı ile önce hacim sonra kas şeklinde kilo alman gerekli. Şahsen burada yazılanları okuyacağıma şuan maddi sıkıntı yoksa çoktan bir spor salonu ile görüşüp, diyetisyenden randevumu almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

quote:

1.93 e 61 kiloydum şu anda 84 kiloyum hacım. Fotoda koyalım bari. Spor yapıp herşeyi düzeltebilirsin.
     1.90 51 kilo olmak

Hocam kız ortamında filan biraz değişiklik oldu mu ?

Usta ben asosyal biri değildim pek, kız arkadaş ortamım hep vardı ama friendzone olayına düşüyodum genelde. Yani iş çıkmaya gelince sıkıntı oluyodu biraz. Şimdi öyle bi sorunum yok, hatta millet t shirtle filan görünce direk kaslar 👍 filan yapıyo hoşuma da gidiyo. Kız arkadaş olayında da friendzone olayından cıktık şükür.

@Simone

Hocam 3 yıl kadar oldu ama ara verdim tekrar başladım falan dolu dolu 3 yıl değil açıkcası.

Saol hocam inşallah bende çıkarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Yemin ederim iki ay önce aynı boy aynı kilodaymışız.

2 ay önce bir kıza hoşlandığımı söylefim kabul etmedi. O zaman hırs yapmıştım kilo alıcam diye. Ekstra yemek + evde 100mekik 20şınav + kol kası hareketleri yaptım her gün.

Şuan 56.3 kiloyum. İnşallah iki aya bi 5 kilo daha alırım.

(Sana tavsiyem nutelladır)

Ancak yazın başlayabilirim hocam şu aralar müsait değilim malüm 4. Kez lys ye girmek istemiyorum

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Hocam hazır sizi bulmuşken bir şey daha sorayım ;

Kilo aldıktan ve kas çalıştıktan sonra yüzünüzde yani tipinizde değişme oldu mu ? Yoksa eskisi gibimi kaldı yüzünüz ?

• Üflesek düşer misin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Üflesek düşer misin acaba

Bol mont giyindiğim zamanlarda rüzgardan monton arkası şişiyordu ve yürümeme engel oluyordu. Artık dar mont giyiniyorum

• quote:

Kilo aldıktan ve kas çalıştıktan sonra yüzünüzde yani tipinizde değişme oldu mu ? Yoksa eskisi gibimi kaldı yüzünüz ?

Değişti hocam yüzüm toplandı, burnum biraz kemerlidir yüzüm dolunca burnumda ki kemer göze batmıyor. Daha iyi hale geldi.

• Doktora gideceksin beden kitle endeksim yeterli değil falan diyeceksin o sana liste verecek. Şunu ye bunu ye öğlen şunu akşam şunu kahvaltıda şu ye diye. Bunu uygulayacaksın bide spor yapacaksın bodye yazıl. Benimde beden kitle endeksim düşük. Bende gidecem doktora.
  • http://gencvefit.com/ Bu siteye gir. beslen kısmına bak. Onları uygula. Bide uyku düzenini sağla. Ben mesela geç kalktığım için günde 2 öğün yiyorum 3 öğün yemem gerekirken.
  • O kilonun tek avantajı askerden muaf olmak
  • Banada yakışıklı ama zayıf diyen kızlar var
  • Zayıfsın kardeş, acil birşeyler yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Değişti hocam yüzüm toplandı, burnum biraz kemerlidir yüzüm dolunca burnumda ki kemer göze batmıyor. Daha iyi hale geldi.

Yorumların için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

O kilonun tek avantajı askerden muaf olmak

Eğer 9 kilo alırsam 2 sene içinde muaf olamam. Şu an gitsem çürük raporu verirler

• boy 173 kilo 53 cok zayifim cookk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  1.90 51 kilo olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

1.90 51 kilo olmak

Eminim şuan arkadaş böyledir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.