Şimdi Ara

1.73 kısa mı yaaa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
36.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatbkath

1.83'üm hala kısa hissediyorum kendimi.

Alıntıları Göster
    Yaş 15, Boy 1,72
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

bir önceki nesile göre boyun normal hatta standartların üstünde bile sayılabilir ama yeni gelen nesil gerçekten çok uzun geliyo sende bunlardan biri olduğun için malesef kısa sayılırsın..

Alıntıları Göster
    Türk ırkına göre orta boydasın. Anneni salla, sen de 1.80'lik adamla evlenseydin de ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Türk ırkına göre orta boydasın. Anneni salla, sen de 1.80'lik adamla evlenseydin de ona.

Alıntıları Göster
    Yaş 18 boy 1.86

Evet gerçekler acıdır ama biraz kısasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerdown -- 21 Temmuz 2009; 15:13:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammerdown

Yaş 18 boy 1.86

Evet gerçekler acıdır ama biraz kısasın.

Alıntıları Göster
    Boyun gayet normal.

1.80 boyun olupda göbekli,hantal biri olacağını 1.73 boyda ol ama atletik,sportif ol.

O kadar da kafaya takılcak bir konu değil anlayacağın...
  • quote:

bir önceki nesile göre boyun normal hatta standartların üstünde bile sayılabilir ama yeni gelen nesil gerçekten çok uzun geliyo sende bunlardan biri olduğun için malesef kısa sayılırsın..

Alıntıları Göster
    Valla bende kasımda 18 ime gircem boyum 1.74 kilom 67 ama sana birşey diyeyim uzun boy iyi değil 1.80 i geçmiyeceksin bence misal adamlar cevap yazmış yaş 15 boy 1.90 gibi sıska oluyorlar sırık gibi ancak sıska bana kalırsa kızlar kalıplı erkeklerden hoşlanır ben kendimi seviyorum kafana takma bunları adamım 20 yaşına kadar 3 santime kadarda uzarsın sana birşey diyim ben bi ara çok kafama takıp araştırma yapmıştım boyumuz tam kıvamında araştırma ma göre Tom Cruise 1.70, Antonio Banderas 1.74, Slyvester Stallone 1.75, Kurt Russell 1.77, Brad Pitt 1.80, Jackie Chan bile 1.74 yani dünyanın en seksi ve yakışıklı oyuncuları bile bu boyda daha ne istiyorsun en iyi boydur 1.73

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

yaş 19
    boy 184

Boy karşı cins için önemlidir. 180 in altına düşmemek lazım.

adama bak ya sanki boyu ayarlamak bızım elımızde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa

1.83 boy var banada yetmiyor.kısayım diye düşünüyorum bilmiyorum inşallah öyle değilimdir çoğu çıktıgım kızdan hatta çoğu kızlardan uzunum ama kısa geliyo bana

Valla bunu sakın ortalıkta söyleme linç edilebilirsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    190 im annemi geç herkez uzun diyo :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben de yaş 15 boy 1.85- kendimi çok anormal sanıyordum.(Öyle tabii)Forumun yarısı böyleymiş.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yaş 16, 17'ye gireceğim 2 ay sonra. Boyum şu an 1.67 ve çok kısayım. Kilom da 51.
  • quote:

Alıntıları Göster
    orta
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben 19 yaşındayım 1.84 boyum kısa geliyo bazen diyorum bir kaç cm daha uzun olsam keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

ben 19 yaşındayım 1.84 boyum kısa geliyo bazen diyorum bir kaç cm daha uzun olsam keşke

Alıntıları Göster
    Önemli olan işlevi
  • quote:

Bence normal boy 1.85. 1.90 da normalin biraz üstü. Uzun dediğin 1.95-2.00 arası veya daha uzunu olur bana göre.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yaş 15 lise 2 ye geçtim boyum 1.81 kendimi kısa görüyorum çok
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bol süt iç ve basket oyna.2 sene sonra 1.80 olursun

Benim boyumun uzaması bu sene durdu.Yaş 23. Gerçi ben baya geç girdim ergenliğe

• quote:

Alıntıları Göster
    Aynı durumdayız. Yaş 18 Boy 1.73.

Şunu bilmelisin ki gayet iyi. İnşallah 1.80 civarı olurum ama zor gibi. En fazla 1.78 olacağım gibi. Ailenin erkeklerine baktığımızda 1.78 çoğunluk.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Boyu uzun,aklı kısa çok kimse var.

Sağlıklı yaşa yeter o sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

Bol süt iç ve basket oyna.2 sene sonra 1.80 olursun

Benim boyumun uzaması bu sene durdu.Yaş 23. Gerçi ben baya geç girdim ergenliğe

Okula başladığımdan beri her sabah 1 bardak süt kesinlikle içerim. 3. sınıftan beri basketbol oynuyorum. 17 yaşına gireceğim 2 ay sonra, boyum 1.67. Irsi olduğu için annem 1.68, babam 1.73. Doğal olarak ben de kısayım. Hiç çok uzun olan dedem de yok. Babamın babası bir tek 1.80'e yakındır o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

Önemli olan işlevi

ne güldürdün beni ya

yaş 17 boy 1.80 kilo 60 herkes çok zayıfsın diyor banada
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.