Şimdi Ara

1.9 gb geçici dosyalar silinmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nedir bu geçici dosya ve diğer klasör muhabbeti arkadaşlar,hafızada yer kaplaması dışında bir olumsuz etksi var mı ? windows phone telefon almayı düşünüyorum.basit bir diile anlatırsanız sevinirim
  • Bocaboston B kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne olduğuyla ilgili bilgim yok ama çok sorun etme onları bende de bi ara 1,5 gb falan olmuştu sonra tekrar 30-40 civarına indi. Diğer klasörü asıl sorunu oluşturan kısım bence, 8.1 ile çözecekler diye biliyorum onu da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim öncelikle wp sana sıkıntı çıkartmaz bütçeni verirsen uygun bir telefon önerebiliriz :)
  • he anladım seni ya tamam :D kardeşim geçici dosyalar zamanla doluyor onun hakkında bir diğeri ise diğer klasörü var daha şuan içinde ne olduğu bilinmeyen bi dosya açılmıyor etmiyor ama sana asla sıkıntı çıkartmaz :D
  • while06 W kullanıcısına yanıt
    Diğer klasörünün içeriği Windows Phone 8.1 ile birlikte bilgisayardan yönetilebilecek
  • bak bu iyi
  • Explorer'da ileri düzey ayarlar menüsünde "Sitelerin telefonuma dosya depolamasına izin ver" seçeneğinin işaretini kaldırırsanız diğer klasörünün şişme hızı ciddi anlamda düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 24 Şubat 2014; 1:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.