Şimdi Ara

1.80 İ UZUN BOY SANANLAR ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 187cm boyum ki düzgün ölçüldüm klüpte.Dışarıda benden çok farklı değil erkekler yani min 180 gibiler yada benim gözlerimde sorun var.Kızlar için aynı şeyi söyleyemem ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Orijinalden alıntı: Emir1989

quote:

Ben 2 metreyim kız bulamıyorum

Çoğu öcüymüşüm gibi bakıyor çok üzülüyorum.

Neyse taliplerimi bekliyorum.

Kilo kaçki ? Valla abim bende 2.03 ün çok seviyor kızlar

96 kiloyum , geçen yaz 87 kiloya inmiştim güzeldi tekrar inicem çok ince oldun felan diyolardı şımardım kilo aldım

Senin kilo kaç?

103 Ama ben baya bi kaslıyım yani yağdan değil kilom

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 2 metreyim kız bulamıyorum

Çoğu öcüymüşüm gibi bakıyor çok üzülüyorum.

Neyse taliplerimi bekliyorum.

Kilo kaçki ? Valla abim bende 2.03 ün çok seviyor kızlar

96 kiloyum , geçen yaz 87 kiloya inmiştim güzeldi tekrar inicem çok ince oldun felan diyolardı şımardım kilo aldım

Senin kilo kaç?

103 Ama ben baya bi kaslıyım yani yağdan değil kilom

Alıntıları Göster
    1,70 im intihar etmek ıstıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Alıntıları Göster
    180 olmak lazım bu devirde ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Vücut fit ise, tip de babyface ise giderin olur ama 1.70 boyla ışid militanı gibi olmak sıkıntı. Tiple vücut orantılı olmalı.
  • Bende 176 yım 6-7 cm daha uzamak için herşeyi deniyorum 10 cm idi hedefim 6-7 ye düşürdüm inşallah uzarım 183 leri görürüm.180 altı harbi çok kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas nasil insanlarsiniz boyla adamligi kiyaslayacak kadar dustunuz mu? Adamin ister cuk kadar ister tarak kadar boyu olsun sizene la? 1.80 dunya standartlarina gore de uzundur. Boyu 1.80 i bulanlar yani 1.80 ve ustu dunyanin %70 inden uzundur istatistik olarak. Gidin bari birseyler okuyun da ogrenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkiye Cumhuriyeti

Arkadas nasil insanlarsiniz boyla adamligi kiyaslayacak kadar dustunuz mu? Adamin ister cuk kadar ister tarak kadar boyu olsun sizene la? 1.80 dunya standartlarina gore de uzundur. Boyu 1.80 i bulanlar yani 1.80 ve ustu dunyanin %70 inden uzundur istatistik olarak. Gidin bari birseyler okuyun da ogrenin.
    1.75 kısa, 1.80 normal, 1.85 ve üzeri uzundur bence. 5 cm falan uzasam güzel olurdu ama sakallar çıktığı için zor
  • up
  • Meme büyütmek için süt içiyorlar ondan.
  • Boyu ne kadar çok takan adam varmiş lan
    Up port hadi bakalim sonuç hala bellenmedi 1.80 den kisalar karşi cikiyor uzunlar hava atiyor birde 1.80 leri gorelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

Arkadaşlar bu gün burger kingdeyim bu bölgede hiç görmediğim uzunlukta kızlar gördüm. Kızın boyu 1.86a yakın yaş muhtemelen 12-13 yanımda dikildi nerdeyse eş değeriz, en kısa bayanı çalışan bayan oda 1.57 falan.. Ayaklara baktım bi tane topuklu yok. Bana sorarsanız genelleme en uzun gördüğüm kadın akrabam var 1.81 ondan hariç yok denilecek kadar az. Restorandda hep 1.79-1.82-1.83ler var. Haa erkekleri soracak olursanız benim yanımda 1.90ı gördüm, ama daha uzunu yok. Ben tabanlarla 1.86 im kendimden utandım

O kız daha büyür 1.90 ı geçer yeni nesil işte abi uçmaya devam ediyor

cool csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Iffy-Piffy

quote:

Arkadaşlar bu gün burger kingdeyim bu bölgede hiç görmediğim uzunlukta kızlar gördüm. Kızın boyu 1.86a yakın yaş muhtemelen 12-13 yanımda dikildi nerdeyse eş değeriz, en kısa bayanı çalışan bayan oda 1.57 falan.. Ayaklara baktım bi tane topuklu yok. Bana sorarsanız genelleme en uzun gördüğüm kadın akrabam var 1.81 ondan hariç yok denilecek kadar az. Restorandda hep 1.79-1.82-1.83ler var. Haa erkekleri soracak olursanız benim yanımda 1.90ı gördüm, ama daha uzunu yok. Ben tabanlarla 1.86 im kendimden utandım

O kız daha büyür 1.90 ı geçer yeni nesil işte abi uçmaya devam ediyor

cool csb
    uzamax kullanın gençler ben de alacam yakın bir zamanda arkadaşımın bacak boyunu 1 ayda 2.5cm-3cm uzattı

• Boyu uzun olanın aklı kısa olur gerçeği.

• steganography kullanıcısına yanıt
    sen hiç 1.90 boyunda mendil satan birini gördün mü mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iffy-Piffy -- 3 Ekim 2016; 2:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-run

sen hiç 1.90 boyunda mendil satan birini gördün mü mesela?

+1 , bende 1.78 im yaşım 20 uzamam sanırsam artık.
  • Ben 1.70'im bir tarih hocamız var kadın 185-190 kadının yüzünü göremedim daha (boyun fıtığı var bende)
  • 189 um
    bence fazla uzunum 180 ideal

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

quote:

Orijinalden alıntı: taha435

12 yaşında 186 boyunda kız mı?

Kız süslü değilse yaşını küçük sanmıştır bu

Süsten falan değil direk tipten vicuddan girdim olaya.. Maximumunu sorarsan 14 bile diyemem gözlüklü tertemiz çocuk yüzlü ince bi kız tipi tabi belki küçük gösteriyor olabilir bilemem.

-Ayrıca yanında anasımı teyzesimi biri vardı. Oda en aşağı 1.80lik

kardeş sen ya boy tahmini yapmayı bilmiyorsun ya da aşırı kısasın herkesi çok uzun görüyorsun

• Yeni nesil küçülüyor bu hala yeni nesil çok uzun olacak falan diyor. 1.86 ile kendinden utanmak nedir ? Gerçekten millet sorunlu. Sanki insan kendi isteğiyle uzuyormuş gibi konuşuluyor şu boy meselesi. Buyur ben 1.90 boyundayım bir işe yarıyor mu ? Yaramıyor sadece dolaba falan erişeceksen kolay oluyor. Onun dışında bir faydası yok. Ne sorun yaptınız şu boy meselesini siz çok uzun olunca kızlar hemen yanınıza uzanacak falan mi sanıyorsunuz ? Tip yoksa boş yere yok uzun boylu olsam şöyle olurdu falan diye hayaller kurmayın. Gerçekten işsizsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.