Şimdi Ara

( + 1 8 ) ??? Sivilcelerden Nasıl Kurtuluruz ???? ( + 1 8 ) <<< HAYAT MESELESİ >>> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
15.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sımdılık olay bu ! sabun kullanjan dewamlı yıkıjan ama sadece adam gıbı bı sabunla ! oynamıcan ! ,,,

dewamlı yıkıcan --- yıkamaya dewwam yıka yıne yıka

+ oynama patlatma 3 - 5 yıl bekle gecmesse

genetıktır ! > alıscan artık >>>

roucoutan var o zamanda onu kullancan

yınede erkenden cılt doktoruna goruncen

orada kan tahlılı yapıon vs KANINDAKI bıseyın olcusune gore (dozuna gore) sana bı antıbıotık verıolar ! harbıden ıı oluo bana ıı oldu

neyse abarttık bu akne mevzusunu :D
  • Yaw moruk nassı alakası yok ya ben bazen benimkini zaptedemiyom saldırıyo oraya buraya ertesi
    quote:

Orijinalinden alıntı: tolga0624

C_o_F : Koçum yapacağın şey çok basit..Biraz sahip çıkacaksın ufaklığaa.Öğle her istediğini yapma onun tmm?Bak dediğimi yap bii kalmaz geçiverir!!

ne demek istediğini anlamadım şaka şaka ya onla pek alakası yok diyolar yaa zaten bendeki sivilceler geçti sayılır

Yaw moruk nassı alakası yok ya ben bazen benimkini zaptedemiyom saldırıyo oraya buraya, ertesi gün bi bakmışım aha g.tüm kadar bi sivilce...

• seba-med in kükürtlümü ne bi sabunu var.. o sabunu alcan.. hergün sabah kalktığında yüzünü bu sabunla yıkayacan.. bunu bi alışkanlık haline getirecen.. hiç aksatma.. baktın olmadı doktora gidecen.. sendeki sivilcenin türüne tipine göre ilaç vercek onu kullancan.. olay bitmiştir.. eğer hala çıkıyorsa cildin çok yağlıdır o zamn. onunda ilacı var.. sonuç alamzsan değişik tipte ilacları denemek için tekrar tekrar doktora gitcen..
  • Bazen diyorum noluyo anasını satayım kafamla g.tüm yer mi değiştirdi???Çarpıldım sanıyom şerefsizim...Aman arkadaşlar aman!!!!!
  • durun azda ben bı soru sorem !

YAĞLI BI CILDIN VARSA NAPCAN )) BI ONLEMI VARMI YAĞLANMAMaSI ICIN NAPCAS

okulda her tenefuse cıkısımda yıkamam gerekıo poff
  • orta okulda benimde cok sivilcem vardi
    ama bu aralar sakallarim cıkmaya basladıgından
    beri sivilceden eser kalmadı sakalın cıksın gecer
  • Zuhuz artık gülüyorum çünkü bende böyle 2 topic açmıştım sivilcelerimi 2 aşamada geçirdim şimdi yok gibi ilk aşama Side de oldu istemeden güneş altında hergün 9 saat geçirince yüzümün sivilceli olan yerleri kızardı derisi soyuldu kabuk yerini yeni bi ten aldı...
    İkinci aşama iste ilaçla oldu beyler bu sözümü unutmayın ÖNEMLİ OLAN SİVİLCEYİ İÇTEN KESMEKTİR... bu sayede 1 ay boyunca ladığım hap ve yüzüme sürdüğüm kremim çok işe yaradı...

Edit: Çok fazlada 25+10-4 yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartified -- 19 Ağustos 2005, 13:05:03 >
  • hiç kasmayın ya doğal bırakıp temiz tuttugunuz taktirde geçecektir zaten!!!!!!!!!
  • ya 18 yaşında kurtuldum anlatayım ama sakın yapmayın
    sivilceler genelde yanaklarımdaydı ve çok çirkinlerdi
    benm de gözüm karardı
    güzelce yıkadım sabunladım yüzümü ve keskin ve sıcak suda bekletilmiş(aklımca dezenfekte edicem) jiletle traş olmaya başladım ama nasıl traş resmen kan siliyorum yanaklarımdan
    hatta yanağımdan süzülüp lavaboya falan kan damlıyor
    tam korku filmi havası
    ciyak ciyak bağırıyorum acıdan
    ve nihayet traş bitti
    yaklaşık 2 haftada yaralar kapandı
    ama ben bu arada freddyye benziyodum resmen
    sonra hızla azaldı ve geçti
    şimdiki aklım olsa kesinlikle yapmam o acıyı unutamam ama insanın gözü kararınca ne yaptığını bilmiyor
    bırrrr ürperdim manyakmıymışım yaa

• Ya uğraşmayın hafif sakal bırakın olsun bitsin ben öle yapıodum walla kamufle oluodu hepsi
  • HOCAM BU SİVİLCELER adamı deli ediyor..

bak bu sabah alnımda gene çıkmış bir tane kocaman !!!

şimdi ne yapmam gerek farzetki önemli biyere gitcem sabah kalktım kocaman bişey mecbur patlatacakmıyız ????????????????????????????????????????????????

• abi itiraf comda gormustum roa... diye bi ilaç varmış tum sivilceleri yok ediyomuş fakat bazı yanetkileri varmış
  • yuzde doksan genetiksel.benim senede bir çıkardı oda bir tane mi ne fazla da buyuk olmazdı.genellikle hiç sivilce olmazdı.pisbogazımdır zaten.ama onunla pek alakası yoktur.strestendir belki
  • arkadaşlar sivilce hırsi ola bilir o yüzden ne yapsan gecer daha sonra daha beter gelir daha cok bunalıma girersin kendimden biliyorum kesinlikle tıppi çözümlere baş vurun 2 senedir baş edemediğim sivilcelere bi özel uzman cildiye doktoruna gittim 3 aylık tedavi on numara sonuç sıfır sivilce kaymak gibi cilt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frescO_SEM -- 6 Nisan 2006; 0:28:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frescO_SEM

arkadaşlar sivilce hırsi ola bilir o yüzden ne yapsan gecer daha sonra daha beter gelir daha cok bunalıma girersin kendimden biliyorum kesinlikle tıppi çözümlere baş vurun 2 senedir baş edemediğim sivilcelere bi özel uzman cildiye doktoruna gittim 3 aylık tedavi on numara sonuç sıfır sivilce kaymak gibi cilt

sizin gibileri daha sık görmek isteriz... şaka bir yana,nasıl bir tedavi uygulandı? kısaca bahsedersen iyi olur... şimdiden teşekkürler...

• Arkadaşlar kesinlikle roaccutane kullanın tabi yan etkileri fazla...ama her insanda aynı etkileri göstermiyor..belki de sizde hiç biri görünmicek..( bende olduğu gibi )..ilaç kullanımı bittikten sonra doktorunuz peeling yapmaya başlıyor..( peeling siz olmaz ) ilaç çok fena şekilde yüzünüzü kurutuyor..isterseniz 2 hafta banyo yapmayın saçlarda hiç bir yağlanma olmuyor..ilaç bitiminde yüzünüzde hiç sivilce olmuyor...sadece önceden çıkan ve sizin patlatmış olduğunuz sivilcelerin izi kalıyor...bu da dediğim gibi peeling le geçiyor..ama sonra inanır mısınız yüzünüz resmen porselen gibi oluyor..süper bişi..ama herşeyde olduğu gibi özellikle sivilce konusunda bunda da sabretmek gerekiyor..roaccutane yazın kullanımı sakıncalı bir ilaç çünkü yüzü çok fena kurutuyo...bende ki yan etkisi sadece bu oldu...ama insan sivilcesiz bir yüz düşününce inanın sabrediyor..sonuç mükemmel kesin çözüm roaccutane

• benzamycin eczanede satılıyor.Ben aldım kullandım ilacı kendin hazırlıyosun sivilceden eser kalmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: madanci

milli olursanız sivilce mivilce kalmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: 1sTLee

benzamycin eczanede satılıyor.Ben aldım kullandım ilacı kendin hazırlıyosun sivilceden eser kalmadı.

Aslında her cilde göre değişiyor kullanacağın ilaç..ben onu da denedima ama pek yararı olmadı...bana da roaccutane yaradı işte..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.